Battleborn 'TV-stil' Story Mode-trailer og åpne betautgivelsesdatoer avslørt

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

2K Games har avslørt den nye Story Mode for Battleborn, det kommende skytespillet fra Gearbox Software (utviklerne bak Borderlands and Aliens: Colonial Marines).



Merket som et 'helteskytespill', er Battleborn et førstepersonsskytespill med multiplayer online battle arena (MOBA)-elementer, som har klart å fange oppmerksomheten fra fans av sjangeren takket være sin livlige, stiliserte grafikk og konsekvente spilling.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Gearbox Software og 2K Games avslørte at Battleborns Story Mode vil ta en 'TV-stil' til formatet. Med et strukturert format - sammenlignet med dine episodiske favoritt-TV-serier - er spillets lansering 3. mai å betrakte som 'seriepremieren', med én stor overordnet historie som spenner over åtte 'episoder' (og en prolog), med hver episode som forteller en selvstendig historie.

Du kan få et glimt av denne historien i traileren ovenfor, eller du kan lese mer på Battleborns TV-stil Story Mode på den offisielle Battleborn-bloggen her .



Du trenger ikke vente lenge for å prøve Battleborns episodestil, siden de åpne beta-datoene for spillet også ble annonsert. Spillere vil kunne få tak i spillet 8. april på PS4, og 13. april på Xbox One og PC.

Inkludert to historieepisoder (Void's Edge og The Algorithm), samt to av spillets tre konkurrerende flerspillermoduser (Incursion og Meltdown), vil den åpne betaen også inneholde alle 25 spillbare helter, tyvegods, utstyr og spillets fulle progresjonssystemer , noe som gjør det ganske omfattende sammenlignet med de fleste spills åpne betaer.

Du kan finne mer informasjon om Battleborns kommende åpne beta her på den offisielle Battleborn-bloggen.



Selv om spillet har vakkert stilisert grafikk og en viss grad av sjarm, har det så langt ikke klart å få en enorm mengde forbrukerinteresse. Den kan fortsatt klare å trekke inn noen av MOBA-sjangerfansen, men en fersk rapport at Battleborn vil kreve en vedvarende internettforbindelse for å spille - uansett om du spiller online eller enspillerkampanjemodus - vil sannsynligvis ikke gjøre sjansen for suksess noe godt.



når kommer mary poppins ut uk
Siste spill
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: