Apple Watch er endelig tilgjengelig på O2 - og dette er de beste tilbudene

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

O2 -kunder har ventet siden september på dette(Bilde: REUTERS)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Til tross for den siste fjerde generasjonen Apple Watch som ble lansert samme dag som iPhone XS og XS Max helt tilbake i september 2018, har det høyteknologiske tilbehøret så langt bare vært tilgjengelig på EE og Vodafone.



Som mens smarttelefonene var tilgjengelige på alle telefonnettverk, hadde EE og Vodafone begge eksklusive på LTE -versjonene av Apple Watch (fra serie 3 og fremover) for å sikre at du måtte kjøpe den gjennom dem.

Men nå O2 har endelig sluttet seg til festen, noe som betyr at eksisterende O2-kunder ganske enkelt kan få gadgeten som et tillegg til sin eksisterende plan.

Det har alltid vært eksklusivt for bare EE og Vodafone



Hvor mye du betaler er også opp til deg, med nåværende O2 -kunder med en iPhone 6 eller høyere som kan bruke O2s fleksitakster til å sette opp egne tilpassede planer på Apple Watch , inkludert å velge hvor mye de vil betale på forhånd og hvor lenge de vil at kontrakten skal være.

For eksisterende kunder med en iPhone 6 eller nyere, gjør selskapet det mulig for brukerne å sette opp sine egne tilpassede planer, noe som betyr at brukerne kan velge hvor mye de vil betale på forhånd, hvor lang kontrakten skal være.



Som et introduksjonstilbud tilbyr O2 Apple Watch med seks måneder gratis sendetid, noe som betyr at prisene starter på litt over £ 15 per måned.

Du kan få Apple Watch serie 4 LTE med 44 mm skjerm og sportsbånd for £ 20 på forhånd, og £ 15,41 for de første seks månedene, deretter £ 20,41 for de neste to og et halvt årene.

Hvis du leter etter noe litt billigere, vil Apple Watch serie 3 starter på litt over £ 10 i måneden.

£ 11,79 for de første seks månedene med rabatt på 5 £ lufttid, det innebærer også en £ 20 på forhånd betaling og £ 16,75 i måneden en gang etter de første seks månedene.

Les mer

Siste Apple -nyheter
Fantastisk iPhone 11 -avtale Apper krasjer på iPhone Apple Music tømmer iPhone -batteriet Apples iPhone 12 -prislekkasjer

Se Også: