5 alternativer til Ikea for flatpakkemøbler som skiller seg ut fra mengden

Ikea

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er god grunn til at merkevaren er en så fenomenal suksess - men det er konkurranse der ute(Bilde: Bloomberg)



Ikea har nå vært verdens største møbelforhandler i over et tiår, og har et grep om markedet som en proff bryter som venter på tellingen.



lily james og matt smith

Men det er ikke den eneste flat -pack -forhandleren i livets megabutikk - spesielt hvis du søker noe litt mer tydelig, uten de oppblåste prisene på eksklusive utsalgssteder.



Nysgjerrig? Disse fem merkene har alle noe bemerkelsesverdig å tilby i flatpacks, og det meste leveres direkte på døren din.

Forvent imidlertid at Skandinavia fremdeles kommer til å fungere tungt - du kan komme deg vekk fra IKEA, men det er nesten ingen unnslippe fra den masseproduserte kvaliteten på Scandi -stil ...

1. Den

Den spesialiserer seg på minimalistisk innredning



Det burde ikke være overraskende at Sverige hevder verdens mest populære møbelmerke, fordi landet er fullt av selskaper som leverer etterspørsel etter moderne, selvmonterte møbler.

Stockholmsbaserte Hem skiller perfekt skillet mellom IKEAs gigantiske samlebånd og high-end high street. Utvalget er ikke så stort som IKEAs (selvfølgelig), og det er litt dyrere (spisebord i full størrelse starter på rundt 980 pund), men kvaliteten og stylingen er på topp.



Produktene kommer for det meste fra den klassiske Scandi-skolen med minimalistisk, Bauhaus-inspirert design, mens mange varer hevder å ha monteringstider på under et minutt (selvfølgelig ikke tiden det tar å ta ting ut av esken!). Katalogen deres inneholder et stort utvalg lamper, krakker og ottomaner, men overskriftene er i sofakolleksjonen deres.

Se opp for deres utvalg av miks n & apos; match sofaenheter - Palo og Kumo -serien (starter på rundt £ 1070) har modulære sitteplasser som kan festes og festes etter ønske for å passe til hvilken plass eller stil som er ønsket. En firemanns sofa kan forvandle seg til en enmannsstol ved sving i en avtagbar fjærbein.

Hem angir prisene i euro, men sendes fra varelager over hele Europa og USA.

2. String

Selv blant svenske flatpakkemøbler, skiller String seg ut. Produktene er juridisk klassifisert som 'brukskunst'. Ingen av dem kommer med spesielt forskrivende bruksanvisninger, og flaggskipet fyller 70 år i år. På toppen av det lager String kun hyller.

Stringhyller selges i modulenheter, festet til veggen med enkle, innskruede braketter, som kan settes sammen i et hvilket som helst mønster, dybde eller farge som passer til kjøpere & apos; plass, behov eller smak. Ulike enheter kan legges til og tas bort som du vil, eller tilpasses med kroker, stativer, skuffer, skapsenheter og til og med et utfellbart bord.

Stringhyller er også på lager av en rekke forskjellige merker i butikker over hele Storbritannia. Prisene varierer, men standard strengenhet pleier å starte på rundt £ 42.

3. Normann Copenhagen

Jepp, vi er fremdeles i Skandinavia (siste, vi lover), men denne lille danske perlen sendes over hele verden og viser produkter på sin hjemmeside i pund sterling. Designguru Hans Hornemann satte ut sin bod for å kombinere flatpakket med high end, med sikte rett på stilbevisste byboere med begrenset plass.

Med hans egne ord: 'Jeg ønsket å endre flat-pack-konseptet og gi det en annen mening. Et rimelig møbel som du kan bli forelsket i og ta med hjem med en gang. '

Ta en titt på Ace-samlingen av stoler, krakker og sofaer, sensuelt buede stykker formet med skum med høy komfort som ser alt annet enn selvmontert ut. Det er rettet mot luksusmarkedet, men fin design og nydelig polstring betyr at et stykke lett kan være en langsiktig investering.

Fire. Habitat

Denne britiske interiørgiganten har en historisk rett til å være på denne listen. IKEA kan ha sendt flatpakkede møbler inn i stratosfæren, men det var Habitat som ga det nye markedet liv.

Habitat ble kjent som `` knock-down '' møbler og pisket selvmontering, lest de manuelle produktene tilbake på midten av 1960-tallet, og startet flatpakksrevolusjonen som dominerte industrien på begynnelsen av syttitallet.

De holder fortsatt på med det i dag, med en rekke flatpakkete varer som strekker seg over deres omfattende katalog. Til £ 150 er det svært rimelige Cato -skrivebordet enkelt å montere og utarbeide i en kjent minimalistisk stil.

Hyllesamlingen er også vel verdt en oppdagelse - Hopkins bokhylle (495 - 695 pund) danner et hypnotisk hav av firkanter og rektangler, og på 198 cm høyt er det nesten helt sikkert høyere enn du er.

Også et rop til Spencer -sofaserien deres, tilgjengelig i herlig attraktive farger. Bare fest bena, og legg deg til ro.

5. Spesialister på sofatepper

De lager mye mer enn bare sofaer (Bilde: Hero Images)

Ikke la deg lure av navnet - Sofa Teppespesialistene har flere snorer i buen enn bare myke møbler. De lagerfører også en rekke flatpakkemøbler, ofte også til konkurransedyktige priser.

For flatpakkeentusiaster er bordene dagens orden her. Med et forlengelsesbord og fire kremfargede stoler, er Cruz 1,25m forlengende spisebord og ryggstoler med fire knapper (for tiden redusert til £ 739 fra £ 849) deres flaggskip.

Men vår favoritt er Julius Nest of Tables (for tiden redusert til £ 59 fra £ 109) - et tredelt sett med to mindre bord som kan lagres tett under de største. Den russiske dukken med sidebord, den er perfekt for de som har lite plass.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: