Du kan nå kjøpe sukkerfrie Maryland-informasjonskapsler som har mindre enn 50 kalorier hver

Mat

Horoskopet Ditt For I Morgen

Maryland har lansert sukkerfrie informasjonskapsler



Selv om vi lett kunne spise oss gjennom en hel pakke med kjeks, er det eneste som noen ganger er i stand til å stoppe oss det faktum at, vel, det er en hel pakke med kjeks.



Men nå har kongen av kaker Maryland lansert en ny oppskrift som endrer spillet og gjør de berømte kakene nå helt sukkerfrie. Ja virkelig.



I stedet for bare lavere sukker og mangel på smak, inneholder de nye informasjonskapslene absolutt null sukker, noe som er ganske sjelden for sjokoladekaker.

Hvetemel er i stedet den første ingrediensen på listen, selv om mesteparten av smaken kommer fra den nest største ingrediensen: sjokoladeflis laget med søtningsmiddel.

De er allerede i supermarkeder



Selv om de ernæringsmessig er mye sunnere for deg, sparer du også ti ekstra kalorier ved å velge den sukkerfrie versjonen i stedet, med den nye sukkerfrie versjonen som inneholder 94 kalorier per to kjeks, sammenlignet med den vanlige pakken 104.

De selges allerede i supermarkeder, og Tesco tilbyr dem for £ 1,25 per pakke, og snart også Sainsbury, for £ 1,39.



Vi har ikke sett mange store merker som disse

Den nye oppskriften er en del av den britiske kjeksprodusenten Burtons Biscuit Company, som eier Maryland -informasjonskapsler så vel som Jammie Dodgers og Wagon Wheels, et vellykket sukkerreduksjonsprogram på kjerne Maryland -produkter, som også inkluderer introduksjon av mindre enn 100 kaloripakker på tvers av Minis -serien i 2018.

Claire Parlour, sjef for merkevare hos Burton's Biscuit Company, sa at vi gir forbrukerne det beste fra begge verdener-en smakfull kjeks fra en av Storbritannias mest elskede kjeksmerker, og et produkt som er ideelt for det økende antallet kjøpere som leter etter lavere/ingen sukkeralternativer.

Vi er store fans av Maryland

Vi streber etter å oppnå 20% sukker- og kalorireduksjon i hele porteføljen vår, med et robust program på plass, avslutter Parlour.

*Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Gratis mat og drikke
Gratis pizza Helt gratis kylling på KFC Gratis Bare spis takeaway Gratis babymat og frukt på IKEA

Se Også: