De beste Cyber ​​Monday -fly- og ferietilbudene fra British Airways til Ryanair ble avduket - hvordan besøke Spania for UNDER £ 30 retur

Cyber ​​mandag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tradisjonelt har Black Friday og Cyber ​​Monday alltid handlet om gadgets, dingser og fine moter - men det er også mange fly- og ferietilbud. Faktisk kan smarte kunder kjøpe et fly for £ 30 eller mindre i dag.



British Airways , Monarch Airlines og Wowair , har alle fått et imponerende utvalg av reduksjoner på flyreiser i 2017, og ferierende kan ta enveisavtaler fra bare noen få pund.



Hvis du flyr på julaften, undersøk fra Skyscanner avslører at 25. desember er den dyreste reisedagen i siste kvartal av året - så nå er det på tide å sikre en billig flyreise før du reiser.



Her er vårt utvalg av de beste reisetilbudene for å dra nytte av denne Cyber ​​Monday.

10 beste Black Friday -flytilbud

Fly (bilde: Getty)

Ferie for mindre med disse Black Friday -reisetilbudene - men ikke glem å gjøre research også

1. British Airways

British Airways' Cyber ​​mandag salget ble lansert på fredag, med spesialtilbud, tilbud og besparelser på fly og ferier.



Besparelser på opptil 49% vil være tilgjengelig på flyreiser til en rekke nordamerikanske destinasjoner, New York , Boston, Washington, Chicago, Philadelphia, Atlanta, Baltimore og Toronto samt Midtøsten hotspots Dubai, Abu Dhabi og Muscat - flyselskapet tilbyr også to Club World -billetter tur -retur for 2.016 pund.

Shoppere kan også spare opptil £ 500 per person British Airways helligdager til USA og Canada.



Europeiske storbyferier til Barcelona, ​​Venezia, Malaga, Alicante, Napoli og Torino er til salgs for £ 99 for flyreiser og to netters overnatting.

Adam Daniels, kommersiell sjef for British Airways, sa: Anslagsvis 1,1 milliarder pund ble sprutet ut på Black Friday i Storbritannia i 2015, så i år forventer vi en enorm trafikkstigning til ba.com med kunnskapsrike kunder som logger på for å gjøre et kupp.

Denne helgen er en fantastisk tid for ferierende å bestille en reise, ettersom besparelsene de kan gjøre kan dekke utgifter.

Executive Club -medlemmer kan også glede seg over 20% ekstra på de vanlige besparelsene som skal oppnås ved delbetaling med Avios under Black Friday, for mer informasjonsbesøk her .

2. Ryanair

Ryan Air Aircraft

Selvfølgelig blir Ryanair involvert

Budsjettflyselskapet Ryanair starter sitt enorme Cyber ​​Monday -salg i dag - med 20% rabatt på 10 MILLIONER seter.

Som en del av flyselskapets åtte salgsdager, som begynte på Black Friday, kan reisende bestille rabatterte flyreiser til hundrevis av europeiske destinasjoner, for ferier mellom desember 2016 og mars 2017, via Ryanairs nettsted og Ryanair -appen .

For å dra nytte av besparelsene må du bestille før midnatt i kveld (28. november).

Salget inkluderer britiske flyreiser med avganger fra London Stansted, Aberdeen, Belfast, Birmingham International, Bournemouth, Bristol, Cardiff, Derry, East Midlands, Edinburgh og Glasgow flyplasser.

3. norsk

Route One på Island

Norwegians Black Friday -tilbud er bare tilgjengelige for en dag (Bilde: Getty)

Lavprisflyselskapet Norwegian 'Cyber ​​Weekend' salg avsluttes ved midnatt i kveld - og gir reisende superbesparelser på alle flyreiser fra Storbritannia fra 1. desember 2016 til 25. mars 2017.

På Cyber ​​Monday får sparere muligheten til å bestille flyreiser fra £ 25,90 én vei over hele Europa fra London Gatwick, Birmingham eller Manchester. Passasjerer som ønsker å reise lenger unna i vinter, vil kunne besøke USA fra £ 129 enveis.

Kunder kan bestille nå på www.norwegian.com ved hjelp av rabattkode CYBMON16 i kassen kl www.norwegian.com .

4. Monarch Airlines

Monarch Airlines har noen fantastiske tilbud til Spania - fra under £ 35 retur

For de som leter etter et kupp, har du en siste sjanse til å nyte 35% rabatt på 10.000 seter til Kanariøyene i vinter, eller 25% på byferier med Monarch Airlines . Destinasjonene inkluderer Kanariøyene og Stockholm, Zagreb og Porto. Tilgjengelighet er på utvalgte flyvninger, med avgang mellom 1. januar 2017 og 19. juli 2017.

Tilbudet på £ 35 for Cyber ​​Monday er Monarchs laveste pris noensinne til Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria og Fuerteventura - hvor temperaturen på denne tiden av året fortsatt er gjennomsnittlig over 18ºC.

7 11 åndelig mening

For den perfekte storbyferien kan kundene velge å fly til Lisboa, Barcelona eller Roma med salget på 29 £.

5. Eurocamp

Eurocamp tilbyr enorme 40% rabatt på ferier, i fire populære franske regioner med Black Friday -salg til Cyber ​​Monday.

Reisende kan kjøpe en ferie til spennende reisemål, inkludert Paris, Rivieraen, Dordogne og Provence, og utforske lokal kultur, spa eller bare en rolig flukt, mens barna får venner i barneklubbene.

Ferierende kan oppleve glamouren ved Rivieraen på La Baume fra £ 44 per natt per fest i løpet av mai halv periode. Bli bortskjemt med to bassengkomplekser i kalifornisk stil og fantastiske sandstrender i nærheten.

For de som ikke er begrenset til skoleferier, hvorfor ikke bo på La Croix du Vieux Pont, for £ 33 per natt per fest som kommer 10. juni. Denne Mini Paradise -parken ligger innen rekkevidde fra Paris, og er den perfekte ferien for familier som reiser med småbarn eller noen som trenger en romantisk tur med noe å se på siden.

Bestillingsperioden varer fra fredag ​​25. november til midnatt mandag 28. november 2016 - når du reiser før 22. juni 2017. For å bestille, besøk www.eurocamp.co.uk .

Les mer

Cyber ​​Monday -tilbud
Hva er Cyber ​​Monday? Beste motetilbud Beste teknologiske tilbud Beste iPad -tilbud

6. Tekst -TV -helligdager

Gjør Castelo Beach, Albufeira, Praia Do Castelo, Algarve

Gjør Castelo Beach, Albufeira, Praia Do Castelo, Algarve (Bilde: Getty)

Tekst -TVHolidays.co.uk har lansert en rekke tilbud for Cyber ​​Monday, med enorme besparelser på opptil 54% tilgjengelig - men det er bedre å være rask.

Spar 39% på et 5 netters opphold i Portugal med Teletextholidays . Bo på det 5-stjerners, altomfattende Eden Resort fra £ 159 s. Flyet avgår fra Stansted 4. februar 2017.

Spar 54% på et 4 netters opphold i Marokko, Marrakech med Teletextholidays . Bo på det 4 -stjerners Riad La Parenthese på bed and breakfast -basis fra bare £ 91pp. Flyet avgår fra Stansted 24. januar 2017.

Eller spar 47% på et 7 netters opphold i Agis Georgios, Hellas med Teletextholidays . Bo på det 4-stjerners, altomfattende Aquis Sandy Beach Hotel fra bare £ 181 s. Flyet går fra Gatwick 5. mai 2017.

7. Senrom

Julemarkedsboder og rådhus, sentrum, Birmingham

Besøk et av Storbritannias mest elskede julemarkeder (Bilde: Robert Harding World Imagery)

Hvis du ønsker å komme deg unna før jul, eller forutse januar-bluesen med en tidlig flukt i Storbritannia i 2017, gå til LateRooms.com for Black Friday -hotellrabatter på opptil 40%.

Tilbud er tilgjengelig på mer enn 140 hoteller, for opphold bestilt i hele perioden mellom Black Friday og Cyber ​​Monday (25. til 28. november), for opphold frem til slutten av januar 2017.

Les mer

Cyber ​​Monday -tilbud
Hva er Cyber ​​Monday? Beste motetilbud Beste teknologiske tilbud Beste iPad -tilbud

8. Club Med

Helligdager: Hvis du går helt i orden, har Club Med noen skikkelige besparelser på skipakker

Etter rekordbestillinger i fjor, tilbyr all-inclusive premiumferieferie, Club Med , har i dag avduket hundrevis av Black Friday-reisetilbud som strekker seg over en fire-dagers periode, med opptil 30% rabatt på all inclusive-ferier.

De som er på jakt etter et godt reisetilbud, vil få flotte rabatter på kort- og langdistanseanlegg, inkludert Portugal, Punta Cana og Maldivene, samt alle europeiske skisteder, inkludert Valmorel og Pragelato.

Black Friday -tilbudene som går live fra klokken 12.01 fredag ​​25. november, varer helt til mandag 28. november kl. 23.59 og vil være tilgjengelige for å bestille online via telefonsenteret og lokale reisebyråer.

All inclusive -tilbud inkluderer en skiferie til Preglato, Italia 4T med avgang 18. desember fra LGW flyplass for 1.265 pund per voksen for første gang, noe som tilsvarer en besparelse på 500 pund under Black Friday. For ferierende som ønsker å rømme for litt snø senere på sesongen, tilbyr Club Med 30% rabatt på en altomfattende 7 netters ferie til Chamonix Mont-Blanc, Frankrike 4T fra MAN flyplass med avgang 19. mars for 979 pund per voksen, representerer en besparelse på £ 423. For å bestille, gå til Club Med .

9. American Airlines

Du kan til og med besøke USA for mindre denne Black Friday

American Airlines tilbyr 2 for 2.016 pund på tvers av Business Class -setene når du bestiller før midnatt på Cyber ​​Monday.

avstøpning av angus-thongs

Med fly til over 240 destinasjoner kan du utforske kyst til kyst og oppleve severdigheter fra New Yorks høye skyskrapere til LAs glitter og glamour; Miamis ikoniske art deco-distrikt til San Franciscos betagende Golden Gate Bridge. Eller, enkelt koble til destinasjoner i hele Latin -Amerika og Karibia.

10. Emirater

Reisende kan gjøre store besparelser på billettpriser til Asia med Emirates 'Cyber ​​Monday -billettsalg

Reisende kan gjøre store besparelser på billettpriser med Emirates 'Black Friday -billettsalg, som inkluderer returflyvninger fra Heathrow til Dubai fra 299 pund og til Bangkok eller Hong Kong for 399 pund.

Salget varer fra 24. november til 28. november 2016 og gjelder reisedatoer fra 1. til 9. desember, 5. januar til 29. mars og 6. april til 30. juni, med noen variasjoner. For å bestille, eller finn ut mer, gå til emirates.com .

Les mer

Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

                          Se Også: