Xboxs månedlige 'All Access'-ordning vil endelig lanseres i Storbritannia neste uke

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Xbox er å lansere en ny betalingsordning som vil gjøre det mulig for spillere å kjøpe en Xbox-konsoll og få tilgang til en rekke videospill uten noen forhåndskostnad.



Microsofts spillarm sa at Xbox All Access vil bli introdusert i Storbritannia 5. november.



Ordningen tilbyr en Xbox-konsoll og medlemskap av dens online Game Pass Ultimate-tjeneste, som gir tilgang til mer enn 100 spill, for en månedlig avgift som betales i løpet av to år.



Den vil være tilgjengelig fra forhandlere Game and Smyths Toys, bekreftet Xbox, med abonnementspriser som starter på £17,99 per måned.

Tjenesten ble først testet i USA i 2018, men vil nå få full lansering for første gang i Storbritannia, USA og Australia.

Xbox Full Access (Bilde: Xbox)



Ulike versjoner av programmet vil være tilgjengelig for hver av de tre tilgjengelige Xbox-konsollmodellene.

julequiz spørsmål 2015

Abonnenter vil også kunne velge å oppgradere til firmaets neste generasjons konsoll, for tiden kjent som Project Scarlett, når den slippes på slutten av neste år.



Microsofts daglige leder for plattform- og enhetsmarkedsføring Jeff Gattis sa at den nye tjenesten er et 'først i sitt slag'-program.

«Med design er forbrukeren i sentrum av Xbox All Access. Xbox All Access gir spillere alt de trenger for å begynne å spille, på de nyeste enhetene med de nyeste spillene.

'Ikke bare er kjøpsfleksibiliteten til fordel for kunden, men innholdet og kvaliteten på programmet gjør det også,' sa han.

«Dette er det første i sitt slag for Xbox, og vi er glade for å tilby nye måter for spillere å oppleve den beste verdien og valget innen spill.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Videospillnyheter

«Vi er også begeistret for å gi enda mer verdi til våre fans ved å la dem oppleve de beste spillene til Xbox One, med en enkel vei for å oppgradere til Project Scarlett når det lanseres sammen med Halo Infinite i Holiday 2020.

'Dette er bare starten for Xbox All Access - vi er glade for å bringe Xbox All Access til enda flere spillere og ser frem til å utvide programmet til flere markeder og forhandlere neste år.'

Forrige uke viste Microsofts siste økonomiske resultater et fall på 7 % i Xbox-inntekter, som selskapet sa skyldtes et fall i konsollsalget.

chyna og jordan weekender

Tidligere denne måneden startet spillgiganten også den første offentlige forhåndsvisningen av strømmetjenesten sin – Project xCloud – som lar spillere spille Xbox-spill på mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett for første gang.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: