Er dine gamle Disney VHS -bånd verdt en mynte? De nostalgiske videoene selger for en overraskende fortjeneste på eBay

The Walt Disney Company

Horoskopet Ditt For I Morgen

Som med mange samlerobjekter, har disse foreldede videoene multiplisert i verdi over tid



Kast tankene tilbake til åttitallet og nittitallet da VHS -kassetter var raseri, og alt du noen gang kunne drømme om til bursdagen din var en ny Disney -video å legge til i samlingen din ... ja, video.



Disse dagene er for lengst borte, og dagens barn ser hva de liker når de vil, takket være Sky -filmer på forespørsel, Cbeebies, spill og pause TV og apper som lar deg se Askepott når som helst, hvor som helst.



man utd van gaal

Men det er noen få blant oss fortsatt ønsker å fullføre de gamle Disney VIDEO boksesettene - og de er villige til å betale noen imponerende beløp for å få dem.

Les mer

Hvor mye er dine nostalgiske leker verdt?
De gamle Lego -settene selges for 1.000 pund Classic Beano nå verdt over £ 20 000 Beanie Baby på 75 000 pund kjøpte for 10 pund Actionhelt -tegneserier verdt en mynte

De mest verdifulle Disney VHS -kassettene - har du noen?

Den lille havfrue

Etter å ha vært på kino i 1989, ble Den lille havfruen raskt besatt av alle barn, og filmen tjente 84 millioner dollar på billettkontorer over hele verden på bare noen få dager.



Det var den 28. animasjonsfilmen fra Disney, og det er rykter om en nyinnspilling i gang som betyr at originaler kan være i ferd med å skyte i verdi.

Akkurat nå vil en typisk VHS -original hente deg alt fra £ 1 til £ 4, men hvis du eier en Black Diamond -utgave, ser du på opptil £ 80 i god eller forseglet stand .



Løvenes Konge

Husker du de varme sommerferiemorgenene på sofaen med Simba? Du er ikke den eneste.

Walt Disney ga ut The Lion King 7. oktober 1994, og det har vært en så stor hit at det nå er et av de mest vellykkede teaterforestillinger som noensinne har gjort West End.

Hvis du har en kopi av Disney Parks The Lion King VHS Illusion Notebook (som en gang kunne hentes på Disneyland eller Disneyworld , du ser på rundt £ 20 per salg.

Hvis du har en kopi av den originale DVD -en med innsatser, kan du hente den rundt £ 14,99 på eBay . En standardkopi er verdt en ikke så stor £ 3,99 på eBay .

Den virkelige fortjenesten er i deluxe utgaver av Lion King , som bare forrige uke solgte til en amerikansk kjøper for bare 58 kroner.

baby manchester united kit

Hvis du har en kopi av både The Lion Kind og Aladdin helt ny, vil du kanskje få det verdsatt som i februar solgte en eBayer de to for £ 110 .

Skjønnheten og udyret

Etterspørselen etter 1992-utgaven av Beauty and the Beast ser ut til å ha økt i år, da omstart av live-action, med Emma Watson i hovedrollen, tok til billettkontorer over hele verden.

En typisk kopi av Beauty and the Beast på VHS vil gi deg rundt £ 10 til £ 15 i ny stand eller i god stand, men den virkelige profitten er i Black Diamond -kopiene - som det er svært få av.

Disney Black Diamond VHS -utgavene var en del av firmaets første forsøk på å selge direkte til hjemmemarkedet - i dagens alder ble de ansett som de mest verdifulle.

I mars i år ble a sjelden kopi av Beauty and the Beast solgt for litt over £ 86 på eBay - det er det høyeste rapporterte salget hittil, selv om noen selgere har listet dem for opptil £ 15 000 .

Snøhvit

En annen hit fra 1994, Snow White, var årets film etter at tegneserien fra 1938 ble ombygd til en live -actionfilm for barn for 23 år siden.

I dag rydder eBay -selgere ut sine originale kopier for alt fra £ 1,49 til £ 19,95 en kopi (avhengig av tilstand) , men hvis du eier deluxe videoversjon, som regnes som & ekstremt sjelden & apos; , ser du på et salg på £ 40.

Sangen fra sør

Denne Disney -animasjonen ble utgitt i 1946 og ble grundig undersøkt for fremstillingen av afroamerikanere - den er faktisk fortsatt kritisert i dag som en av Walt's mest kontroversielle kreasjoner gjennom tidene.

I du eide en kopi av dette tilbake på dagen, kan du sitte på en anstendig fortjeneste, med originale eksemplarer selges for opptil £ 25,99 på eBay .

Dalmatisk ferie

Sist men ikke minst, mens 101 Dalmations med onde Cruella gir deg opptil £ 30 det er en større fortjeneste å tjene på 1998 film Dalmation Vacation - del tre av filmbokssettet .

emma mcvey mario falcone

Ett eksemplar solgt forrige uke for 30 pund på eBay - sammenlignet med den lille prisen du hadde betalt den gang, er det en søt fortjeneste.

Se Også: