Hvor er Redwater filmet? En titt på de fantastiske stedene i Kat og Alfies Eastenders spin -off - og hvordan du kan bo der

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kat og Alfie Moon er tilbake! De elskede EastEnders-karakterene har kommet tilbake til skjermene våre i sin nye BBC-spin-off, Kat & Alfie: Redwater .



Jessie Wallace og Shane Richie har gjenskapt rollene sine i det gripende dramaet, der Kat ser etter sin sønn som er mistet lenge i den fiktive irske byen Redwater .



Imidlertid er det ikke bare den dramatiske historien som har fanget seerne & apos; oppmerksomhet: det fantastiske kystlandskapet har gitt fansen seriøs vandring.



Den gode nyheten er at selv om Redwater er en bygd by, og beliggenheten er ekte. Det meste av serien finner sted i den pittoreske kystbyen Dunmore East i Irlands fylke Waterford, med lokale bedrifter som gjerne gjennomgår en midlertidig makeover for showet.

Det er ikke bare Dunmore som fungerte som et bilde-perfekt bakteppe for showet.

Rollelisten og mannskapet stoppet også andre vakre hotspots på den irske kysten, fra den fantastiske Magheramore-stranden for nattscener, så vel som Dublin's pittoreske forsteder Dalkey.



Vi tar en titt på noen av de mest fantastiske stedene som er omtalt i Redwater - og hvor du kan bo på et budsjett i nærheten ...

BBC har gitt ut det offisielle første utseendet på Redwater, det splitter nye BBC One-dramaet som ser EastEnders-favoritter, Kat og Alfie (Jessie Wallace og Shane Richie) drar til Irland på jakt etter Katas forliste sønn

Kat og Alfie (Jessie Wallace og Shane Richie) har byttet East End mot Irland (Bilde: BBC)



1. Dunmore East

Flertallet av filmopptakene fant sted i denne sjarmerende fiskerlandsbyen gjemt på Irlands sørøstlige kyst.

Det er mye å gjøre hvis du er ute etter en pause på kysten, takket være de utallige strendene, hemmelige buktene, klippeturene og det frodige grønne skogen som venter på å bli utforsket.

winona ryder og johnny depp

Dunmore East sentrum (Bilde: Photolibrary RM)

For de som er ute etter en ferie full av aktiviteter, er havnen hjemsted for en seilklubb hvor besøkende kan prøve seg på en rekke aktiviteter ved sjøen, inkludert seiling, kajakkpadling, brettseiling, klatring, grotting og bueskyting.

Lokalrådet og en rekke virksomheter gikk sammen med BBCs produksjonsmannskap for å forvandle Dunmore East til & apos; Redwater & apos; som filmingen fant sted på en rekke steder fra byens strand til den lokale kirken og populære Spinnaker Bar.

Imidlertid var det georgisk rekkehus The Strand Inn som viste seg å være medvirkende til å lage showet.

Mannskapet bodde ikke bare der under filmingen, men det gjennomgikk en rekke transformasjoner for noen av Redwater største hotspots.

tallet 43 betyr
Dunmore East

Dunmore East havn (Bilde: Getty)

For eksempel ble det ikke bare Peter Dolan's Pub, men det ga også rammen for en rekke falske steder, inkludert reiselivskontoret, surfebutikken, sushibaren og restauranten gjennom serien.

Overnatting: Utvilsomt The Strand Inn er i ferd med å nyte en økning i popularitet blant noen av showets fans som allerede ønsker å posere et av de koselige rommene for en kystpause - klikk her for å bestille et budsjettvennlig opphold selv.

Kat og Alfie ankommer Redwater med sønnen Tommy (Bilde: BBC)

De håper å finne Kat sin forlatte sønn (Bilde: BBC)

2. Passasje øst

Bare noen få kilometer unna Dunmore East ligger denne sjarmerende fiskerlandsbyen, på vestbredden av Waterford Harbour.

Takket være sin nærhet til de sentrale filmpunktene, for ikke å snakke om den enestående utsikten over kysten fra havnen, ga Passage East også et vakkert bakteppe for noen av showets scener.

Peppa pig stemmeskuespillere

Fergen Passage East (Bilde: Perspektiver)

Ta en naturskjønn kjøretur, og du vil se noen flotte historiske steder fra middelaldersruiner til den megalittiske graven i Harristown.

Du kan også hoppe på Passage East Car Ferry mellom Waterford og Wexford for å nyte utsikten når du ankommer - det er bare ca € 8, og det vil gi deg en unnskyldning for å strekke bena etter en lang kjøretur.

Overnatting: En halv times kjøretur fra Passage East ligger det fantastiske Waterford Castle , med alt fra en golfbane til fine dining.

Det er ideelt for par etter en romantisk pause eller de som ønsker å unnslippe kjas og mas i dagliglivet, for ikke å snakke om alt fra selvbetjente hytter til dobbeltrom.

Et luftfoto av Dalkey, Irland (Bilde: Perspektiver)

3. Dalkey & # 39; s Coliemore havn

Dalkey er Dublins badeby, for ikke å snakke om at det er en av hovedstadens mest velstående forsteder.

Det er en livlig atmosfære takket være de mange restaurantene og barene som fyller gatene, for ikke å snakke om at det er mange slott i området som venter på å bli utforsket.

Coliemore havn er definitivt verdt et besøk, bare for utsikten, og det dype blå vannet og fargerike fortøyde båter gir fredelige omgivelser.

Dalkey Island og Coliemore Harbour, Dublin, Irland

Dalkey Island og Coliemore Harbour, Dublin, Irland (Bilde: Robert Harding World Imagery)

Imidlertid kan det være vanskelig å se det som et rolig sted Redwater - Jessie Wallace ble sett på å filme noen veldig dramatiske scener i vannet der.

Overnatting: Du kan finne noen strålende hoteller i Dalkey for så lite som £ 70 per natt på TripAdvisor her , men hvis du er på utkikk etter noe som er litt spesielt, så er Fitzpatrick slott hotellet kan være ideelt.

courteney cox og david arquette

Bare en syv minutters spasertur fra stranden har den nydelig utsikt over Dublin Bay, for ikke å snakke om at det er en kort kjøretur til Dublin selv.

Les mer

Film- og TV -steder du kan besøke
James Bond Harry Potter BBCs harlots Ratched

4. Dublin

River Liffey i Dublin sentrum

Den irske hovedstaden har kanskje ikke vært sentral for filmingen, men takket være sin kystnære beliggenhet viste Dublin seg fortsatt å være nyttig for rollebesetningen og mannskapet.

Hvis du vurderer en storbyferie for din neste ferie, tilbyr Dublin alt fra travle shoppingstrøk - sørg for å stoppe ved O & apos; Connell Street - til vakre severdigheter fra Dublin Castle og St Patrick's Cathedral til den pittoreske Canal Grande.

Overnatting: I mellomtiden, hvis du planlegger en tur til Dublin selv, bør du sjekke ut vår oversikt over byens beste billige hoteller.

Les mer

Finn et billig hotell ...
Bestillingsråd London hoteller Manchester hoteller New York hoteller

5. Magheramore Beach

De Redwater rollebesetning og mannskap ble sett på å filme midnattsscener på denne bortgjemte stranden i County Wicklow, men det er like spennende på dagtid.

Jo mer pasient kan glede seg over hvalsafari, mens det er mange seler som regelmessig stopper ved kysten.

Stranden er spesielt populær blant lokale surfere, men det forhindrer ikke at den er et fredelig lite fristed.

Overnatting: County Wicklow er hjemsted for mange B & B, luksushoteller eller koselige leiligheter, og du trenger ikke å bryte banken for å ha et behagelig opphold. Sjekk ut noen gode budsjettvennlige alternativer med priser fra £ 65 på Booking.com .

Billige flyreiser til Irland:

Det er flyreiser til Dublin med priser fra bare £ 19 tilgjengelig på Skyscanner , samtidig som Cheapflights.co.uk har seter fra £ 24 med en avgang fra Leeds Bradford flyplass.

Lastminute.com tilbyr noen gode rabatter avhengig av avreisedatoer, men du kan få noen seter for bare £ 34 fra en rekke flyplasser, inkludert Manchester, Birmingham og Edinburgh.

hvordan ville madeleine mccann se ut nå

I mellomtiden, Ryanair har seter for bare £ 16,99 med en avgang fra Manchester, eller £ 12,99 fra Leeds.

Se Også: