Beste PS4-familiespill du aldri har hørt om – inkludert Stikbold, Tricky Towers og Rocket League

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du lytter til barna dine, tror du kanskje at du alltid trenger de nyeste dingsene og de dyreste spillene for å ha det gøy. Imidlertid har du sannsynligvis allerede fått massevis av teknologi som pakker all moroa og underholdningen du trenger.



Enten det er et litt eldre nettbrett eller et hånd-me-down digitalkamera, kan litt tid brukt på å sette opp disse enhetene låse opp timer med kreativitet for barna dine.



rylan og dan delte seg

Jeg satte dette på prøve ved hjelp av PlayStation ved å ta en bunke klassiske og indie-spill til en testfamilie og bruke dagen på å prøve dem for å finne de beste flerspiller-PS4-spillene for familier. Spill du kan spille sammen på én skjerm.



Mens vi alle vet om spill som LittleBigPlanet 3, Lego Dimensions og Skylanders Imaginators, er det en rekke familiespill for flere spillere på PlayStation 4 du sannsynligvis ikke har hørt om.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Pinneball

Dette høres kanskje litt rart ut, men for familier i alle aldre tilbyr det manisk flerspillerkaos rundt en sirkulær dodgeballbane. Hver spiller velger sin karakter og kan slå seg sammen for å samarbeide i kamper.

Det som gjør at dette fungerer så bra er hvor enkelt det er å kontrollere - bare pinnen for retning og en knapp å kaste - og hvordan du kan utvikle alle slags taktikker.



Og det er mange forskjellige moduser og power-ups for å få deg til å komme tilbake for mer.

Enten du slår deg sammen for å ta ned pappa eller går for alt mot alle, vil gleden av å lande den perfekte ballen i ansiktet få familien til å le sammen.



Sportsvenner

Dette er en samling spill som hver har blitt laget av små team av utviklere med øye for kreativitet.

Disse spenner fra det sprø retro ballspillet BariBariBall til stavhopp med Super Pole Riders.

Det er til og med et spill, Joust, der du ikke bruker skjermen i det hele tatt - ved å bruke PlayStation-kontrollerne til å lage et virtuelt spill med musikalsk forbedret tag.

Vi tilbrakte mest tid med Super Pole Riders i lekeøkten, da både mamma, datter og pappa elsket å bytte til å kjempe mot hverandre.

Det er også to skjulte spill i pakken - Get On Top låses opp ved å skrive inn Opp, Høyre, Ned, Venstre, Opp, Høyre, Ned, Venstre, X og Flop som låses opp ved å skrive inn Opp, Opp, Ned, Ned, Venstre , Høyre, Venstre, Høyre, O.

TowerFall Ascension

Dette er et ekte retrospill både i enkel vanedannende gameplay og pikselerte bilder. Spillere samles på en enkelt skjerm med plattformer og må kjempe mot hverandre for å overleve.

Det høres enkelt ut, men det tar lang tid å mestre. Hver spiller må bruke kroppen sin, våpen og samleobjekter for å få vinnerslaget.

Rundene kommer tykt og raskt, noe som fungerer bra i en familie fordi ingen virkelig har noe imot å tape hvis de kan hoppe tilbake til neste runde for å prøve igjen.

hvor mange drepte ted bundy

Enkelheten til kontrollene gjør det også til et flott spill å spille med folk med blandede videospillevner. Mødre, pappaer, sønner og døtre i alle aldre kan alle kjempe sammen og ha det mye moro.

Vanskelige tårn

Dette er en annen lite kjent perle. Det er en kombinasjon av Tetris og Jenga. Du må stable blokkene som du gjør i det klassiske russiske puslespillet, men her må du også kjempe med tyngdekraften.

Opptil fire spillere kan spille sammen på et enkelt system som kontrollerer hver sine byggeklosser.

Gjør det bra med å bygge tårnet ditt, og du blir tildelt spesielle angrep for å hindre andre familiemedlemmer eller spesielle evner for å bidra til å stabilisere skapelsen din.

Det er et spill hvor du vil elske å albue pappa i ribbeina når han klarer å velte tårnet ditt.

Vi kunne ha spilt dette ene spillet hele dagen da vi testet det med familien vår.

Rocket League

Rocket League er et velkjent spill for de som allerede spiller spill, men som er mindre kjent for foreldrene.

Det er en fantastisk sprudlende kombinasjon av fotball og lagerbilracing. Opptil fire spillere på et enkelt system styrer en bil som løper for å slå en overdimensjonert ball inn i motstanderens mål.

Det høres enkelt ut, men dette er et spill som faktisk krever mye dyktighet. Likevel, selv om du ikke er en mester, kan du fortsatt ha mye moro med familien som jager etter ballen som roper på hverandre.

Etter hvert som du forbedrer, øker konkurransefortrinnet og forskjellige taktikker dukker opp. Det blir et spill hvor spillere må kommunisere med hverandre og tildele roller hvis de ønsker å vinne konsekvent.

Konklusjon

Alle disse spillene er tilgjengelige fra PlayStation Store, og de fleste av dem koster mindre enn prisen for å laste ned en ny film. De kan virke litt uvanlige til å begynne med, men gir disse indie-perlene en sjanse, og det er en enorm verdi for familier her.

De matcher ikke de neste store blockbuster-spillene for bilder og orkesterlydspor, men det de tilbyr er massevis av moro for familien.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: