Beste PlayStation 5-tilbehør til din nye konsoll

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De PlayStation 5 ble offisielt utgitt i slutten av november, og siden den gang har den etterlengtede konsollen fortsatt å bli utsolgt hos alle de store forhandlerne.



Ikke overraskende, før jul er det ganske vanskelig å få tak i den nyeste konsollen, med forhandlere som Veldig og Currys forventes å fylle på før året er omme - sjekk ut vår tilbudsside for å finne ut mer om PS5 lagertilgjengelighet .



Hvis du har vært så heldig å få en før det maniske hastverket, er det imidlertid massevis av tilbehør du kan kjøpe for å forbedre opplevelsen din.



Vi har samlet noen av de beste alternativene du bør vurdere nå nedenfor.

Beste PlayStation 5-tilbehør til din nye konsoll

en. PS5 vertikalt stativ

PS5 vertikalt stativ

Dette vertikale stativet er spesielt designet for PS5, og er et godt alternativ for de som liker å spille i timevis.



Ikke bare holder den din nye konsoll oppreist og i en ryddig posisjon, den hjelper også til å spre varme og aktivt kjøle ned skjermen, takket være riktig luftventilasjon.

Pris: £8,89, Amazon - kjøp her nå



to. Orzly PS5-kontroller ladestasjon

Orzly PS5-kontroller ladestasjon

En flott aksent hvis du har PS5 DualSense-kontrolleren. Denne ladestasjonen er i stand til å lade to kontrollere samtidig på under tre timer.

Spesiell ladeteknologi sikrer også at enhetene dine aldri overlader, de vil bli ladet til optimalt nivå hver gang – og sparer batteriet mot skade.

beste derma roller uk

Pris: £19,99, Amazon - kjøp her nå

3. PS5 startsett

PS5 startsett

Et flott gavealternativ for noen som får den nye konsollen til jul.

Dette startsettet inneholder alt du trenger for å komme i gang med spillingen. Det er en enkelt ladestasjon, en utvidet (3m) spille- og ladekabel og et PS5 chat-headset.

Pris: £29,99, SPILL - kjøp her nå

Fire. Sony PS5 Media fjernkontroll

Sony PS5 Media fjernkontroll

Nyt sømløs veksling mellom konsoll og underholdning med denne mediefjernkontrollen. Fjernkontrollen er kompakt, slank og har rask tilgang til noen av favorittplattformene dine; som Netflix og Spotify.

Pris: £24,99, Argos - kjøp her nå

Julen 2020 gaveguider

5. Dualsense trådløs kontroller

Dualsense trådløs kontroller

En del av en oppslukende opplevelse finnes i kontrollene, den trådløse DualSense-kontrolleren har blitt beskrevet av brukere som avgjørende for den generelle spillingen.

som er stacey solomons partner

Det er også en innebygd mikrofon og hodesettkontakt for rask og praktisk spillchat.

Pris: £59,99, SPILL - kjøp her nå

6. Sony Playstation 5 HD-kamera

Sony Playstation 5 HD-kamera

faye brookes gareth gates

Sonys HD-kamera for PlayStation 5 lar deg fange deg selv i full HD, perfekt for å kringkaste alle dine episke spill og reaksjoner.

Ved å bruke den trådløse DualSense-kontrolleren kan du raskt lage, kringkaste og raskt redigere videoene dine. Det er et flott alternativ for spillere som liker å dele videoer av seg selv og fordype seg i spillet.

Pris: £49,99, John Lewis - kjøp her nå

7. PlayStation PULSE 3D trådløst hodesett

PlayStation PULSE 3D trådløst hodesett

Elegant, stilig og super praktisk for den ivrige spilleren i livet ditt. Med superfinjustering for å levere 3D-lyd fra PS5 for utrolig lyd og en fullstendig oppslukende opplevelse.

Enkel tilgangskontroll lar deg justere oppsettet mens du spiller, sammen med en innebygd mikrofon med demping, mastervolum og lydegenskaper i spillet.

Hodesettet har hodebånd og polstrede øreputer for optimal komfort, du får også opptil 12 timers trådløs spilling på en enkelt lading.

Pris: £89,99, Smyths Toys - kjøp her nå

Hvis Xbox er din foretrukne konsoll, sjekk ut beste Xbox-tilbehør verdt å legge til spillarsenalet ditt.

Se Også: