Wonka sjokoladebarer øket av Nestle på grunn av fallende salg

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wonka Bar

Wonka Bar(Bilde: PA)



skjult kamera på badet

Sjokoladeprodusenten Nestle har skrinlagt sine nye Wonka -barer etter vanvittig salg.



Utenpå veggen fyllinger som Millionaire's Shortbread og Creme Brulee klarte ikke å gi snackgiganten en gylden billett, og serien blir dumpet etter mindre enn et år.



Nestle lanserte Wonka -barer som en hyllest til den klassiske Roald Dahl -boken og to smash hit -filmer, Charlie and the Chocolate Factory, med Gene Wilder og deretter Johnny Depp i hovedrollen som fantasy -geni Willy Wonka.

Men choc wars så Wonka -barer utfordret av Cadbury's Dairy Milk Marvelous Creations med like sprø sentre som Banana Crunch, Cola Pretzels og Jelly Popping Candy Shells.

Et frekk skuespill på de populære Dahl -bøkene George's Marvelous Medicine og Roald Dahls Marvelous Joke Book, Cadbury's sjokolade har sett sin rival i et marked til en verdi av 4 milliarder pund i året.



Supermarkeder har redusert prisen på Wonka -barer med mer enn 50% i et forsøk på å flytte dem med 100g plater for 50p i stedet for de vanlige 1,29 £ hos Tesco og Morrisons.

Etterspørselen ble lansert i august og var sterk til å begynne med, og Nestle økte salget på £ 3 millioner i måneden i løpet av de tre første månedene av året.



Men ifølge fagbladet The Grocer har de falt til rundt 1 million pund.

Nestle sa at Wonka -barer var et merke som kommer og går og la til at de blir hentet ut av omslagene nå og da.

I en uttalelse sa det: Forbrukere elsker nyhet og innovasjon i konfekt, og dette passer perfekt for et merke som Wonka.

Nyhet er i sin natur ofte kortsiktig, og Nestle har gjeninnført Wonka-merket flere ganger i Storbritannia og Irland gjennom årene.

Barene ble lansert på et razzmatazz -arrangement i fjor sommer på London Theatre Royal, hjemmet til hitmusikalen Charlie and the Chocolate Factory.

Nestle har eid rettighetene til å lage Wonka -merket sjokolade siden åttitallet og hentet ut en Golden Ticket -bar i begrenset opplag i 2012 med premier på 10 000 pund i kontanter for seks vinnere.

meningsmåling

Er du skuffet over at Wonka -stengene har blitt akset?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: