Asda bringer sitt populære kjøp 6, spar 25% på vinavtale - og det inkluderer Champagne

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Akkurat i tide til jul(Bilde: ASDA)



Desember er nesten her, og det er julemarkedene, sammen med sine utpressende kopper gløgg og dyre festlige cocktailer.



Så akkurat i tide til høytiden, har Asda bestemt seg for å hente tilbake en av sine mest populære vintilbud, slik at vi fremdeles kan nyte en sesongens tipp uten å gå konkurs.



Asda & apos; s ' kjøp seks, spar 25% tilbud lansert tidligere denne uken, noe som betyr at du kan spare en fjerdedel av prisen bare ved å kjøpe mer.

Og det er ikke bare vin som er inkludert, slik vi så bunter med Asdas gule etikett Prosecco på salg for £ 27 for seks, trener på en god handel £ 4,50 flasken.

Dette er under en femmer i tilbudet (Bilde: Asda)



Dessverre ser det ikke ut til at du kan blande og matche denne gangen, bare med utvalgte bunter tilgjengelig i tilbudet, selv om det er noen blandede sett hvis du ikke vil ha seks av samme tippel.

Tilbudet er perfekt til å fylle opp til jul, eller bare for å hente sammen med den ukentlige butikken din, så du har fortsatt god tid til å spare opp for handelen.



Men Asda er ikke de eneste med billig sprit til salgs, og Sainsbury lanserer også det samme tilbudet i butikkene sine - og for deres, kan du mikse og matche.

Vi har en hel runde med hvor vi kan finne billigste vintilbud, som sammenligner tilbud fra alle større supermarkeder.

Skål for billig vin (Bilde: iStockphoto)

April Shiels, Asda Wine Buyer, kommentarer: Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å få mest mulig ut av de gode kvalitetsvinene som tilbys på Asda - derfor tilbyr vi dem sjansen til å behandle smaksløkene og utforske over 500 viner for mindre denne festlige festsesongen.

Med alt fra rike røde til elegante musserende viner som tilbys - det er noe for alle å komme inn i feststemningen, og kundene kan få mest mulig ut av dette tilbudet ved å fylle på favorittflasken eller mikse og matche et utvalg av viner - perfekt til julegaver.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Se Også: