Wayne Rooney begynner DC United-regjeringa med et smell takket være bemerkelsesverdig comeback på skadetid

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wayne Rooney startet sin regjeringstid som DC United-manager med en comeback-seier, da to mål på skadetid gjorde Orlando City i MLS.



Rooney, i dugout for første gang siden hjemkomsten Stateside, hadde sett ut til å smake nederlag i sin hjemmeåpning på Audi Field etter en fin tidlig angrep Junior Urso ga gjestene en ledelse i niende minutt.



De eks-Derby County sjefen, som hadde ventet nesten tre uker på å komme til sidelinjen siden han kom tilbake og ga en debut til nyrekrutten Ravel Morrison i hjertet av lagets midtbane, så på mens hans side huffet og pustet, men slet med å skape bemerkelsesverdige sjanser. Og med tiden ute, så det ut til at et 13. nederlag var på kortene for en side som vant til i Eastern Conference, med bare seks seire.



Men fra ingensteds skjøt midtbanespiller Chris Durkin hjem en utligning i det 91. minutt like innenfor 16-meteren etter fint arbeid fra Ola Kamara, sendt på som innbytter av Rooney.

Og i det 95. minuttet, etter ytterligere to innbyttere, den chilenske kantspilleren Martín Rodríguez og midtbanespilleren Kimarni Smith, kombinert, slo spiss Taxi Fountas hjem en klinisk vinner for å sende hjemmefansen i begeistring og føre til ville feiringer fra Rooney og hans stab i bakrommet. sidelinje.

'Sesongen må starte nå,' sa Rooney etter kampen. 'Karakter er et stort ord jeg har brukt de siste par ukene med laget. Vi må være et lag som viser mye karakter og kamp og samhold.



'En stor ting som jeg har sett i min forskning på laget er at når en spiller gjør en feil, lider de og fant det virkelig vanskelig å komme tilbake fra det.

elizabeth taylor richard burton
 En fornøyd Wayne Rooney på heltid
En fornøyd Wayne Rooney på heltid ( Bilde: DC United)

'Jeg forstår at spillere vil gjøre feil - ikke noe problem. Jeg vil at de skal prøve ting. Jeg vil at de skal risikere ballen i de riktige områdene. Og hvis de gjør en feil og gir bort ballen, prøv det igjen. Det er en del av spillet. Å gi spillerne den tankefriheten og å kunne gjøre det, begynner å gjøre en forskjell.»



Eks-Manchester United-unggutten Morrison, som kom til laget tidligere denne måneden mens han fortsetter sin nomadekarriere, etter Rooney til Washington fra Derby, spilte hele 90 minutter og var en nøkkelkomponent i seieren med sin ro og pasningsevne.

'Nå handler det om konsistens,' sa forsvarer Brendan Hines-Ike. 'Kan DC United sette sammen en rekke resultater? Eller går det tilbake til den samme gamle samme gamle de siste månedene? Vi kan ikke akseptere det lenger.'

Se Også: