Der Jedward er nå - fars sykdom, mammas tragiske død og lockdown med Tara Reid

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Jedward brøt ut på scenen i X Factor i 2009, var seerne ikke sikre på hva de skulle gjøre med dem først.



Med sine matchende ensembler, ruvende hår og evnen til å le en god latter om seg selv, forvandlet den irske duoen seg raskt fra en nyhet til en kraft å regne med.



Tvillingene John og Edward Grimes endte på sjetteplass før de startet en lukrativ karriere under ledelse av deres mentor, Louis Walsh.



De to første albumene deres, Jedward og Victory, ble platina i Irland; de konkurrerte i Eurovision Song Contest to ganger og laget en mynte med hovedrollen i sin egen serie inkludert Jedward: Let Loose, OMG! Jedward's Dream Factory og Jedward's Big Adventure.

Tvillingbrødrene John og Edward Grimes vant legioner av fans etter å ha kombinert kreftene sine for å skape Jedward

Tvillingbrødrene John og Edward Grimes vant legioner av fans etter å ha kombinert kreftene sine for å skape Jedward (Bilde: WireImage)

Anslått til å være verdt hele 6,5 millioner pund, inkluderer fansen deres Robbie Williams og Ed Sheeran - ikke verst for et par som tjente litt penger som dataspilltestere da de første gang var på audition.



Selv om mang en X Factor -handling har forsvunnet i eteren, har Jedward, nå 29, holdt seg relativt på radaren med opptredener i Celebrity Big Brother i 2011 og 2017.

Men sistnevnte ble overskygget av frykt da guttene kom på andreplass til vinneren Coleen Nolan bare for å finne faren, John Snr, var i en kritisk tilstand på intensivavdeling.



Den stolte pappa John ønsket at sønnene skulle nyte opplevelsen, så bestemte seg for ikke å fortelle dem det, avslørte moren Suzannah Condron den gangen.

Jedwards pappa John Grimes

Jedwards pappa John Grimes ble kjørt til intensivbehandling i en kritisk tilstand mens de var i Celebrity Big Brother -huset (Bilde: ITV)

Den siste uken har vært veldig stressende for familien til Jedward, sier hun til Daily Star.

Tom Morris hjem gode kjøp

John Snr har vært på intensiv. Han insisterte på at Edward og John ikke måtte bli informert om hans kritiske tilstand. '

Hun la til: Han uttalte at han ikke ville sette deres sjanser til å nå finalen i fare ettersom det ville ha vært legioner av skuffede fans.

Faren deres fulgte med å komme seg fullstendig fra mysteriesykdommen, men fans visste det ikke, to år tidligere hadde Suzannah også blitt diagnostisert med leukemi og nyresvikt.

Etter fem års behandling døde hun i februar 2019 da tvillingene holdt hendene hennes og spilte hennes favoritt Fleetwood Mac -sanger.

Tvillingene klemmer moren sin i en svart -hvit selfie

Tvillingene ble ødelagt av morens død (Bilde: Twitter)

I et hjerteskjærende intervju på Irlands The Late Late Show, åpnet guttene om sorgen og morens fredelige siste øyeblikk.

Edward sa: 'Vi var der da hun passerte, og vi er takknemlige for at vi var der - vi klarte å holde henne i hånden.

'Vi hadde noen øretelefoner som hørte på musikk. Vi lyttet til noen Fleetwood Mac og noen av favorittsangene hennes som hun likte å spille. '

John la til: 'Det er veldig nedslående å tro at hun ikke vil være i bryllupet vårt, hun vil ikke være der ved fødselen av barna våre, men vi holder alltid hennes ånd i live som å ha bilder av henne rundt oss og fortelle historier .

'Du føler deg bare så frakoblet til verden fordi personen som holdt deg forankret i verden og fødte deg, er borte, og nå vet du ikke hvor du skal være, hva du skal gjøre.'

En trøstekilde kom fra en god venn, amerikansk skuespillerinne Tara Reid, 44, som sluttet et vennskap med guttene i CBB -huset tilbake i 2011.

Jedward fulgte Tara Reid til den irske premieren på American Pie The Reunion

Jedward fulgte Tara Reid til den irske premieren på American Pie The Reunion (Bilde: PA)

Hun spilte hovedrollen i videoen for sangen deres 2011, Wow Oh Wow, og fløy til og med til Irland for å bo sammen med tvillingene og familien deres i to måneder.

På en nylig We Hear -podcast fra Side Six forklarte de: 'Tara kom til Irland i to måneder og bodde i huset vårt sammen med bestemoren vår med familien vår

'Vi viste henne rundt hele Irland. Bestemoren vår trodde hun var Marilyn Monroe.

Gjennom årene har de reist overalt fra Ibiza til St Tropez og Orlando, Florida, og da pandemien slo til i fjor, bestemte trioen seg til og med for å låse sammen hjemme hos Tara i Los Angeles.

Der fikk de selskap av kjæresten Nathan Montpetit-Howard, og mens Tara innrømmet at det hadde vært vanskelig å bo sammen med den andre halvparten, sa hun at det var tull å ha guttene rundt seg.

Den usannsynlige trioen har reist verden rundt sammen

Den usannsynlige trioen har reist verden rundt sammen (Bilde: planetjedward/twitter)

'Jeg har en liten leilighet, det er ikke lett. Dere er alltid i ansiktene på hverandre, sa hun.

'Det har ikke vært nok plass til oss begge vi prøver å gjøre det beste ut av det. Vi gjør så godt vi kan.

'Nå er de andre gutta jeg har vært i karantene med, mine to beste venner som jeg har vokst opp med Jedward.'

'I utgangspunktet møtte vi alle hverandre på Celebrity Big brother tilbake i 2011, og i utgangspunktet er dette som Big Brothers koronoviruspandemi.

'De har virkelig gjort denne opplevelsen så mye bedre enn hva den ville ha vært for meg.'

Når det gjelder deres eget kjærlighetsliv, antas de for øyeblikket å være single.

I 2017 avslørte Edward at han var sammen med en svensk jente som heter Sabrina. Og selv om de er glade for å dele detaljer om deres private liv, har de inngått en pakt om å holde forholdet utenfor grenser.

John sa tidligere: 'Vi har hatt forhold. Jeg har hatt to langsiktige forhold som var private. Det var ikke en del av karrieren min. '

Edward la til: 'Vi har hatt relasjoner, men det har aldri vært vår første prioritet å vise dem frem.

'Det er som en karrierebevegelse at jeg og John aldri var som andre mennesker som er, herregud, la oss gjøre det bra! spre, la oss fortelle dem om bruddet, ekteskapet, barna, som aldri var oss. '

Var du en Jedward -fan? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor ...

Se Også: