Apple vil bytte ut iPhone -batteriet for £ 25 for å 'gjenvinne tilliten' etter å ha bremset gamle telefoner

Apper

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images Nord -Amerika)



Apple reduserer prisen på batteribytteprogrammet som er utenfor garantien for alle som har en iPhone 6 eller nyere, ned til £ 25.



Beslutningen følger påstander om at selskapet bevisst bremset eldre modeller & apos; ytelse med en programvareoppdatering - noe den blankt nekter.



Imidlertid unnskyldte Apple kundene for måten de kommuniserte problemene rundt eldre iPhones på.

beste samsung-telefon 2020

Normalt vil det koste £ 79 å bytte ut et iPhone -batteri, men Apple sier at den nye prisen er et forsøk på å 'gjenvinne tilliten til alle som kan ha tvilt på Apples intensjoner.'

Hva mer er, Apple vil bytte ut batteriet selv om det består Genius Bar -diagnosetesten som er tilgjengelig i alle Apple Store.



(Bilde: Getty Images Europe)

'Vi har alltid ønsket at kundene våre skal kunne bruke iPhone -en så lenge som mulig. Vi er stolte over at Apple -produkter er kjent for sin holdbarhet og for å holde verdien lengre enn konkurrentenes enheter, sier selskapet.



Det avslørte også at det vil utstede en ytterligere programvareoppdatering tidlig i 2018 for å gi brukerne mer synlighet om helsen til batteriene.

Apple gir skylden på at eldre modeller bremser ned komponenter på de oppladbare batteriene som blir eldre - og at deres evne til å holde en avgift avtar med tiden.

tom hiddleston din ashton

(Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Selskapet har til og med publisert en detaljert støtteside som inneholder mer informasjon om batterier og hvordan de eldes.

Apple insisterer i sin uttalelse på at den tok forholdsregler ved å bruke programvareoppdateringer for omtrent et år siden 'for å unngå uventede nedleggelser på iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPhone SE'.

Dette har siden blitt utvidet til brukere av iPhone 7 og iPhone 7 Plus i oppdateringen iOS 11 .2, sier Apple.

Så det var overrasket derfor, sier det, at den hadde mottatt rapporter de siste månedene om at iPhone har bremset ned og andre batteriproblemer fra brukerne.

beste krem ​​for psoriasis uk

Uttalelsen sier: 'I løpet av denne høsten begynte vi å motta tilbakemelding fra noen brukere som så tregere ytelse i visse situasjoner.

(Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

engel nummer 1113 betydning

'Basert på vår erfaring trodde vi først at dette skyldtes en kombinasjon av to faktorer: en normal, midlertidig ytelsespåvirkning ved oppgradering av operativsystemet når iPhone installerer ny programvare og oppdaterer apper, og mindre feil i den første versjonen som siden har vært fikset.

'Vi tror nå at en annen bidragsyter til disse brukeropplevelsene er den fortsatt kjemiske aldringen av batteriene i eldre iPhone 6 og iPhone 6s -enheter, hvorav mange fortsatt kjører på de originale batteriene.'

Tidligere modeller, for eksempel iPhone 5, 5S og 5C, dekkes ikke av redusert pris for batteribytte.

I tillegg sier Apple at kuttprisen bare er tilgjengelig for kunder frem til desember 2018.

Se Også: