Når er den siste leveringsdatoen på Amazon før jul? Endelig frist bekreftet

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Online shopping har vært viktigere enn noen gang for millioner av briter i 2020.



Koronavirusrestriksjoner har tvunget mange high street -butikker til å stenge i lange perioder av året, og deretter begrense hvor mange mennesker de kan ta imot til enhver tid.



Ikke overraskende har folk henvendt seg til Amazon for deres shopping- og gavekjøpsbehov, og selskapets inntekter har steget.



Hvis du er en av de som forlater julehandelen til siste minutt, må du huske Amazons siste leveringsdager før 25. desember, samt Royal Mails siste utsendingsdatoer .

Her er det siste du kan bestille gaver og dagligvarer fra nettbutikken, før den store dagen.

Amazons siste leveringsdatoer før jul

For alle som bruker Amazon Prime i Storbritannia er den gode nyheten at du kan handle millioner av varer helt fram til julaften og motta dem samme dag.



Amazon sier de sene leveringsdatoene er:

23. desember: Siste dag for å bestille millioner av varer som er kvalifisert for en-dags levering (uten ekstra kostnad for Prime-medlemmer uten minimumskjøp)



24. desember: Siste dag for å bestille millioner av varer som er kvalifisert for levering samme dag (uten ekstra kostnad for Prime-medlemmer uten minimumskjøp)

24. desember: Siste sjanse for rask levering av dagligvarer (eksklusivt forbeholdt Prime -medlemmer i utvalgte byer, med forbehold om tilgjengelighet)

Amazon levering

Amazon -bestillinger kan gjøres helt frem til julaften (Bilde: Bloomberg via Getty Images)

hvor ble det skamløse uk filmet

25. desember: Gi gaven som fortsetter å gi med online kjøp av Amazon eGift -kort .

Amazon ber folk om å huske at ikke alle leveringshastigheter er tilgjengelige for alle produktene i hver region, så bestillingsminimum og sluttider kan fortsatt gjelde.

Selskapet sier: 'Kunder kan gå til individuelle produktsider for å sjekke om varen de vil ha levert til jul.'

Hvis du ikke har en Amazon Prime -konto, kan du registrer deg for en 30-dagers gratis prøveperiode å dra fordel av leveringsalternativene i siste liten i førjulstiden.

Se Også: