Hvem er Strictlys nye pro -dansere? Den største danservinneren til Britain's Got Talent -stjernen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dancing kommer til å ønske en rekke nye ansikter velkommen til den stjernespekket rollebesetningen foran den etterlengtede 19. serien.



En firkant med nye profesjonelle dansere som er forent fra hele verden, kommer til å spille det på det berømte BBC-dansegulvet.



De fire nye danserne er: tidligere Dancing With The Stars Ireland-profesjonelle Kai Widdrington, seks ganger Latin og Ballroom National Champion i Italia og tidligere Let's Dance Germany-profesjonelle Nikita Kuzmin, regjerende sør-afrikanske latinmester Cameron Lombard og vinner av BBC One's The Greatest Dancer 2020, Jowita Przystal.



Selv om 2020 -serien fortsatt gikk - med en kortere timeplan og noen få stjerner tvunget til å trekke seg - vil høstens retur bli en skikkelig godbit for fansen.

Vil noen av de nye proffene få 10 -er på tvers?

Vil noen av de nye proffene få 10 -er på tvers? (Bilde: PA)

Ifølge hoveddommer Shirley Ballas, under en opptreden på The One Show : 'Akkurat da du trodde det ikke kunne bli bedre! La meg fortelle deg...'



Shirley avslørte at det vil være 'et show man ikke må gå glipp av' før hun senere la til: 'Denne serien, vel, hei!'

De nye rollebesetningsmedlemmene vil bli med i danserne som allerede er sikret showet: Aljaž Škorjanec, Amy Dowden, Dianne Buswell, Giovanni Pernice, Gorka Marquez, Graziano Di Prima, Johannes Radebe, Karen Hauer, Katya Jones, Luba Mushtuk, Nadiya Bychkova, Nancy Xu, Neil Jones og Oti Mabuse.



Så, før showets retur, la oss sjekke ut de strengt 2021 -nybegynnerne ...

Kai Widdrington

Kai Widdrington

Kai Widdrington

Southampton-gutten Kai, 25, har fortalt hvordan han lever sin barndomsdrøm etter å ha landet konserten med pro-danser på Strictly.

Men til tross for at han først traff dansegulvet i en alder av ni, var han faktisk bestemt til å følge i farens fotspor som en proff fotballspiller før han byttet.

Han har tydeligvis en rekke talenter, men med fotarbeidet hans ble han den yngste latinamerikanske verdensmesteren i junior i en alder av bare 14 år.

Hans tidligere TV -anerkjennelser har gitt ham et godt løp for en ettertraktet rolle på Strictly, etter å ha opptrådt på Britain's Got Talent i 2012 i en alder av 16 år, og gjort det til finalen.

stråle j. og kim

Kai sa: Dette er min barndomsdrøm. Å se Strengt fra den aller første serien som en ung gutt fra Southampton og nå 18 år senere, for å være en profesjonell danser på showet, er den mest fantastiske følelsen og den største prestasjonen i karrieren min. Jeg kan ikke vente med å gå inn på det strengt gulvet og oppleve de spennende tider som venter.

Kai har vært en profesjonell danser på Dancing With The Stars i Irland siden den første serien i 2017.

Han endte to ganger som Runner-up på showet i 2018 og 2020.

Nikita Kuzmin

Nikita Kuzmin

Nikita Kuzmin

jim morrison dødsårsak

Ukranina-fødte Nikita, 23, begynte å danse da han bare var fire år gammel og har erfaring fra TV-danseshow, og deltok i Tysklands versjon av Strictly, Let & apos; s Dance, i 2020.

Da familien flyttet til Italia da han var ni, tok han opp en rekke titler på veien til pro-danser, inkludert seks ganger italiensk mester i latin og ballsal.

Nikita sa: Jeg har alltid blitt overrasket over magien Strictly Come Dancing bringer. Uansett hvilket land jeg har bodd i, har jeg aldri gått glipp av sjansen til å se det. Og å bli en profesjonell danser er min store sjanse til å lage magi på det mest berømte dansegulvet. Jeg gleder meg til å gi alt!

Cameron Lombard

Sør -Afrika's Got Talent -stjernen Cameron Lombard

Cameron Lombard

Regjerende sør -afrikanske latinmester Cameron, 20, er 'spent over fantasien' for å sikre rollen som pro danser, og lovet å & apos; sette sitt preg & apos; på showet.

Han begynte å danse i en alder av seks år og fortsatte med å vinne priser og titler, inkludert svimlende 18 nasjonale titler på tvers av Ballroom og Latin i løpet av dansekarrieren.

Cameron suste: Takk Strictly Come Dancing for denne livsforandrende muligheten. Ikke bare er dette en drøm som går i oppfyllelse, men en utfordring jeg godtar med begge hender. Jeg gleder meg over fantasien og gleder meg til å sette mitt preg på dansegulvet!

I 2012 var han finalist på South Africa’s Got Talent, og i 2019 representerte han Sør -Afrika ved verdensmesterskapet.

Jowita Przystal

Jowita Przystal

Jowita Przystal

26 år gamle Jowita klyper seg fortsatt & apos; etter å ha landet drømmejobben og også blitt gjenforent med tidligere mentor Oti Mabuse.

Jowita kan være kjent for de som så på stormen hennes til suksess på et annet BBC -show, The Greatest Dancer i 2020, der hun ble veiledet av Mabuse, som også kommer tilbake for Strictly i høst.

Polskfødt, Jowita, var en konkurransedyktig ballroomdanser før hun begynte i turnédansselskapet Burn The Floor, der hun bodde i fire år før hun flyttet til Storbritannia i 2019.

Jowita sa: Dette er min største drøm som går i oppfyllelse. Ingen ord kan beskrive hvordan jeg har det akkurat nå. Jeg klyper meg fremdeles for å sjekke om dette er ekte, men jeg gleder meg veldig til å bli med i Strictly Come Dancing -familien, og jeg kan ikke vente med å gi hele mitt hjerte og sjel på dansegulvet!

* Strictly Come Dancing kommer tilbake til BBC One til høsten.

Se Også: