Hvem er mannen til Daisy May Cooper, hvordan møttes de og hvorfor delte de seg?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ekteskapet med Daisy May Cooper og Will Weston tok en knusende slutt denne uken da skuespilleren dumpet mannen sin på tre år av kjedsomhet.



Den 34 år gamle This Country-stjernen har to barn med landskapsgarden Will-som hun knyttet med i en seremoni i Cotswolds tilbake i 2019 etter mange års dating.



Men det dukket opp rapporter tirsdag om at ekteskapet er over - og at paret faktisk hadde delt seg tidligere på året, med presset av lockdown angivelig å være en faktor.



Fans har nå stilt spørsmål ved hvordan Daisy og Will møttes, da de giftet seg, og hva som vil skje videre for paret, og familien, når de går hver til sitt.

Daisy May Cooper og Will Weston

Daisy May Cooper og Will Weston ble gift i 2019 - men skal ha meldt seg fra hverandre tidligere i 2021 (Bilde: Barcroft Media via Getty Images)

Hvem er Will Weston og når giftet han seg med Daisy May Cooper?

Will Weston er en anleggsgartner som driver sitt eget selskap kalt The Garden Plant Company, som spesialiserer seg på rådgivning om hagebruk og levering av planter, trær, busker og mer.



Will var Daisys langsiktige partner-med paret byttet løfter ved en seremoni i The Cotswolds i september 2019.

Paret bodde sammen i Fairford, Gloucestershire, med sin unge familie.



Daisy May Cooper

Daisy har en datter og en sønn med Will (Bilde: Instagram)

Hvor mange barn har Will og Daisy?

Will og Daisy er stolte foreldre til to barn - en sønn ved navn Jack som ble født i 2020 og en datter ved navn Pip ble født før 2019.

Etter at Jack ble født i mai i fjor, tok Daisy seg til sosiale medier for å strømme over ham og skrev: Bubba har landet og han er helt perfekt.

Daisy og Will beskrives av en nær kilde som bing begge hengivne foreldre til barna sine etter nyheten om parets splittelse.

Daisy May Cooper

Daisy skal ha avsluttet ekteskapet etter at & apos; blitt sliten & apos; av det (Bilde: Getty Images)

Hva sa Daisy om slutten av ekteskapet?

The Sun rapporterte tirsdag at Daisy og Will hadde avsluttet ekteskapet sitt tidligere på året.

En kilde hevdet Daisy var den som dro kontakten med romantikken etter å ha blitt lei av ekteskap og slet i forholdet til Will.

Kilden er sitert som sier: De avsluttet ting for godt tidligere i år. Hun har tatt av giftering og har fortalt vennene sine at ekteskapet er over.

Hvordan klarer paret seg etter nyheten om splittelsen?

I følge The Suns kilde er både Will og Daisy: 'prøver å gå videre med støtte fra familien og vennene sine.'

de hevdet at This Country -stjernen 'setter et modig ansikt på splittelsen' - med oppdateringer på sosiale medier som viser at hun kaster seg ut på jobb midt i all hjertesorgen.

Instagram -innlegg tirsdag, da nyheten om splittelsen brøt, viste Daisy jobbet med den nye serien Never Mind The Buzzcocks.

Daisy May Cooper

Daisy hadde sitt store gjennombrudd i 2011 - men kom ikke til å bli fremtredende før i 2017 (Bilde: daisymaycooper/Instagram)

Hvordan ble Daisy May Cooper berømt?

Etter at hun fikk pause i Doc Marten i 2011, fikk Daisy minimale TV -roller i de følgende seks årene.

Hun vant BAFTA TV -prisen 2018 for beste kvinnelige komedieopptreden for sin rolle som Kerry Mucklowe i BBC Three -serien This Country - som hun opprettet i 2017 og skriver sammen med broren, Charlie Cooper.

Hun har også spilt i The Wrong Mans, Avenue 5 og har på panelprogrammer som 8 av 10 katter gjør nedtelling og Taskmaster.

Se Også: