Asda-sonde ble lansert etter at kundene brukte selvbetaling for å betale under på £ 1300 butikk

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

En etterforskning er iverksatt etter at tyver gikk ut av en Asda -butikk etter å ha betalt for shopping på 1300 pund.



Politiet har sendt ut bilder av fire personer de ønsker å snakke med om en transaksjon som ble foretatt 21. mars på en filial i Birmingham.



david moyes man utd

På opptakene blir kjøperne sett skanne en rekke elektriske varer ved en selvbetjent kassa i Minworth, Sutton Coldfield, rundt klokken 11.00.



Varene til en verdi av 1300 pund totalt ble sveipet gjennom en selvbetjent kassaskuff i sentrumsbutikken.

Politiet bekreftet at varer verdt 'flere hundre pund' hver, inkludert Sharp elektriske gjenstander ble satt gjennom kassa, men de riktige beløpene ble ikke betalt.

Politiet etterforsker etter at kunder gikk ut av supermarkedet etter å ha betalt for shopping på 1300 pund. Elektriske varer av høy verdi ble solgt til under riktig pris etter å ha blitt sveipet gjennom en selvbetjent kassa på Asda Minworth i Sutton Coldfield, Birmingham. Bildetekst: Asda Minworth på Walmley Ash Road i Sutton Coldfield, Birmingham

Asda Minworth -butikken på Walmley Ash Road i Sutton Coldfield, Birmingham (Bilde: Richard T Harris/BPM Media)



ashley storebror Storbritannia
Asda Minworth -butikken på Walmley Ash Road i Sutton Coldfield, Birmingham

Kjøpet inkluderte flere elektriske varer av høy verdi, og politiet er opptatt av å snakke med de tre involverte personene (Bilde: BPM Media)

Styrken sa: Kjenner du igjen noen av disse fire?



Vi vil snakke med dem etter at elektriske varer til en verdi av 1300 pund ble hentet fra Asda supermarked i Walmley Ash Road, Minworth i Sutton Coldfield.

En rekke varer, hver til en verdi av flere hundre pund, ble passert gjennom en selvbetjening til mellom kl. 11 søndag 21. mars og kl. 11 mandag 22. mars, men de riktige beløpene ble ikke betalt for dem.

charles og camilla er

Uttalelsen fortsatte: Forespørslene våre pågår, og vi forstår at de involverte kjørte bort i et Vauxhall Zafira -registreringsnummer BN56 YEE. '

Hvis du kjenner noen av de tre mennene og kvinnen på bildet, eller vet noe om Vauxhall -bilen, vennligst gi oss beskjed.

Du kan kontakte oss live chat på west-midlands.police.uk eller ringe 101 med sitat av kriminalitetsnummer 20BE/83730M/21. Alternativt kan du fortelle oss hva du vet, ikke hvem du er, snakke anonymt med Crimestoppers på 0800 555 111.

Se Også: