Yahoo Mail er nede - frustrerte britiske brukere som ikke kan sende e -post

Yahoo

Horoskopet Ditt For I Morgen

Yahoo Mail(Bilde: Yahoo)



Det er en av de mest populære e -posttjenestene i Storbritannia, men det ser ut til at Yahoo Mail har hatt problemer i morges.



Ifølge Down Detector startet problemene rundt 07:47 GMT, og påvirker brukere over hele Storbritannia.



Av de som rapporterte problemer, sa 68% at de hadde problemer med å logge på, 20% kunne ikke få tilgang til nettstedet og 11% kunne ikke lese e-posten deres.

Nå har Yahoo bekreftet at problemet var med en ekstern ISP.

En talsperson for Verizon sa til NEWSAM Online: 'Vi mottok varsler om at noen britiske brukere hadde problemer med å logge på noen tjenester i morges.



'Etter undersøkelser ser det ut til at påloggingsproblemer for alle Yahoo Mail- og AOL Mail -kunder i Storbritannia var begrenset til en bestemt ISP, og ikke knyttet til tekniske problemer på vår side. Vi har kontaktet ISP for å informere dem og overvåker oppdateringer om når det vil bli løst. '

Ifølge Down Detector startet problemene rundt 07:47 GMT, og påvirker brukere over hele Storbritannia (Bilde: Neddetektor)



Les mer

Siste tekniske nyheter
WhatsApp er nå blokkert på disse telefonene Snapchat CEO begrenser lydens skjermtid Louis Theroux sin Twitter -konto HACKED Google Maps: King Henry's Dock gjemmer seg

Flere brukere har tatt til Twitter for å lufte frustrasjonene over strømbruddet.

En bruker skrev: @yahoomail Er det et problem med e -posttjenesten, ettersom jeg ikke får tilgang til e -postmeldingene mine?

En annen la til: Bli lei nå @YahooCare @yahoomail - prøver å organisere to husrenoveringer, handelsfolk og sjekk innholdet forventet i 2 leveranser i dag - kan ikke gjøre noe uten e -posten min !! Vennligst sorter problemet.

Og en twitret: Aldri hatt problemer med å laste inn Yahoo Mail før for omtrent et år siden. Nå får jeg dem altfor ofte. Hva skjer med @yahoomail?

Se Også: