Where Only Fools and Horses cast er nå - barn med sønn på skjermen og dødsforbannelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bare dårer og hester etterlater oss alle i sømmer til tross for at de nærmet seg slutten for snart 20 år siden.



Ler høyt komedien, skapt og skrevet av avdøde store John Sullivan, sentrert rundt det kaotiske livet til hjulforhandleren Del Boy Trotter og hans yngre bror Rodney.



Det legendariske showet, som er et imponerende treff, har fortsatt rekorden for det høyeste britiske publikummet for en sitcom -episode - med 24,3 millioner seere som stiller inn for & apos; Time on Our Hands & apos; i 1996.



Bare Fools and Horses var så populær at det førte til en rekke spin-offs, inkludert The Green Green Grass, prequel Rock & Chips og til og med en musikalsk tilpasning i 2019.

Mens Trotter -familien var hovedfokuset, var det en sterk katalog over biroller, inkludert dopey Trigger og den upålitelige Boycie.

Den originale serien ble avsluttet i 1991, men skapte et stort antall spesialtilbud til de endelig ble avsluttet i 2003.



Bare Fools and Horses tok slutt i 2003

Bare Fools and Horses tok slutt i 2003 (Bilde: Daglig rekord)

Mens sitcom var toppen for noen av stjernene & apos; karriere, ble mange store suksesser i skuespillverdenen.



Imidlertid har det vært mye tragedie ettersom mange medlemmer av rollebesetningen og mannskapet har dødd unge.

Del Boy -skuespilleren David Jason tilsto tidligere at han tror Only Fools and Horses ble jinxet av en & apos; døds forbannelse & apos; som så mange av hans nære venner dø for tidlig.

Her er en titt på hva som skjedde med rollebesetningen når serien tok slutt.

Del Boy Trotter - David Jason

David Jason spilte elskverdig useriøs Del Boy Trotter

David Jason spilte elskverdig useriøs Del Boy Trotter

En av de mest ikoniske karakterene i TV -historien, Del Boy var den karismatiske handelsmannen som kunne selge is til eskimoer.

tyson raseri neste kamp

Den kvikke selgeren, som slet med franskmennene sine, var alltid opptatt av en slags svindel og til slutt slo han seg ned med kona Raquel.

Skuespilleren Sir David Jason ble først vurdert for delen sent, men gjorde det til sitt eget, og tok til og med inn Del's billige gullsmykker og varemerke kamelfrakk.

Sir David ble riddet for tjenester til skuespill og komedie i 2005 og har vunnet fire BAFTA -er, fire britiske komedipriser og sju NTA -er.

Han dukket opp som detektivinspektør Jack Frost til han trakk seg fra rollen i 2010 og har også spilt i Granville, Open All Hours og The Darling Buds of May.

Rodney Trotter - Nicholas Lyndhurst

Nicholas Lyndhurst var Del Boy sin yngre bror Rodney (Bilde: BBC)

Rodney var Del Boy sin pinlige yngre bror som ofte ble behandlet som hans sidekick og dogbody.

Etter å ha blitt oppvokst av Del, var Rodney veldig avhengig av broren sin og prøvde å komme vekk fra sine bli-rike-raske ordninger, og etter manglende suksess med damene giftet han seg til slutt med Cassandra.

Den populære skuespilleren Nicholas Lyndhurst spilte videre i mange andre sitcoms som Goodnight Sweetheart, The Twof of Us og After You & apos; ve Gone.

Han spilte også karakterens gangsterfar Freddie Robdal i Only Fools prequel -serie Rock & Chips i 2010.

Lyndhursts familie opplevde en hjerteskjærende tragedie i år da den 19 år gamle sønnen Archie døde i søvn av en hjerneblødning forårsaket av akutt lymfoblastisk lymfom/leukemi.

Den sørgende faren delte om hans smertefulle tap i en uttalelse og sa: 'Lucy og jeg er helt rammet av sorg og ber respektfullt om personvern.'

Bestefar - Lennard Pierce

Lennard døde dessverre etter å ha vist i 23 episoder

Lennard døde dessverre etter å ha vist i 23 episoder (Bilde: BBC)

Et av de originale rollebesetningene, Lennard Pearce, spilte bestefar fra starten av showet.

Før han dukket opp i komedien, hadde skuespilleren vært en anerkjent hjortester - jobbet sammen med slike som Laurence Olivier og Anthony Hopkins og dukket opp i skuespill inkludert My Fair Lady og Much Ado About Nothing.

Bestefar ble sjelden sett ut av lenestolen foran TV -apparatet, men han ble behandlet som en butler av Del By og Rodney.

Tragisk nok døde Lennard uventet midtveis i filmen av den fjerde serien i 1988 av et hjerteinfarkt i alderen 69 år, og etterlot hele rollebesetningen og mannskapet ødelagt.

Scener han hadde filmet på stedet før hans død ble tatt på nytt med Buster Merryfield som spilte den nye karakteren onkel Albert.

Onkel Albert - Buster Merryfield

Buster Merryfield spilte onkel Albert til han døde i 1999

Buster Merryfield spilte onkel Albert til han døde i 1999

Onkel Albert ble innkalt til sitcom etter den triste døden til Lennard Pearce, slik at et eldre medlem av Trotter -familien ble værende.

Selv om skuespilleren Buster Merryfield ikke hadde mye skuespillererfaring, ble han valgt for rollen på grunn av hans særegne hvite skjegg.

Buster hadde vært en amatør dramatiker og tok ikke skuespilleryrket på alvor før han var 57 år.

Albert ble ofte funnet minner om sine krigserfaringer med Royal Navy, og var bestefars fremmedgjorte bror og ble kjent for sin slagord 'under krigen ...'

Dessverre døde Buster i 1999 i en alder av 78 år som følge av en hjernesvulst - med Alberts død skrevet inn i den neste episoden som en hyllest.

Raquel Turner - Tessa Peake -Jones

Tessa Peake-Jones spilte Raquel Turner på det populære BBC-programmet

Tessa Peake-Jones spilte Raquel Turner på det populære BBC-programmet

Raquel ble introdusert fordi forfatterne ønsket flere kvinnelige karakterer, og dukket opp i & apos; Dates & apos; spesiell og var ment å være en engangsavtale.

Men hun ble en permanent karakter og ble en tilbakevendende kjærlighetsinteresse for Del Boy.

Til tross for oppturer og nedturer, forble paret en sentral romantikk i serien, og Raquel ble til slutt mor til sønnen til Del Boy, Damien.

Tessa ble hos sitcom til den endte i episoden & apos; Time on Our Hands i 1996; deretter kom han tilbake for vekkelsespesialene fra 2001, noe som gjorde hennes siste opptreden som Raquel i 2003 spesiell & quot; Sleepless in Peckham & apos ;.

Skuespilleren dukket opp i Midsomer Murders, Doctors, Casualty, Holby City og Doctor Who.

Tess giftet seg faktisk med medstjernen Douglas Hodge som spilte en voksenversjon av sønnen Damien på skjermen i Only Fools spesielle & apos; Heroes and Villains & apos ;.

Paret har to barn sammen og var et par i 27 år til de ble delt i februar 2013.

Trigger - Roger Lloyd -Pack

Roger Lloyd-Pack hadde en utrolig skuespillerkarriere

Roger Lloyd-Pack hadde en utrolig skuespillerkarriere

Trigger var den svake men elskelige vennen til Del Boy, som fikk navnet hans fordi han ligner på en hest.

& Apos; landsbyidiot & apos; kunne aldri få navnet til Rodney riktig og omtalte ham alltid som Dave.

Roger Lloyd -Packs karakter Trigger var den største birollen i Only Fools and Horses - med hovedrollen i 39 episoder.

Roger nøt en utrolig karriere - og skiller seg ut i BBC -komedien The Vicar of Dibley og det overdådige amerikanske TV -showet The Borgias.

vinner kjendis storebror 2014

Han ble også kjent for en ny generasjon fans gjennom hans Doctor Who -opptredener og for sin rolle som Barty Crouch, Sr. i Harry Potter and the Goblet of Fire.

Roger hadde også roller i The Catherine Tate Show, The Bill og Doc Martin - med sin siste rolle i en episode av Law & Order: UK i 2014.

Den populære skuespilleren døde tragisk av kreft i bukspyttkjertelen i januar 2014 i en alder av 69 år, med Only Fools medspillere David Jason og Nicholas Lyndhurst deltok i begravelsen hans.

Boycie - John Challis

John Challis spilte hovedrollen i Boycie-fokusert spin-off The Green Green Grass

John Challis spilte hovedrollen i Boycie-fokusert spin-off The Green Green Grass

Usikker omsorgsselger Boycie elsket å skryte av sin rikdom og dukket opp i 33 episoder.

Han var så populær at skuespilleren John Challis fortsatte å spille rollen i sin egen Only Fools and Horses spin-off The Green Green Grass.

I The Green Green Grass var Boycie og kona Marlene på flukt fra en kriminell gjeng - noe som førte til flere komediesituasjoner i serien som gikk i fire serier.

Siden slutten av spin-offen har John jobbet nesten konstant med roller på Leger, blir du servert og som Monty Staines på Benidorm.

Hans personlige liv har vært ganske begivenhetsrikt etter å ha blitt skilt tre ganger, og han er for tiden gift med kone nummer fire, Carol Davies.

Sue Holderness - Marlene Boyce

Sue Holderness spilte Marlene Boyce i Only fools and Horses og The Green Green Grass

Sue Holderness spilte Marlene Boyce i Only fools and Horses og The Green Green Grass

Opprinnelig en usett karakter, kom Boycies kone Marlene inn på showet i 1985.

Det antydes at hun kan ha hatt romantiske forhold til alle ektemannens venner, og det var til og med rykter om at Del var faren til barnet deres.

Skuespilleren Sue Holderness dukket opp i 20 episoder før hun spilte sammen med John Challis som Boycie i spin-off The Green Green Grass.

Borte fra Only Fools har Sue dukket opp i mange show i Storbritannia, inkludert Leger, Casualty, Still Open All Hours og Cold Feet.

Sue vil være tilbake på skjermene våre veldig snart da hun har sluttet seg til rollene i EastEnders som den mystiske nykomlingen Estelle, som har et løp med Billy Mitchell.

Denzil Tulser - Paul Barber

Paul Barber fortsatte med å spille hovedrollen i The Full Monty

Paul Barber fortsatte med å spille hovedrollen i The Full Monty

Denzil var en lettgående lastebilsjåfør fra Liverpool som ofte var offer for svindel fra Del Boy.

Til slutt ble hans kontrollerende kone Corinne så lei av at Denzil alltid gikk sammen med Del Boy's narrestreker som gikk ut på ham.

Spilt av Paul Barber, fikk Denzil ekte Liverpudlian sjarm ettersom skuespilleren er fra den engelske byen.

Paul var med i en rekke britiske show inkludert Brookside og Cracker - og var også en av hovedstjernene i den klassiske mannlige stripperkomediefilmen The Full Monty fra 1997.

De siste studiepoengene hans jobber fortsatt, inkludert barneshowet The Dumping Ground, Casualty og Death in Paradise.

Cassandra Trotter - Gwyneth Strong

Gwyneth Strong spilte Cassandra Trotter og har hatt en rolle i EastEnders

Gwyneth Strong spilte Cassandra Trotter og har hatt en rolle i EastEnders

Først dukket opp i 'Yuppy Love', var Cassandra kjæresten til Rodney som han giftet seg med på slutten av serie seks.

Imidlertid var deres urolige ekteskap en av hovedhistoriene mot slutten av showet da hennes karriere-drevne livsstil forårsaket slagsmål med Rodney.

Skuespilleren Gwyneth Strong begynte ikke sin ikoniske rolle som Cassandra før i 1989, og dukket opp i totalt 21 episoder av showet.

Siden slutten av showet har Gwyneth hatt variert suksess i TV- og filmverdenen - dukket opp i Casualty and Doctors, samtidig som hun spilte den gjentagende rollen som Geraldine Clough på EastEnders i 2016.

I 1997 spilte hun hovedrollen overfor David Jason i en gjestrolle på A Touch of Frost og har også imponerende scenekreditter for navnet hennes - inkludert en West End -produksjon fra 2008 av Madness's Our House.

Gwyneth har vært gift med Footballers ’Wives -stjernen Jesse Birdsall siden 2000, og de har to barn sammen.

Mickey Pearce - Patrick Murray

Patrick Murray var Mickey Pearce

Patrick Murray var Mickey Pearce

Mickey var egentlig en & apos; frenemy & apos; av Rodney - ofte stakk han av med kjærestene sine eller svindlet ham ut av penger til tross for angivelig å være gode venner.

Den arrogante ungen var den opprinnelige Jay fra The Inbetweeners på grunn av å gjøre overdrevne skryt om sin forretningssuksess og dyktighet med damene.

Spilt av Patrick Murray, dukket Mickey opp i 20 episoder av komedieprogrammet totalt.

Borte fra BBC -hit, landet Patrick deler i storskjermfilmer, inkludert Curse of the Pink Panther og The Firm, og trakk seg deretter fra skuespillet.

Han fortsatte med å bli en cabbie som jobbet i Kent, var en byggmester på et tidspunkt og til og med en profesjonell pokerspiller.

I september 2017 møtte Murray hjertesorgen over å bli skilt fra sin thailandske kone og datteren Josie etter en visumrekke.

Det ble avslørt at hjemmekontoret hadde nektet visum til kona og datteren på grunn av at han ikke tjente nok penger til å forsørge dem.

Sid - Roy Heather

Roy Heather spilte Sid over 13 episoder av Only Fools and Hordes og en episode av The Green Green Grass

Roy Heather spilte Sid over 13 episoder av Only Fools and Hordes og en episode av The Green Green Grass (Bilde: PA)

Sid var eier av en nedlagt kafé, men ble til slutt utleier av den lokale puben The Nag's Head.

Mens han kjempet i andre verdenskrig ble han tatt til fange for deretter å rømme, bare for at båten hans ble senket av en gresk fisketråler som ble styrt av onkel Albert.

Sid, som ble spilt av Roy Heather, dukket bare opp i 13 episoder mellom 1982 og 2003.

Roy fikk en imponerende CV med TV -kreditter gjennom årene, inkludert The Bill, My Family, Birds of a Feather og Bottom.

Han gjentok også sin rolle som Sid i 2005 under en episode av Boycies spin-off-show The Green Green Grass.

Dessverre døde Roy 3. september 2014 79 år gammel av ukjente årsaker.

Utleier Mike - Kenneth MacDonald

Kenneth MacDonald spilte pubutleier Mike Fisher

Kenneth MacDonald spilte pubutleier Mike Fisher

Mike Fisher var den lange lidelsen, selv om den var litt svak, utleier av Nags Head in Only Fools.

Godmodige Mike ble ofte utsatt for svindel fra Del Boy og slet alltid med å få ham til å betale ned barfanen.

Skuespiller Kenneth MacDonald døde uventet av et hjerteinfarkt i 2001, bare 50 år gammel mens han var på ferie med familien på Hawaii.

Da han hørte om MacDonalds død, sa Only Fools And Horses -stjernen David Jason: 'Det er et forferdelig sjokk.

'Det er som å miste et familiemedlem, fordi han var en av de varmeste og snilleste menneskene jeg har hatt heldet med å møte i min karriere.'

MacDonald var også et kjent ansikt som Gunner 'Nobby' Clark i en annen favoritt BBC -sitcom, It Ain 't Half Hot Mum og dukket også opp i Channel 4 -såpen Brookside.

Forfatter John Sullivan skrev en ny historie der Mike hadde blitt fanget opp i Del og Rodneys dårlige omgang og ble fengslet for å prøve å underslå bryggeriet for å dekke tapene.

Damien Trotter - Douglas Hodge

Douglas Hodge og Tessa Peake -Jones var mor og sønn på skjermen - og mann og kone i virkeligheten

Douglas Hodge og Tessa Peake -Jones var mor og sønn på skjermen - og mann og kone i virkeligheten (Bilde: Rex -funksjoner)

rebecca loos david beckham

Totalt seks skuespillere spilte Del Boy og Raquels sønn Damien - men bare én spilte en voksenversjon av ham.

Den anerkjente sceneskuespilleren Douglas Hodge spilte den diktator-like versjonen av Damien som dukket opp i Rodneys drømmesekvens i begynnelsen av julespesialen 1996 (mest kjent for Batman- og Robin-scenene).

I Heroes and Villains -spesialen hadde Rodney et mareritt om en dystopisk fremtid der en voksen Damien styrte den vestlige verden og tvang president Keanu Reeves til å erklære krig mot Kina mens han styrte de multinasjonale Trotters Independent Traders med jernhånd.

Mest kjent for sin lange teaterkarriere, har Hodge hatt roller i The Night Manager, Outnumbered og Black NEWSAM.

Han har også dukket opp i filmer som Red Sparrow, Robin Hood og som Alfred Pennyworth i hit Joker i 2019.

Douglas var gift med sin medstjerne Tessa Peake-Jones, som han deler to barn med, frem til 2013 og er nå gift med den amerikanske parykkmakeren Amanda Miller.

Se Også: