Det beste lille fengselet i Storbritannia er et morsomt blikk på livet bak lås og slå

Tv -Omtaler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Av alle de rare forbrytelsene jeg har hørt om, slo din eldre mor over hodet med en rullet Hei! bladet er der oppe. Du kunne virkelig ikke klare det.



Jeg lurer på hva mor og sønn hadde kranglet om for at hun skulle fortjene en slik straff? Lese for mange Meghan Markle moteartikler?



Likevel befant Andrew Fielding seg på sitt fjerde besøk i Isle Of Man's fengsel i Jurby.



Hokey cokey, har du ikke vært hos oss før? trillet fengselsbetjenten. Du skulle tro at Andrew sjekket inn på et hotell. Så spratt han til induksjonsfløyen for å akklimatisere seg.

Dette var ITVs beste lille fengsel i Storbritannia? onsdag, som besøkte Isle of Man's lock-up. Det kan skryte av noen av de strengeste dommene i Storbritannia.

Andre bagatellforseelser som satte folk bak lås og slå der, var ifølge innsatte som angrep en måke, ropte i gata og stjal en barnevogn. Antagelig en tom.



Lorraine er en av de innsatte som spiller i ITV -serien, sammen med broren Jonno og kjæresten Goldie (Bilde: ITV)

Det er generelt vanskeligere for all kriminalitet, sa fengselsbetjent Maggie.



Det kan være tøffe setninger, men det så mye morsommere ut enn det burde.

En av de 150 innsatte beskrev det som en ungdomsforening for psykiske institusjoner.

Fengselet i Jurby på Isle of Man kan skryte av noen av de strengeste dommene i Storbritannia (bildet: George 'Stores' The Stores Officer) (Bilde: ITV)

Det er en fin idrettshall, vakre hager, utdanningssenter, fullt utstyrt one-stop-butikk og treningsstudio, og hver innsatte hadde sin egen celle.

Verden er blitt myk, alt er hyggelig, sa fengselets strålende sviende sikkerhetssjef Margo Cain. De har ingen bekymringer om regninger, barna eller kona. De spiller biljard og dart, de røyker. De kjøper masse godteri. Det er for lett.

Mange av de innsatte er familie og venner ettersom øya har bare 85 000 innbyggere (Bilde: ITV)

Med bare 85 000 mennesker på øya var mange fanger kamerater eller slektninger. Vi møtte Lorraine, for knivkriminalitet, hvis bror Jonno også ble slått, i likhet med hennes på-kjæreste Goldie, for ABH. Lorraine og Goldie regnet med at de var Bonnie og Clyde. Margo øye-rullet.

Denne morsomme fly-on-the-wall-serien begynte å føles mer som en sitcom enn en dokumentar med sin underholdte voiceover.

(Fra venstre til høyre) Ross McWhinnie Snr - innsatt, Leroy Bonnick nestleder - guvernør, Bob Malcolm - guvernør, Jamie Hall - innsatt, Natalie Bayle - innsatt, Margo - sikkerhetssjef i Cain, Armando Armelii - fløyoffiser (Bilde: ITV)

Goldie, som har tatoveret Thug Life over magen, hadde bestemt seg for å representere seg selv i retten og gikk på Forensics for Dummies.

En hardmann, mens han gjorde sin matbutikk i fengselet, nevnte: Jeg liker min Special K med tranebær i.

Fange Ben hadde besøk av nanens aske og knyttneve pastoren. Og Lorraine og Goldie hadde en elskendes tiff.

Men til tross for de harde straffene, har fengselet en flott idrettshall, en fullt utstyrt one-stop-butikk og individuelle celler for hver fange (Bilde: ITV)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Neste gang møter vi en fengselsbetjent som er beryktet for å ha krongen med gitaren. Knapt malurtskrubb, er det?

nummer 16 i Bibelen

Wing -offiser Armando sa at han følte at han bodde i en såpeopera. Jeg vil kalle det mer et reality-fengsel-komediedrama. Likevel er jeg inne på den lange strekningen.

Se Også: