Hva foreldre trenger å vite om Call of Duty WWII før jul 2017

2. Verdenskrig

Horoskopet Ditt For I Morgen

Foreldre blir ofte kritisert for å la yngre barn spille spill som Call of Duty uten å innse at det er designet for voksne.



Jeg har vært i butikkene da en mor eller far lykkelig nikket med at de var glade for at barnet sto ved siden av dem for å spille spillet de kjøper med et 12, 16 eller til og med 18 sertifikat.



Det har til og med vært tider da jeg har hørt pappaer skryte av hvordan sønnen deres kan spille vanskeligere spill i ung alder - og tror PEGI -karakteren er et mål på kompleksitet fremfor innhold.



Vi må hjelpe foreldre med å gå utover enten bekymring og stress, eller la barna gå foran når de skal velge hva de leker. Alt mamma og pappa trenger er riktig informasjon i et skjema de lett kan få tilgang til.

Call of Duty WWII

Video Standards Council, som gir hvert spill sin PEGI -vurdering, publiserer rapporter om hvert videospill med 12, 16 eller 18 rating. Dette er akkurat informasjonen som foreldre trenger for å ta en informert beslutning.



PEGI -klassifiseringene er juridisk bindende på 12, 16 eller 18. Det er ulovlig å selge et spill til alle yngre enn dets rating. Selv om det i henhold til lovgivningen ikke er ulovlig for noen andre å kjøpe dem på vegne av en yngre spiller.

amy winehouse før narkotika

Sammen med Ukie støtter VSC et nettsted designet for å hjelpe foreldre med å få mer ut av spill, AskAboutGames.com . I løpet av de siste årene har jeg jobbet med VSC og Ukie for å lage videoguider for foreldre om de store blockbuster -spillene.



Mer nylig har jeg startet a foreldrefinansiert prosjekt slik at mødre og pappaer kan få tilgang til og støtte mine råd og videoer direkte. Det har vært fascinerende å stille spørsmål og oppdage hva de virkelig trenger å vite - ting som hva jeg skal spille hvis jeg sier nei til visse spill.

Som du kan se i videoen ovenfor, her er alt foreldre trenger å vite for å ta en informert avgjørelse om Call of Duty WWII på bare et par minutter.

Oversikt

Call of Duty WWIIs Carentan -kart (Bilde: Activision)

Call of Duty: WWII er et førstepersonsskytespill. Den fjortende i den populære serien og ble utgitt 3. november 2017 for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Det er satt under andre verdenskrig, etter kamper på vestfronten. Dette er hovedsakelig de historiske hendelsene i slaget ved Normandie, den allierte operasjonen som startet den vellykkede invasjonen av tysk-okkuperte Vest-Europa under andre verdenskrig. Sammen med historiekampanjen er det en populær online flerspillermodus der spillere kjemper og snakker med hverandre.

Vurdering

I Storbritannia vurderte PEGI Call of Duty WWII egnet for 18+ med beskrivelser av dårlig språk og vold, fordi den inneholder ekstrem vold, vold mot forsvarsløse mennesker [og] sterkt språk.

VSC utvidet dette med å opplyse at det inneholder skildringer av slagmarkskader som halshugging, lemlestelse og lemlestelse.

Det er også bruk av den seksuelle ekspletive 'f ** k' og avledninger av ordet.

Innstillinger

Det er noen innstillinger du kan justere for å gjøre aspekter av spillet litt mer velsmakende, men disse endrer ikke opplevelsen vesentlig.

I grafikkinnstillingene på PC kan du slå av blod, men dette alternativet er ikke tilgjengelig på Xbox One eller PS4. Du kan kontrollere bruken av mikrofonkommunikasjon med andre spillere i foreldrekontrollinnstillingene på konsollen.

I lydinnstillingene kan du slå av Battle chatter og Announcer, men dette demper ikke karakterene som ikke er spillere i spillet som sverger noen ganger.

På PS4 velger du Innstillinger> Foreldrekontroll> Administrasjon av underkonto. Velg deretter Blokker under Chat/melding for å forhindre all talechat. Du kan også dempe andre spillere i PS4 -spillet ved å ta opp resultattavlen og trykke på Square.

På Xbox One velger du Innstillinger> Personvern og online sikkerhet> Tilpasset> Kommuniser med tale og tekst. Deretter kan du velge Venner eller Privat for å deaktivere det.

Alternativer

Foreldre bør vurdere følgende alternativer for yngre spillere. Disse er ikke mindre spennende eller sprudlende, men de reduserer volden med innhold som passer for ungdom.

  • Plants Vs Zombies Garden Warfare 2 (PEGI 7+)
  • Splatoon 2 (PEGI 7+)
  • Roblox (PEGI 7+)
  • Overwatch (PEGI 12+)
  • Fortnite (PEGI 12+)
  • Starwars Battlefront II (PEGI 16+)
  • Destiny 2 (PEGI 16+)

Med denne PEGI- og VSC -informasjonen i hånden kan foreldre være eksperter uten å bruke timer på å forske. De kan også finne en måte å spille spill sammen med barna sine. Dette er ikke bare en flott måte å få mer ut av opplevelsen, det reduserer også mye av risikoen.

Hvis du er en forelder, vil du støtte videoguidene mine og få tilgang til et fellesskap av andre mødre og pappaer som diskuterer hvordan de får mer fra spill, bør du vurdere abonnere på mitt Patreon -prosjekt .

Se Også: