Advarsel om oppdatering av Windows 10 da Microsoft avslutter Windows 7-støtte neste uke

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de mest populære datamaskin operativsystemer rundt, men Microsoft har annonsert at støtte for Windows 7 avsluttes neste uke.



Endringen, som vil bli satt i verk 14. januar, betyr at alle som fortsatt bruker Windows 7 ikke lenger vil motta teknisk støtte, programvareoppdateringer eller sikkerhetsoppdateringer og fikser.



Microsoft forklarte: Etter 10 år slutter støtten for Windows 7 14. januar 2020.



Selv om du kan fortsette å bruke PC-en din som kjører Windows 7, uten kontinuerlig programvare og sikkerhetsoppdateringer, vil den ha større risiko for virus og skadelig programvare.

Microsoft anbefaler at den beste måten for brukere å holde seg sikre på er å oppgradere til Windows 10.

Microsoft (Bilde: X90033)



Dette moderne operativsystemet er det sikreste Windows noensinne har bygget, med omfattende ende-til-ende-sikkerhet som dekker antivirus, brannmur, internettbeskyttelse og mer.

Dette betyr flere sikkerhetsfunksjoner, dashbordskjermer og kontinuerlige oppdateringer for å beskytte mot fremtidige trusler.



Windows 10 er imidlertid ikke akkurat billig, med Home Edition som koster £119,99, og Windows 10 Pro koster hele £219,99.

Dessuten la Microsoft til at selv om det er mulig å installere Windows 10 på eldre enheter, anbefales det ikke.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Siste teknologinyheter

I stedet foreslår teknologigiganten at kunder med en datamaskin eller bærbar datamaskin som er mer enn tre år gammel bør se etter å kjøpe en ny enhet.

Den forklarte: Den beste måten å oppleve Windows 10 på er på en ny PC. Ikke bare er nye moderne PC-er raske (takket være solid state-stasjoner) og holdbare med batterier som varer lenger, gjennomsnittsprisen for en flott PC er betydelig lavere enn for 5-10 år siden.

Hvis du vil kjøpe Windows 10, kan du kjøpe fullversjonen av Windows 10 Home eller Windows 10 Pro her .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: