X Factor's Honey G nå - homofil avsløring, sjokkkarriereendring og dramatisk vekttap

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var klart at Honey G var bestemt for storhet fra det øyeblikket hun gikk på X Factor -scenen iført massive nyanser og en metallisk joggedrakt og sang: 'When you say Honey, I say G.'



Dommerne & apos; kjever traff gulvet da rapperen fra London lanserte sin nå legendariske versjon av Missy Elliot's Work It i 2016.



En lomme med harde hatere reagerte på hennes & apos; nyhetshandling & apos; etikett ved å lansere en begjæring for å få henne sparket i gang med ITV -talentshowet. Men Honey G - ekte navn Anne Gilford - fikk den siste latteren.



Ikke bare kom hun på femteplass, men hun signerte også en avtale med show svengali Simon Cowells plateselskap Syco for utgivelsen av sin debutsingel, The Honey G Show.

Honey G poserer i metallisk dress og nyanser

Honey G var en umiddelbar hit på The X Factor (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Akk, verden var ikke klar for det hun hadde å tilby, og 39-åringen sporet haltet inn på den britiske singellisten på 149, noe som varslet en rask nedgang fra Syco.



Ikke en som tok det liggende, hun slo tilbake med å lansere sin egen etikett, Ho to the O Music, som en plattform for hennes neste tilbud, Hit You With the Honey G og Riding Hot with the Babes i 2017.

Og den juli kom hun også ut som homofil og avslørte at hun lette etter den rette kvinnen å slå seg ned og få barn med.



Honey G sa at hun ikke hadde vært klar til å snakke om seksualiteten hennes mens hun var på X Factor

Honey G sa at hun ikke hadde vært klar til å snakke om seksualiteten hennes mens hun var på X Factor (Bilde: Syco/Thames/Dymond)

Hun diskuterte tidspunktet for kunngjøringen, og sa til The Sun at hun ikke hadde følt seg klar. å diskutere hennes seksualitet med verden i løpet av X Factor -dagene.

jakten anne hegerty

På min aller første audition spurte Simon meg om jeg hadde en kjæreste. Jeg sa nei og at jeg var singel, sa hun.

Å være ny i musikkbransjen, og være på The X Factor, jeg tror jeg var litt sjenert og litt bevoktet. Jeg var litt bekymret for hva folk ville synes også.

Jeg var bare litt bekymret for at folk kanskje var homofobe. Jeg var ikke klar til å komme ut til publikum på det tidspunktet.

Dessverre stoppet Honey Gs ambisjoner i oktober 2018 og stjernen hadde et desperat behov for kalde, harde kontanter.

I et forsøk på å betale regningene og å bringe noen strukturer & apos; for livet, droppet hun streetwear og nyanser og kjøpte seg en smart drakt for å ta en jobb som eiendomsmegler for et eksklusivt byrå i Nord -London.

Honey G har på seg smarte klær

Honey G ble egnet og startet for å bli med på det daglige (Bilde: Kanal 5)

Men å selge hus i St John's Wood viste seg å være et kultursjokk & apos; både for stjernen og arbeidsgiveren hennes, som hun sier krevde at hun skulle velge mellom hiphop og jobben.

Ifølge Honey G fryktet de den & apos; negative pressen & apos; kan skade selskapets omdømme.

- Sjefen min hadde fortalt meg at han forventet at jeg skulle gi opp musikkarrieren, noe jeg åpenbart ikke er forberedt på, sier hun til The Sun.

'Det er synd, og jeg føler at de har kastet bort tiden min. De burde ha forsket før de ansatte meg, så de visste hva de gikk inn på.

Honey G modeller et naturlig utseende med krøllete krøller og ingen solbriller

Honey G har ikke latt knockbacks avskrekke henne fra å opptre

'Alle som ville vurdere å ansette noen som har en profil som meg, bør virkelig tenke på hva de gjør og hva de har til hensikt før de melder dem til selskapet. Det er fordeler med å jobbe med en kjendis. '

Ved av, hevdet hun å ha tjent en hel masse mer penger på musikk enn 9 til 5 uansett, og kom tilbake til å gjøre det hun gjør best.

Singelen hennes Jerk IT ble utgitt i september 2019, og hun hadde kun billettkonserter på YouTube i lockdown. Hun har også spilt inn en ny singel, Waiting for Your Love, og en hetende video.

Men den største endringen har kanskje vært i stjernens utseende.

Etter å ha meldt seg på triatlon og 10 km løp, reviderte stjernen livsstilen og krympet tre kjolestørrelser i prosessen.

Honey G ser slank ut i løpeutstyr mens hun fullfører et triatlon

Honey G har droppet tre kjolestørrelser

Hun mistet to steiner og droppet fra en størrelse 16/18 til en størrelse 12 takket være en kombinasjon av yoga, løping og spinning, og fikk først en smak for kondisjon når en venn også svømte i åpent vann.

'Jeg elsket at buzz -øvelsen ga meg, så jeg meldte meg på en triatlon. Det føltes som en absolutt spenning å presse kroppen min så hardt. Jeg gjør stor cardio som å løpe, spinne og sykle, og det har fullstendig forandret kroppsformen min, sa Honey nylig til Closer magazine.

Og hun har også gitt kostholdet en grundig ny vurdering av kostholdet sitt, og sluttet med fete takeaways til fordel for fiberfylt godhet.

Hun fortsatte: Tidligere skadet jeg kroppen min ved å spise for mye og innta mye sukker. Jeg hadde for mange takeaways og store porsjoner og skjønte ikke skaden som gjorde.

Jeg holder meg nå unna hvitt brød og ris, og i stedet vil jeg ha sunne karbohydrater som multigrain eller rugbrød. Jeg drikker ikke alkohol hjemme, eller kjøper kjeks eller sjokolade. Hvis jeg liker noe søtt, vil jeg ha en proteinbar, som kan ha et snev av sjokolade. Jeg får min løsning på den måten.

Se Også: