Asda oppdaget å selge 80 -tallers festmat for bare 1,13 pund

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Oppbevar den i fryseren til neste fest, eller prøv å spise den til middag(Bilde: Getty)



De konstante julebordene kan være over, men det betyr ikke at festmaten må være det, spesielt når det er så mye kupp.



Som Asda har blitt oppdaget å selge 80-delt festmatdeler for bare 1,13 pund.



Opprinnelig £ 4,50 for esken, både kyllingutvalget og konditorivirksomheten antas å være rabattert i noen Asda -butikker rundt om i landet, etter at prutejegere la merke til pakkene som tilbys i deres lokale kjede.

Mens bakevarer inneholder 30 cocktailpølseruller, 30 miniost- og løkpastaer og 20 mini biffdeig, inneholder Asda Party 80 Piece Chicken Platter, som også antas å være nedsatt, 27 hvitløk- og urtepopcornbiter, 27 varme og krydrede popcornbiter og 26 grillkyllingbiter.

Begge disse er tilsynelatende nå 1,13 pund i Asda -butikker



Nyheter om det vanvittige kjøpet ble opprinnelig lagt ut på avtaler forum hotukdeals etter at røverkjøpere la merke til pakkene som tilbys i den lokale kjeden.

En bruker ved navn wiggywig sa at de 'så disse i Golborne Asda, avviklet på nettet, så burde være klarert i alle butikker som fortsatt har dem'.



Dessverre ser det ut til at rabatten ikke lenger er tilgjengelig online på verken kylling utvalg eller kringle, Selv om det ifølge kommentarene er oppdaget det samme kjøpet i mange andre Asda -butikker over hele Storbritannia.

All denne kyllingen for litt over £ 1

En annen bruker som heter charliejad kommenterte at 'kyllingfatet ble også redusert til denne prisen i butikken i Cambridge', mens en annen var enig om at de 'så bare noen få av kyllingfatene i butikken jeg var i'.

Vi har kontaktet Asda for å se om de har en fullstendig liste over alle butikkene som fortsatt selger de vanvittig reduserte festfatene, men det er vel verdt å ringe din lokale for å sjekke om de har dem før de drar ut.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Se Også: