Wagamama åpner igjen fire britiske restauranter som en del av takeaway -rettssaken

Restauranter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wagamama åpner dørene for levering hjem(Bilde: Lonely Planet Images)



Restaurantgaten Wagamama i High Street skal åpne denne uken igjen, slik at kundene kan legge inn bestillinger for levering hjem.



s klubb juniorer nå

Den pan-asiatiske kjeden sa at den fulgte regjeringens råd og har utarbeidet en tidsplan som vil tillate ansatte å sakte komme tilbake til jobb etter eget skjønn.



Den fasede åpningen vil i stor grad danne en test- og læringsmetode for virksomheten.

De første nettstedene som åpnes vil være Wagamamas leveringskjøkken (Peckham, Hackney, Bow og Leeds) med Peckham og Hackney åpning torsdag 30. april.

Emma Woods, administrerende direktør i Wagamama, sa: 'Vi har tatt beslutningen om å starte en faset gjenåpning for levering, med den første åpningen av våre leveringskjøkken.



'Vi har tatt medisinsk råd om hvordan vi holder teamene våre trygge i et kjøkkenmiljø fra en lege som gir råd om helse og sikkerhet i utfordrende driftsmiljøer, inkludert tidligere erfaring fra cruisebransjen.

Nando & s er også tilbake i virksomheten (Bilde: SOPA Images / LightRocket via Gett)



'Dette vil i stor grad være en test og lære -tilnærming for virksomheten og utrulling avhenger av team- og kundetilbakemelding.'

I samsvar med strenge regjeringsretningslinjer sa sjefer at det er iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte ansatte og kunder.

Personalet må nå fylle ut obligatoriske helseundersøkelser i begynnelsen av hvert skift, mens arbeidere ikke vil ha kontakt med leveringsryttere.

Siden lockdown og skjerpede restriksjoner for å bekjempe COVID-19, har Wagamama lansert en hjemmelaget matlagingsguide for å hjelpe til med å gi næring til nasjonen.

& apos; Wok hjemmefra & apos; er gratis tilgang og filmet og presentert av Wagamamas utøvende kokk, Steve Mangleshot.

Showet har sett at den britiske befolkningen har tilberedt noen av Wagamamas klassiske retter, for eksempel katsu -karri og kyllingfire, da serien allerede har fått over 1 million visninger den siste måneden. Fans kan få tilgang til YouTube -kanalen, her .

Denne uken avslørte Nando også at den er tilbake og leverer hjem til Storbritannia igjen.

Kjeden sa at den sakte har begynt å åpne restauranter igjen for publikum, og tilbyr leveringstjeneste via Deliveroo fra tirsdag, med flere håp om å åpne i de kommende ukene.

Restaurantene vil operere bak lukkede dører utelukkende for levering, mens menyen vil bli redusert for å hjelpe teamet med å opprettholde sosial distanse på kjøkken- og matlagingsområdet.

Nandos restauranter leverer i London

  • Clink Street
  • Camberwell
  • Kanariets jubileum
  • Gloucester Road

Nandos restauranter leverer i Manchester:

  • Fallowfield
  • Trykkerier

Se Også: