Amazon avslører de 10 beste lekene til jul 2018 - inkludert Lego, Nerf, Barbie og til og med enhjørning

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazon har avslørt hva de forventer å sende rundt i landet til jul(Bilde: Getty)



Med bare 99 dager igjen til den store dagen begynner forhandlere over hele landet å gjøre seg klare til jul.



Mens Asda er vert for en stort lekesalg For å hjelpe til med å få plass til nye festlige lager, har Amazon nettopp avduket det de spår er de aller beste lekene til jul 2018 - og vi vil ha noen av dem for oss selv!



Fra Harry Potter legosett og Strictly Come Dancing brettspill, til spill der du henge mat fra en snor Til og med enhjørning , det er et veldig variert utvalg.

Det mest spennende øyeblikket på juledag er å se på at barna pakker ut gavene sine, sa Sriram Parthasarathy, Toys Category Leader, Amazon.co.uk.

Amazon tilbyr tusenvis av topprangerte leker, inkludert alt fra enhjørninger til familiebrettspill - og vår topp 10 -liste inneholder de nyeste og beste lekene som vil bli etterspurt i høytiden.



1. Paw Patrol, Ultimate Rescue Fire Truck, £ 64,93

Klar for handling!

Paw Patrol er kjent for sine livreddende oppdrag, så la din egen lille helt være med på alt som skjer.



Dette flotte settet kommer med en 2ft uttrekkbar stige, mini brannvogn, lys og lyder, i tillegg til vannkanoner (ikke bekymre deg, det er ikke ekte vann), alle klare til å redde dagen.

2. Boxer - Interactive AI Robot Toy, £ 79,99

Din nyeste sidekick

Roboter har kommet langt siden vi var små, med denne søte lille tingen utstyrt med sensorer slik at han kan svare på deg og dine barns bevegelser på morsomme måter.

Last ned gratisappen til telefonen din og spill nye spill, eller bruk fjernkontrollen til å løpe rundt ham og gjøre triks. Uansett vil du aldri gå tom for moro med ham.

3. Barbie Careers Care Clinic Ambulance, £ 37,49

Dette er langt fra den beryktede Barbies vi vokste opp med

Zoom rundt i byen for å hjelpe folk på dette rosa sykehuset for ambulanse, som når du løfter spaken bak på bilen, forvandler den ambulansen umiddelbart til en omsorgsklinikk med tre forskjellige områder: En innsjekkingsstasjon, venterom og eksamen rom.

Og hvis du snur ned TV -en i venterommet, er det en gavebutikk der dukkene dine kan bla gjennom gaver som blader, en bamse, ballong eller blomsterbuketter.

er postkontorer som stenger

4. Nerf Laser Ops Pro Alphapoint, £ 44,89

Nerf har blitt mye mer kult og komplekst

Med ubegrenset ammunisjon, lys- og lydeffekter og en rask gjenopplastingsknapp, er dette Nerf -våpen som du aldri har sett dem før.

Du kan til og med forsterke ditt vanlige Nerf -spill ved å koble pistolen til appen, og holde den i nærheten av deg ved å feste den til en av de to armbåndene som følger med i settet.

5. Poopsie Slime Surprise Unicorn, £ 49,99

Det er totalt 18 å samle inn

Kombinere alle barn & apos; favoritt ting i øyeblikket: enhjørninger, slim og som alltid, poop, dette rare, men fantastiske leketøyet vil uten tvil bli en godbit.

De skal leke med slimet hele dagen, og når de er ferdige, kan de lagre det i en samleobjekt som er klar til neste gang du bare må gå. Det er også overraskelser å samle i hver enkelt.

6. Strictly Come Dancing Brettspill, £ 28,97

Julen krever brettspill

Selv om du kanskje ikke tror dette er noe for de minste, vil du bli overrasket over hvor interessert de blir når de innser at det er dansekamper.

For store fans av Strictly - og for de som bare liker å ha en dans - er dette en flott allsidig for hele familien i julen.

7. Lego Harry Potter Hogwarts Express -sett, £ 73,99

To gresskarpastaer, vær så snill

Juleferien er den perfekte tiden for å komme i gang med å bygge Lego -settet med drømmer, og Harry Potter -fans vil gjerne få tak i dette toget fra Hogwarts Express, pluss jernbanebroen og plattform 9¾.

Og når du er ferdig med å bygge transporten, kan du gå videre til det utrolige Lego Hogwarts slott - et av de største settene vi noensinne har sett!

8. Little Live Pets Una Wrapples Toy, £ 16,99

Una vil (forhåpentligvis) stoppe dem med å be om sin egen ekte kjæledyrskatt

Hvis barna dine fortsetter å tigge deg om et kjæledyr, få dem denne søte, bærbare i stedet, som de kan ta med seg uansett hvor de går.

Med over 50 interaktive lyder, opplyste følelsesmessige øyne, snakker og synger, er det absolutt den søteste bærbare som finnes akkurat nå.

9. Chow Crown -spill, £ 21,99

Forvent store latterkramper mens du ser folk prøve

Hvis du er over Pie Face, kan dette nye familiematspillet bare være den neste store tingen.

Legg kronen på hodet ditt og heng forskjellige matvarer fra strengene (om du går for smakfull eller grov er opp til deg), som deretter vil snurre rundt med musikken. Du må da prøve å spise all maten før musikken stopper.

Les mer

Amazon -tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

10. L.O.L! Overraskelse! Større overraskelse, £ 84,99

Den ultimate unboxing -opplevelsen

matt horn james corden

Disse er absolutt overalt akkurat nå, men det ser ut til at spenningen ikke viser tegn til avtagende, da L.O.L! Overraskelse! gjengen er klar til å gi ut et helt nytt element klart til jul 2018.

Selv om alt ennå ikke er avslørt, kan vi tilsynelatende forvente store ting, når Amazon er det populære produktet på sin ti beste liste.

Se Også: