Ben Miller: 'Når folk tar feil av meg som Rob Brydon, synker hjertet mitt'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så den nye serien Primeval er tilbake ...
Ben Miller: Ja, og det er raskere, morsommere, større, bedre ... Og det er skarpere tenner og kraftigere utviklede bakben. Den siste serien sto i fare for å bli ulykke med dinosaurer, men denne gangen er det mye mer intriger. Skuespillet har imidlertid ikke blitt bedre ...



Er det skuffende at du må sitte og gi ordre i dress, i stedet for å være der ute og kjempe mot dinosaurer?
BM: Vel, la oss være ærlige, det kjemper mot CGI. Jeg er glad bare for å gi alle andre bollockings.



Kan vi forvente en ny serie av Armstrong & Miller snart?
BM: Ja, men det er så bra at de har bestemt seg for å utsette det, så det går ikke før høsten. Noe som er greit, for det er telefontid når alle ser på.



Har du og Alexander Armstrong noen gang kranglet og jobber så tett sammen?
BM: Vi har uenigheter, men ikke så mange som vi pleide å ha. Vi er ikke redde for å skrike på hverandre. Det har bare vært en anledning da vi har hatt en skikkelig opptur. En av oss flunced ut av rommet - jeg tror det var Alex, faktisk - men det var for omtrent 10 år siden, så en flounce om 10 år er ikke så ille å gå.

som erstatter jamie strengt tatt

Da du studerte fysikk ved Oxford, hadde du noen gang tenkt deg at du en dag ville bli en topptelefonstjerne?
BM: Jeg hadde aldri den minste anelse. Hvis jeg kunne gå tilbake og si til meg selv, 'Forresten, du får et sketsjeshow på BBC1', ville det fullstendig forvirre meg. Det var bare i andre året av doktorgraden min at jeg begynte å handle. Jeg var ikke på skuespill eller noe, jeg var i band, men jeg var ikke kul. Det finnes ikke en kul fysikkperson, er det?

Så er du en frustrert rockestjerne?
BM: Alle menn i 40 -årene ønsker å være i rockeband, og jeg forbeholder meg retten til å være i et pubband på et tidspunkt. Det er patetisk, ikke sant? En av de tristeste tingene jeg noensinne har gjort er å laste ned I'm A Teenage Dirtbag av Wheatus, og spille med den med hodetelefonene på. Å gud. Hvis du skulle gå inn og se meg gjøre det, ville du virkelig bekymret deg for meg.



Tror du at du noen gang vil gå tilbake og fullføre din doktoravhandling i nye kvanteeffekter i kvasi-null dimensjonale mesoskopiske elektronsystemer?
BM: Jeg vil gjerne si ja, bare for å slukke skyldfølelsen. Men jeg tror ikke de vil ha meg tilbake, fordi jeg ikke ville forstå noe.

Du tar alltid feil av Rob Brydon, ikke sant?
BM: Det skjer to eller tre ganger om dagen. Noen mennesker kan bokstavelig talt ikke skille oss fra hverandre. De blir veldig forvirret når jeg forteller dem at jeg ikke er Rob. Jeg møtte en gang Richard Hammond fra Top Gear, og jeg sa: ‘Jeg elsker showet ditt, jeg liker ikke biler, men jeg liker det.’ Han så ut som om han ville drepe meg. Han snudde seg og ansiktet hans ble grått - slik reagerer jeg nå når folk tror jeg er Rob Brydon. Hjertet mitt synker, det gjør det virkelig. Du vil at folk skal gå, 'Å se, wow, det er Ben Miller.' Du vil ikke at de skal gå, 'Er du Rob Brydon?' Det er barnslig av meg å reagere på den måten, men jeg må være det ærlig, det gjør jeg. Han er snill nok til å si at han også tar feil av meg. Men jeg tviler på at han noen gang er det.



Hva har vært din merkeligste fanpost?
BM: Jeg ble sendt et fanbrev for radioserien min, som fikk den laveste publikumsoppskåringen noensinne av noen programmer på Radio Four - noe som betyr at knapt noen lyttet til den, og de som gjorde alt hatet den. Men en dag kom det et ensomt fanbrev som sa: 'Tusen takk for The Young Postman. Det var veldig godt skrevet og handlet, og jeg likte det veldig godt. Din, Andrew Rottersley, 37 år og ¼. ’Det hadde meg til å håpe helt til slutten. Og så satte han alderen til nærmeste kvart år.

Hva misliker du mest med ditt fysiske utseende?
BM: Jeg vil gjerne ha en nakke. Alle andre har nakke, men jeg fikk det aldri, jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg ber ikke om mye, bare en slags separasjon mellom hodet og kroppen min ville være flott. På den måten kan jeg se når jeg hører folk komme opp bak meg uten å måtte snu helt. Kanskje jeg kan få en robothals og gjøre en hel sving bare for å vise meg frem.

Hva er ditt verste personlighetstrekk?
BM: Jeg går ganske ofte ut i en dagdrøm. Jeg er noen ganger borte med feene. Folk begynner å snakke, og jeg hører fugler som twitrer og rev hopper over turnstiles ... Hodet mitt bare går, ‘tweet, tweet, tweet’. Sønnen min Sonny, tre, gjør det også. Du klikker fingrene foran ham, og han vil ikke engang legge merke til det, og så kommer han plutselig ut av det.

Hva er den verste jobben du noen gang har gjort?
BM: Jeg vokste opp i Cheshire, og det eneste tilfeldige arbeidet var på gårder. Jeg møtte opp for potetplukking en dag, og normalt gjør en maskin mer av arbeidet, men dette var som noe fra middelalderens England. Jeg hadde en spade, og jeg måtte plukke hver potet ut av bakken og legge dem i en massiv sekk og dra den rundt på feltet i flere timer.

Hvem var din første crush?
BM: Lesley Judd fra Blue Peter. Å, bare noen gang Lesley. Jeg har fremdeles en ting om henne nå. Hvis jeg bare kunne møte henne. Det er den eneste grunnen til at jeg begynte med showbusiness.

Blir du starstruck?
BM: Ja, da jeg møtte Paul McCartney. Eller når jeg ikke møtte ham, fordi jeg ble for starstruck. Jeg har hatt noe slikt om The Beatles i hele mitt liv. Jeg var i VIP -rommet på Steve Coogans liveshow, og han gikk inn. Så jeg løp inn på toalettet, låste meg inne og ventet til han hadde dratt før jeg kom ut. Jeg trodde jeg skulle tilsmusset meg selv eller kastet opp på ham eller noe rart skulle skje. Jeg ristet som et blad. Det var nær nok for meg, jeg tror ikke jeg kunne ha taklet noe mer enn det.

som er stemmen til peppa pig

Hva synes du om glitrende bashes og den røde løperen?
BM: Jeg ble veldig nervøs før, men når jeg er der, elsker jeg det. Men du kjenner det uttrykket du har når du stirrer ut i solen og du har et merkelig glis? Jeg synes det er vanskelig å gjøre noe annet enn det på den røde løperen. Jeg har aldri sett ut som noe annet enn Gromit på baksiden av en motorsykkel.

Det er mer…
• Etter vår prat, dro Ben på produksjonsmøter for sin nye komediefilm, Huge.
Som er en eksklusiv fra oss, fordi den ikke engang har blitt kunngjort ennå.
• Rett før vi intervjuet Ben, hadde han prøvd på et kyllingdrakt fordi en av karakterene i filmen er i en annonse hvor han bærer en. Han fant kyllingdrakten på eBay, kjøpte den og bar den foran speilet på soverommet mens han tok bilder på iPhone.
• Det eneste han ikke fortalte oss var navnet på jenta han først var forelsket i på skolen, fordi 'Det ville ikke være rettferdig'.

Primeval er lørdag kveld, ITV1

Se Også: