Hvor er BBC -dramaet Les Miserables filmet? Det franske og belgiske stedet avslørt

Europa

Horoskopet Ditt For I Morgen

Valjean, Fantine og Javert(Bilde: BBC/Lookout Point/Mitch Jenkins)



BBCs tilpasning av Les Miserables mangler kanskje de ikoniske sangene, men det forlot fortsatt fans av den musikalske tuningen søndag kveld for å fange handlingen.



Serien har en stjernespekket rollebesetning inkludert Dominic West som Jean Valjean, Lily Collins som Fantine, Olivia Colman som fru Thenardier og David Oyelowo som inspektør Javert, i den nye TV-tilpasningen av Victor Hugos episke roman fra 1800-tallet.



hva skjedde med ted bundy

Selve historien utspiller seg blant landlige byer på det franske landskapet og gatene i Paris, men det var faktisk ikke her filmingen fant sted, selv om noen steder i Frankrike ble brukt.

Faktisk foregikk hoveddelen av innspillingen i serien i Belgia, som fanget mannskapets oppmerksomhet takket være byene og byene som er fullpakket med historisk arkitektur, brosteinsbelagte bygninger og tidstypiske bygninger.

(Bilde: bbc)



theo elsker øya kjæreste

Filme steder i Belgia

Skuespillerne og mannskapet ble sett på å filme scener i en rekke belgiske byer og tettsteder.

Spesielt gikk hovedstaden Brussel inn for å spille rollen som Paris, takket være brosteinsbelagte gater, pittoresk arkitektur og store torg som viste seg å være nyttige for scener som markeder og samling av folkemengder.



I mellomtiden var de store feltene på Écaussinnes nyttige for større kamper, for eksempel slaget ved Waterloo som åpner serien.

Andre byer som Namur og Limbourg, begge i Belgias Wallonia -region, fungerte også som bakteppe for serien.

(Bilde: BBC/Lookout Point/Robert Viglasky)

Filme steder i Frankrike

Selv om romanen utspiller seg i Frankrike, ble bare noen få deler av serien faktisk filmet her. Hovedtyngden av scenene ble skutt i Sedan, i Ardennene, som er kjent for sine viltvoksende skoger, bølgende grønne åser og brølende elver. Faktisk er det et must besøk for alle som liker det flotte utendørs.

Sedan beviste bakteppet for en rekke friluftsscener, inkludert leiren der Jean Valjean soner straffen etter å ha stjålet et brød.

Les Miserables er på 21:00 på søndager på BBC One.

Les mer

hva betyr 105
Film- og TV -steder du kan besøke
James Bond Harry Potter BBCs harlots Ratched

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: