Bankmannen har blitt overtalt! Hvem er den gretten finansmannen da Deal Or No Deal blir akseptert?

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Deal Or No Deal The Banker

Deal or No Deals legendariske bankmann har blitt avskjediget etter at Channel 4 bestemte seg for å bytte showet



Deal or No Deal & # 39; s legendariske bankmann har blitt sagt opp etter at Channel 4 bestemte seg for å bytte showet i dag.



Den gretten finansmannen Glenn Hugill har jobbet med serien sammen med programlederen Noel Edmonds siden den ble lansert for elleve år siden.



eglantine-flore aguilar

Men ettersom seerne verken kan se eller høre ham når han tilbyr deltakerne kontanter for å avslutte spillet før heller enn senere, er han langt fra et kjent navn til tross for at han var på en av århundrets mest populære spillprogrammer.

Så hvem er egentlig bankmannen, og planlegger han å gjøre det neste?

Glenn Hugill

Hva vil bankmannen gjøre videre? (Bilde: PA)



Noen husker kanskje 45 år gamle Glenn fra Coronation Street på 1990-tallet da han spilte politimannen Alan McKenna-kjæresten til frisøren Fiona Middleton [Angela Griffin].

Etter en imponerende sprekk i skuespillverden, våget han seg deretter til å presentere og fortsatte å være vert for Five reality -serien The Mole før han ble produsent av Channel 4's Beauty And The Geek.



I 2005 signerte han en kontrakt med produksjonsselskapet Endemol for å jobbe med et da ukjent show kalt Deal or No Deal.

Noel Edmonds

Glenn var alltid i den andre enden av Noels telefon (Bilde: Kanal 4)

Da serien ble en større suksess enn noen hadde forventet, bestemte Glenn seg for å gi opp presentasjons- og skuespillerkarrieren for å fokusere på showet på heltid.

Selv om han aldri dukket opp på kamera, bak kulissene, jobbet han veldig tett med to andre ledere for å finne økonomiske tilbud for å friste deltakerne fra å spille spillet til slutten, noe som kunne se dem gå hjem med en kontantpris på £ 250 000.

Det tror trioen ville finne ut summen ved hjelp av en datamaskin - selv om det alltid var Glenn i den andre enden av telefonen for å være vert for Noel.

Noel Edmonds

Den gretten finansmannen Glenn har jobbet med serien sammen med programlederen Noel siden den ble lansert for elleve år siden (Bilde: Rex)

gamle sjokoladeplater uk

Nå har Deal or No Deal hatt sin storhetstid, hva skal Glenn gjøre videre?

Hvis Barclays eller HSBC ikke allerede har registrert ham, regner vi med at han kan gi skuespill eller presentere et nytt skudd.

Se Også: