Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2: Kampdato, starttid i Storbritannia og underkort

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anthony Joshua vil prøve å vinne tilbake sine tre tungvekts-verdenstitler for andre gang når han tar imot Oleksandr Usyk i deres etterlengtede omkamp denne sommeren.



Joshua ble omfattende utpekt av Usyk i London i september i fjor da han mistet titlene for andre gang på tre kamper. Forhandlingene om en omkamp buldret i flere måneder, og Usyk valgte å forbli med Ukraina å gripe til våpen mot den russiske invasjonen.



Men vilkårene ble endelig enige da Joshua planlegger sin hevn i Saudi-Arabia, bevæpnet med et nytt treningsteam ledet av den anerkjente treneren Robert Garcia. Usyk vil i mellomtiden være trygg på å gjenta opptredenen sin nesten 12 måneder senere med den potensielle gulroten til et ubestridt sammenstøt med Tyson Fury i fremtiden.



Her er alt du trenger å vite om omkampen...

Når er Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2?

Anthony Joshuas andre sammenstøt med Oleksandr Usyk finner sted 20. august. Det var satt inn flere datoer for både juni og juli før kunngjøringen endelig ble gjort.

Flere arenaer ble valgt på kortlisten for tungvekts-omkampen, men kampen vil finne sted i Jeddah, Saudi-Arabia. En retur til Storbritannia ble utropt etter at den opprinnelige kampen presterte bra på Tottenham Hotspur Stadium, men Midtøsten tilbød opptil 100 millioner dollar for å bringe kampen til ørkenen.



Dette vil være Joshuas andre kamp i territoriet etter å ha hevnet et nederlag mot Andy Ruiz i 2019, i et nybygd spillested. I denne anledning skal kampen finne sted på Jeddah Super Dome som har en kapasitet på 40 000.

asda åpningstider påske 2019

Hvem tror du vinner - Oleksandr Usyk eller Anthony Joshua? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under



Når starter Joshua v Usyk i Storbritannia?

Ringvandringene i hovedbegivenhetene forventes å være rundt kl. 21.00 i Storbritannia, og underkortet begynner rundt kl. 16.00. Det betyr at hovedarrangementet starter ved midnatt i Saudi-Arabia, men starttidspunktet er satt til å tillate maksimal dekning i Joshuas hjemland.

Hvis du stiller inn fra Amerika, forventes kampen å starte klokken 16 på østkysten og klokken 13 på vestsiden.

Slik ser du via TV og direktesending

Joshuas forrige sammenstøt med Usyk var tilgjengelig på Sky Sports Box Office for en pris på £24,95 i Storbritannia. Ved denne anledningen vant den samme kringkasteren en heftig budkrig for omkampen etter å ha vært oppe mot strømmetjenesten DAZN.

Sky Sports har også økt prisen i et forsøk på å dekke kostnadene, og fansen må betale 26,95 pund for privilegiet å se Joshua og Usyk i aksjon. Arrangementet starter klokken 18.00 på Sky Sports Box Office (Sky-kanal 491) og Sky Sports Box Office HD (Sky-kanal 492).

Kampene kan streames på din mobile enhet, laptop eller datamaskin, men kundene må fortsatt betale for sendingen. DAZN vant rettighetene til å streame kampen andre steder i verden, inkludert i Amerika.

Usyk v Joshua 2 underkort

Filip Hrgovic mot Zhilei Zhang

Den unngått kroatiske tungvektsstjernen Filip Hrgovic møter Kinas ubeseirede Zhilei Zhang i en siste eliminator for IBFs tungvektsverdenstittel. Rivalene skulle opprinnelig møte på underkortet til Canelo Alvarez vs. Dmitry Bivol i mai, men vil nå kjempe på Rødehavet.

Callum Smith vs Mathieu Bauderlique

Liverpools Callum Smith returnerer til scenen for sitt fineste øyeblikk der han stoppet den britiske rivalen George Groves i syv runder på King Abdullah Sports City Arena i september 2018 for å bli kronet til WBAs super-mellomvektsverdensmester og vinneren av World Boxing Super Series Muhammad Ali Trophy.

Nå som kampanje i lett-tungvekt hvor han er rangert som nr. 1-utfordrer med WBC, vil 'Mundo' møte Frankrikes regjerende europamester og nr. 2 rangerte WBC 175lbs-utfordrer Mathieu Bauderlique i en siste eliminator for verdenstittelen som for tiden innehas av Artur Beterbiev.

Ramla Ali vs. Crystal Garcia Nova

Badou Jack mot Richard Rivera

Andrew Tabiti mot Tyrone Spong

Daniel Lapin vs Jozef Jurko

Ziyad Almaayouf vs Jose Alatorre

Odds

Usyk 2/5

strengt tatt 2019 romantikk rykter

Josva 15/8

Trekning 16/1

Sitater hjørne

Oleksandr Usyk: Jeg jobber hardt i treningsleiren min for å være i best mulig form til omkampen. Ved hjelp av Herren vil jeg overvinne de største utfordringene for å få det til. Jeg vil at publikum skal være begeistret med kampen, jeg vil at de skal huske det hele livet.»

Anthony Joshua : '20. august er satt til å bli en utrolig natt med boksing på mesterskapsnivå. For enhver sportsfan må dette ikke gå glipp av, det har alle ingrediensene til å gå ned i boksingshistorien. Lokalt vet jeg at boksing har vokst enormt, og det var flott å se tusenvis av mennesker komme til Riyadh for 'Clash on the Dunes'. Jeg håper å se enda flere i Jeddah om noen uker.'

Se Også: