Apple TV -appen starter på nytt i Storbritannia - men det beste er ennå

Apple Tv

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har lansert sin TV -app på nytt og har samlet populære streamingtjenester, abonnementskanaler og iTunes -nedlastinger på ett sted.



kan husedderkopper bite

Mange av de vanlige strømmetjenestene er tilgjengelige via appen - for eksempel BBC iPlayer, ITV Player, All 4, My5 og Amazon Prime Video - men verken Netflix eller NowTV er på listen.



Brukere har også muligheten til å abonnere på Apple TV -kanaler i appen, selv om bare to er tilgjengelige i Storbritannia ved lansering - StarzPlay og Smithsonian.



Abonnenter på disse kanalene kan se og laste ned programmer og filmer både online og offline, og dele abonnementet sitt med opptil fem andre familiemedlemmer om gangen.

Hvordan ser det ut?

Når brukerne først åpner appen, vil de bli presentert med en rekke alternativer for å bla gjennom innhold.

'Opp neste' viser programmer du allerede ser, slik at du kan plukke opp der du slapp på hvilken som helst enhet ved hjelp av Apple TV -appen.



Under dette er en 'For You' -del, som viser personlige anbefalinger basert på det du har sett tidligere.

Det er en 'Ny og bemerkelsesverdig' seksjon som viser nye filmutgivelser, prisbelønte show og populære ting.



Det er også en dedikert barneseksjon i appen, som fremhever redaksjonelt håndplukkede programmer og filmer for barn i alle aldre.

Hvilket innhold er tilgjengelig?

Disse anbefalingene er hentet fra et bibliotek med mer enn 150 videoapper og strømmetjenester og over 100 000 iTunes -filmer og TV -programmer.

Brukere vil se en blanding av innhold fra kanaler og strømmetjenester de abonnerer på - så vel som de de ikke gjør - i anbefalingene sine.

Dette betyr at du kan klikke på et TV -program eller en film, bare for å finne ut at det ikke er mulig å se det uten å betale for å laste det ned eller abonnere på en tjeneste.

Selv om noen synes dette er irriterende, sa Apple at de ønsker å vise frem det store utvalget av innhold som tilbys via appen.

Hvordan spiller det?

Bøyde kobber pass på! Vicky McClure, Martin Compston og Adrian Dunbar er tilbake i aksjon på AC-12 (Bilde: BBC/World Productions)

alan carr gary carr

I de fleste tilfeller blir du automatisk omdirigert til vertsappen for å se den der når du har valgt et show eller en film.

Så hvis du for eksempel velger Line of Duty, blir du automatisk ført videre til BBC iPlayer -appen for å starte streaming.

Imidlertid spiller Apple TV -kanaler direkte i Apple TV -appen - det samme gjør alt innhold som er lastet ned fra iTunes.

Hvor kan jeg se det?

Den fornyede appen er tilgjengelig nå i over 100 land (inkludert Storbritannia), på iPhone, iPad og Apple TV, samt alle Samsung Smart TV -er fra 2019 og utvalgte 2018 -modeller.

Appen er forhåndsinstallert på de fleste av disse enhetene, så du trenger bare å kontrollere at operativsystemet ditt er oppdatert.

Apple legger også til støtte for VIZIO, LG og Sony smart -TV -er senere i år. I tillegg til Apple TV -appen, vil disse enhetene også få støtte for Apple AirPlay 2 og HomeKit.

Er det det?

Selv om relanseringen kan virke litt overveldende, er det beste ennå.

boksing i kveld når

Apple planlegger å bringe flere TV -kanaler til Storbritannia snart - med HBO, SHOWTIME, Channel, EPIX og Tastemade som allerede er tilgjengelig i USA.

CBS All-Access og MTV Hits vil også bli lagt til over tid.

Enda viktigere er at Apple TV+, Apples originale videoabonnementstjeneste, lanseres på Apple TV-appen til høsten, med et stjernespekket utvalg av originalt innhold.

Apple TV+ er uten annonser, med videoinnhold tilgjengelig på forespørsel, online og offline, mot en månedlig abonnementsavgift.

Apples originale innhold inkluderer:

  • En gjenoppliving av Steven Spielbergs serie fra 1985 'Amazing Stories';

  • Et drama om et TV -nyhetsprogram om morgenen med Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell i hovedrollen, kalt 'The Morning Show';

  • Et ekte krimdrama kalt 'Are You Sleeping', med Octavia Spencer i hovedrollen;

  • Et post-apokalyptisk drama Jason Mamoa og Alfre Woodard, kalt 'Se';

  • En antologiserie inspirert av de sanne historiene om immigranter i USA, kalt 'Little America'

    andre eu folkeavstemning odds
  • ...Og mye mer

Det er da Apple TV -appen virkelig kommer til sin rett - og blir en fullstendig konkurrent til Netflix.

Se Også: