Beth Tweddle skal gifte seg med kjæresten sin i en lykkelig slutt på det traumatiske året som inkluderte ryggmargsoperasjon etter Jump -krasj

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Beth Tweddle og kjæresten Andy Allen

Beth Tweddle fortalte Hello! bladet hadde hun ingen anelse om hva Andy planla(Bilde: Getty)



Olympisk gymnast Beth Tweddle skal gifte seg med kjæresten Andy Allen.



31-åringen, som blir hyllet som en av Storbritannias mest suksessrike gymnaster, sa forlovelsen er en fin avslutning på et traumatisk år etter at hun pådro seg en fryktelig krasj på TV-showet The Jump.



Bronsemedaljevinner måtte gjennomgå en ryggmargsoperasjon etter at hun krasjet i en barriere da hun landet fra et hopp på vintersportshowet Channel 4 i februar.

Hun fortalte Hello! magasinet hvordan Allen falt på ett kne og presenterte henne for en diamant kabal i en nasjonalpark i Brasil under OL i Rio. Tweddle var kommentator for BBC under sportsbegivenheten.

Beth Tweddle har blitt tvunget til å trekke seg ut The Jump etter at en alvorlig ryggskade så henne haste til sykehuset

Beth sa at hennes forlovede foreslo under Rio -lekene (Bilde: PA)



Hun sa til magasinet: Jeg ble totalt sjokkert! Jeg visste at han var den for meg, men jeg hadde absolutt ingen anelse om hva han planla å gjøre, eller at han hadde fått med seg en diamantring til Rio. Det var et øyeblikk jeg aldri vil glemme. Jeg er så spent på fremtiden.

Allen la til: Først var jeg ikke sikker på at det var noe jeg skulle gjøre. Men det hadde vært et veldig dårlig år, og jeg trodde det ville være en fin måte å avslutte det på.



Beth kom seg etter ulykken fra The Jump (Bilde: Twitter)

Tweddle har pensjonert seg fra gymnastikk og sa at hun fortsatt synes det er vanskelig å snakke om skiulykken hennes.

Jeg ser fremdeles en psykolog for å bearbeide det som skjedde, og jobber med fysioterapeuten og kirurgen min for å få full rekkevidde i nakken og få alt til styrke. Det er fortsatt en ganske lang vei, sa hun.

Hennes nye forlovede har imidlertid vært med på å hjelpe sykepleieren tilbake til helse.

Beth i løpet av gymnastikkarrieren (Bilde: Getty)

Hun sa: Det er han som vekker meg og ser at jeg hulker hjertet mitt. Mine foreldre og venner har vært der for meg, men Andy er den som ser meg om natten når jeg virkelig sliter.

Paret har vært sammen i to år.

  • For hele intervjuet se ukens HELLO! Magasin.

Se Også: