Beste solcelleladere for bærbar elektronikk

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selv om vi alle har rikelig med tilgang til strømnettet i hjemmene våre, er det ikke alltid så lett når vi er ute og reiser og er på farten. For å holde de viktige enhetene dine fulle av juice og klare til bruk, er en solcellelader avgjørende.



Solcelleladere drives selvfølgelig av sollys, men for oss briter med uforutsigbare solfylte dager til tider, kan dingsene dine fortsatt lades selv om været er litt overskyet. I disse tilfellene er det best å slå på solcelleladeren på de lyseste punktene på dagen, for eksempel om morgenen.



Det er også verdt å vurdere hvilke av enhetene dine du stort sett trenger den til, og hva slags strømuttak du trenger for en anstendig lading. Hvis du har mer enn én viktig enhet, vil noen modeller tilby flere porter for enkel lading av alle dingsene dine.



Vi fant de beste tilbudene for valuta for pengene Amazon , er det også verdt å sjekke ut din lokale butikk for utendørsutstyr. Finn hele listen vår over solcelleladere nedenfor.

Beste solcelleladere for bærbar elektronikk

en. ADDTOP bærbar solenergibank

ADDTOP bærbar solenergibank

Med et pent og sammenleggbart design, er denne bærbare powerbanken fra ADDTOP et flott alternativ for å holde enhetene dine fulle av juice.



Den foldede designen har fire høyeffektive solcellepaneler med opptil 1A inngang når den står direkte i sollys, denne imponerende inngangen er nesten seks ganger raskere enn vanlige solcelleladere. Laderen er vanntett, støvtett og støtsikker, perfekt for en dag utendørs.

Den har doble USB-porter som lar deg lade to enheter samtidig, den har også ni innebygde LED-lommelykter med ulike lysstrober.



Pris: £28,16, Amazon - kjøp her nå

vinnie jones kone død

to. RAVPower UK solcellelader

RAVPower UK solcellelader

RAVPower solcellelader har en av de mest innovative og elegante designene av solcelleladere som finnes.

Den lette laderen har et slitesterkt og vanntett ytre lag for å beskytte enheten mot vær og vind, det er også fire kroker som lar deg henge enheten på forskjellige steder.

Denne solcelleladeren har tre USB-porter, perfekt for samtidig lading av tre dingser. Hver port er utstyrt med iSmart-teknologi, som automatisk oppdager og leverer den optimale ladestrømmen for kompatible enheter.

Pris: £43,34, Amazon - kjøp her nå

3. RunningSnail Wind Up Solar Radio med lader

RunningSnail Wind Up Solar Radio med lader

hva skjedde med tina i eastenders

Hvis du har ventet på en campingtur, er RunningSnail Solar Radio det ideelle utstyret for å følge deg på oppholdet.

Solcelleradioen har alt du trenger for å holde enhetene oppe, takket være de fire forskjellige lademetodene. Den kan lades med det innebygde solcellepanelet, via en manuell håndsveiv, USB-kabel eller ved å drive inn med batterier; noe som gjør det til et must for folk som liker friluftsliv.

Nødradioen er utstyrt med den nyeste teknologien som vil kringkaste nødvendige varsler, den kan kjøre i opptil 10 timer på en enkelt lading. Radioen er utstyrt med et kraftig litiumbatteri og belysning for å sikre at du aldri blir stående i mørket.

Pris: £45,90, Amazon - kjøp her nå

Beste tekniske dingser

Fire. Anker PowerPort solcellelader

Anker PowerPort solcellelader

Denne hurtigladende solcelleladeren fra Anker kan utfolde seg for å spenne over imponerende 18 tommer, og gir deg mer enn nok overflate til å suge til deg solstrålene når du trenger det.

Den er utstyrt med brukervennlige stropper som kan festes til en ryggsekk under turer i solskinnet. Den er i stand til å lade to enheter samtidig og veier under ett pund, noe som gjør den til en av de enkleste for lang transport også.

Pris: £59,99, Amazon - kjøp her nå

5. ALLPOWERS Solar Lader

ALLPOWERS Solar Lader

artem chigvintsev og kara tointon 2014

Denne 3-i-1-laderen er det beste alternativet hvis du ikke har noe imot å bruke de ekstra kronene, hver port kan drive forskjellige enhetstyper, det er til og med en 12V-port som er egnet for å lade et bilbatteri.

Den brettes enkelt ut og gir deg en stor overflate som er egnet for å suge opp strålene. Den veier i underkant av 2 kg, noe som er et annet godt alternativ hvis du planlegger å være ute og reise i lengre perioder.

Laderen er utstyrt med øyehull som gjør det enkelt å feste til ryggsekker og annet utendørsutstyr.

Pris: £119,99, Amazon - kjøp her nå

6. LuminAID PackLite 2-i-1 telefonladerlanterne

LuminAID PackLite 2-i-1 telefonladerlanterne

Hold telefonen oppe og atmosfæren lys opplyst. Enten det er en campingtur, et hytteopphold eller bare en sen kveld piknik utendørs, er LuminAid den ideelle følgesvennen om natten.

Innretningen er vanntett, støvtett og laget av super slitesterkt materiale som tåler vær og vind. Den har fem forskjellige lysintensitetsinnstillinger samt en blitsmodus for nødstilfeller.

Det er en USB-ledning inkludert i pakken, som kan brukes til å lade telefonen, nettbrettet eller andre enheter – den kan også brukes til å fylle på saften fra lykten din.

Den veier 11 oz og kan foldes flatt til bare en tomme tykk, så du vil ikke slite med å bære dette som du kan med resten av campingutstyret.

beste ansiktshårfjerning uk

Pris: £45, Amazon - kjøp her nå

Leter du etter flere gadgets å legge til hjemmet ditt for enkelhets skyld? Sjekk ut beste Google-home-kompatible enheter verdt å legge til din personlige plass.

Se Også: