Når er Cyber ​​Monday 2019: Når avtalene begynner og hva du kan forvente i år

Cyber ​​mandag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Handle online

Hva er du etter denne Cyber ​​Monday?(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Cyber ​​Monday er bare to måneder unna, med årets store dag som alle finner sted 2. desember 2019 - første gang på fem år at dagen har funnet sted i samme måned som jul.



Cyber ​​Monday finner sted mandagen etter Black Friday og inneholder den siste av de svært rabatterte tilbudene.

Curry & apos; s , Carphone Warehouse og Amazon har begge bekreftet at de kommer til å gjøre Cyber ​​Monday 2019, med Curry & Carphone Warehouse s Black Friday -avtaler allerede live - selv om du kan forvente store priskutt fra forhandlere over hele Storbritannia, inkludert teknologi, mote, leker og til og med alkohol .

Med så mange spennende nye gadgets som nettopp har blitt lansert, inkludert iPhone 11 , Nintendo Switch Lite, og Amazon Echo -høyttalere og -enheter , Cyber ​​Monday 2019 vil utvilsomt være en av de største ennå, ettersom forhandlere begynner å kutte prisene på nylanserte produkter når den første bølgen av forbrukere har hentet dem til utsalgsprisen.



Noen Apple -produkter har allerede hatt rabatt, med iPads til bare £ 289 fra £ 319, for Apples 9,7-tommers 32 GB tilbud fra 2018.

Til og med det nye 2019 har fått et priskutt, med den nye sesongen MacBook Airs nå £ 985 i stedet for 1 057 pund.



Amazon vil kjøre avtaler i hele perioden (Bilde: Getty)

Etter fjorårets tilbud å dømme, kan vi forvente at dette året vil fokusere på ganske lignende varer, inkludert TVS, bærbare datamaskiner, spill og smarthjem.

For den tekniske siden liker slike Curry & apos; s og Amazon holder vanligvis sine egne rabattarrangementer i løpet av Cyber ​​Monday -perioden, så det er veldig sannsynlig at de vil presse ned prisnedgangene 2. desember.

jesy little mix vekttap

Selv om PS4 Pro knapt ble nedsatt i fjor, kan vi forvente noen store prissenkninger 2. desember nå som konsollen er mye eldre.

Vi kan også forvente å se de første rabattene for den splitter nye iPad 10.2 og reviderte Nintendo Switch Lite, som fortsatt er på samme heftige pris som da de ble lansert for noen uker siden.

Når det gjelder mote, i fjor Topshop og ASOS begge kjørte rabattkoder over Cyber ​​Monday, sammen med mange andre store klesforhandlere, så hvis du leter etter noe spesielt, kan det være verdt å vente til 2. desember.

Lekesalg har en tendens til å etterligne julehitlistene, noe som betyr at L.O.L Surprise -dukker, slim, Nerf og Fingerlings sannsynligvis vil bli rabattert, ettersom forhandlere skynder seg å bli kvitt beholdningen før julehandelen slutter.

Det hele begynner (Bilde: Getty)

Når er Cyber ​​Monday 2019

Cyber ​​Monday 2019 finner sted mandag 2. desember 2019

Hvorfor kalles det Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday ble først myntet tilbake i 2005 av Ellen Davis og Scott Silverman fra USAs National Retail Federation og Shop.org.

Den generelle forutsetningen var at den skulle være en sekundær Svart fredag for mindre forhandlere, selv om alle nøkkelaktørene naturligvis nå også deltar i Cyber ​​Monday.

Les mer

Amazon tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Når begynner Cyber ​​Monday -tilbudene?

Som med det meste av Black Friday -salget, starter tilbudene tidligere enn noensinne, så så snart det kommer til november kan vi forvente å se rabatter.

922 engel nummer kjærlighet

Selv om vi merker at prisene har en tendens til å falle ytterligere gjennom det ofte uker lange rabattarrangementet, er det også en sjanse for at butikkene kan gå tom for lager, så velg tiden din klokt.

Se Også: