Will Young insisterer på å slutte Strictly var det 'beste jeg noensinne har gjort'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sangsensasjonen Will Young var en av de glødende favorittene som ble kronet til Strictly Come Dancing -mester i 2016.



Han og den profesjonelle dansepartneren Karen Hauer beundret dommerne og publikum i løpet av de første ukene med sine glatte trekk og stramme koreografi.



Men bare tre uker ut i konkurransen, avsluttet Evergreen -sangeren spektakulært Strengt med henvisning til 'personlige årsaker'.



Det betydde at han mistet gebyret på 100 000 pund, og det var rykter om at han hadde gått ut på grunn av dommer Len Goodmans skarpe kommentarer om salsaopptredenen hans.

Len slengte paret for ikke å inkludere nok salsa i deres Bollywood-inspirerte rutine.

Will Young ble partner med Karen Hauer i 2016 -serien av Strictly

Will Young ble partner med Karen Hauer i 2016 -serien av Strictly (Bilde: BBC)



Will hadde ingenting av det og slo tilbake, og insisterte på at 'er 24 tellinger av salsa i rutinen', som syntes å gjøre Len rasende.

Den tidligere hoveddommeren sa til Leave Right Now -sangeren Will 'turn up, keep up and shut up'.



Will gikk senere tilbake på sassen og beskrev Len som 'ballroomens don'.

Men dagen etter hadde han gått bort fra showet - selv om han insisterte på at det ikke hadde noe å gjøre med spytten.

Will sa da: Som utøver, seer og fan av showet var det en opplevelse jeg alltid håpet på å danse som deltaker.

Karen og Wills bollywoodinspirerte salsa ble kritisert av Len Goodman

Karen og Wills bollywoodinspirerte salsa ble kritisert av Len Goodman (Bilde: BBC)

'Jeg har fått noen gode venner, og jeg er ærefrykt for forestillingene deres uke inn, uke ut. Jeg har funnet et kreativt partnerskap med Karen som har vært det mest fantastiske å oppleve.

'Jeg vil være henne evig takknemlig for hennes regi, talent og veilede meg gjennom tre fantastiske danser som jeg vil kunne vise barnebarna mine i årene som kommer.

'Jeg er så takknemlig for alle som jobber med Strictly fra lysdesigneren til catering til produksjonsteamet. Strengt tatt er den mest unike familien, og jeg takker dem fra bunnen av mitt hjerte.

'Og til slutt takk til BBC for at du støttet meg gjennom hele reisen. Jeg ønsker mine landsmenn så masse lykke til, og selv om jeg er tilbake for å være seer igjen, skal jeg absolutt fortsette å danse & apos ;! '

Tre år senere åpnet Will seg på Media Masters -podcasten om de hjerteskjærende psykiske problemene han led av på den tiden han konkurrerte på Strictly.

Han avslørte at han hadde å gjøre med en så ekstrem posttraumatisk stresslidelse at han til og med hadde tenkt på å knekke bena for at han ikke skulle danse.

Will sa at han 'følte seg fanget' og beskrev beslutningen om å avslutte showet som 'det beste jeg noensinne har gjort'.

Han insisterte på at han nå var 'mye flinkere til å passe seg selv'. Will sa også at hans kontroversielle avgjørelse hadde gjort ham i stand til å føle seg trygg nok til å ta en uke fri når hans psykiske helse trengte det.

Will forklarte: 'Jeg tok en uke fri fordi det var for mye. Jeg ble utbrent. Det gode er nå at klimaet er endret. Du vet, en produsent kan ikke gå, & apos; det er ikke bra nok & apos ;.

'Så da jeg ville ta en uke fri, gikk jeg til psykiateren min og sa:' Jeg trenger bare at du skriver et notat, i utgangspunktet, fordi de kommer til å trenge det for forsikringen eller hva som helst, 'skriver du lappen, gikk inn, & apos; her er notatet, jeg er ledig i en uke & apos ;.

Se Også: