World of Warcraft Classic får utgivelsesdato ettersom 15-årsjubileet ble annonsert

Teknologi

World of Warcraft markerer sitt 15-årsjubileum i år, og for å feire MMORPGs milepælsbursdag Snøstorm har annonsert World of Warcraft Classic vil bli utgitt 27. august.Spillere og fans over hele verden vil kunne gjenoppleve - eller oppleve for første gang - de første dagene til Azeroth.


Fra 15. mai vil Blizzard invitere utvalgte spillere til en lukket beta, mens flere vil bli hentet inn til stresstester fra mai til juli. Hvis du har lyst til å delta, du kan registrere deg her .Når den er lansert spill vil inkluderes for alle nåværende abonnenter uten ekstra kostnad, og lar spillerne gjenoppleve øyeblikkene som kom til å definere tidlig WoW, som 40-spillers raid på Molten Core, dager lange PvP-kamper ved Tarren Mill, og de store, server-omfattende forsøk på å åpne portene til Ahn'Qiraj.


Få en dose nostalgi med World of Warcraft Classic (Bilde: Blizzard)

World of Warcraft Classic ble opprinnelig annonsert på Blizzcon 2017, og ifølge J. Allen Brack, president for Blizzard Entertainment, var det ikke lett å gjenskape det elskede spillet.hvor er dans på is filmet 2019

Å bygge og lansere World of Warcraft tilbake i 2004 var enormt utfordrende, sa han.

En tornado rev bokstavelig talt taket av et av spillets datasentre i løpet av de første dagene av testing - men Blizzard var heldig som hadde hundrevis, og deretter tusenvis, og deretter millioner av mennesker rundt om i verden som heiet utviklerne våre på.


Classics ankomst er en del av Blizzards feiring av 15 år med WoW (og 25 år med Warcraft).

Opplev den originale WoW (Bilde: Blizzard)

15 års jubileumsfeiring

For å bidra til å feire den store milepælen i Azeroths historie, inviteres spillere også til å delta i festlighetene med en begivenhet i spillet og en ny Collector's Edition-boks komplett med en Ragnaros-statue.

Samlerbokssettet skal slippes 8. oktober og vil inneholde en mengde samleobjekter og bonusgjenstander i spillet.

Collector's Edition inneholder en mengde varer (Bilde: Blizzard)

ray-j og kim

Fans kan forvente at pakken kommer med 30 dagers spilletid for World of Warcraft, en imponerende statue av Ragnaros the Firelord som er over 10 tommer høy, en nål som viser hodet til Onyxia, Broodmother of the Black Dragonflight, en musematte utsmykket med et kart over Azeroth, et sett med kunstutskrifter som illustrerer Azeroths historie, og et par fester - Alabaster Stormtalon og Alabaster Thunderwing - en ære for øyeblikket WoW-spillere først tok til himmels.

Det vil være arrangementer i spillet for å markere feiringen (Bilde: Blizzard)

Minnemarkeringene vil kulminere i et 25-spillers raid (tilgjengelig gjennom Raid Finder) som vil sette spillere opp mot noen av de mest ikoniske sjefene fra spillets historie.

Spillere som kommer seg gjennom denne episke prøveperioden vil tjene Obsidian Worldbreaker-festet, designet for å fremkalle det forferdelige ansiktet til den eldgamle Dragon Aspect Deathwing the Destroyer.

World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition vil være tilgjengelig for SRP £89,99. Spillere kan forhåndskjøpe i dag på gear.blizzard.com og hos utvalgte forhandlere over hele verden.

Siste spillanmeldelser
[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av