Vodafone, Three og BT tilbyr gratis data og ubegrenset bredbånd for barn som studerer hjemme

Utdanning

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mobilnettverk Three UK vil tilby gratis ubegrensede data til vanskeligstilte barn i England etter at skolene stengte under lockdown, den siste operatøren som prøvde å forhindre at barn ble etterlatt under pandemien.



Mange bredbåndsoperatører, inkludert markedsleder BT, har fjernet datakapsler, og mobiloperatører har levert datapakker for barn i husholdninger som mangler bredbånd.



Opposisjon Arbeiderpartiets leder Keir Starmer hadde oppfordret operatører til å gjøre mer med data for å hjelpe de barna som må stole på mobiltelefoner for online læring.



'Alle må prøve å få dette til å fungere, og det inkluderer selskapene som kan ta fra belastningen for data, det er en alvorlig situasjon,' sa han til BBC radio.

Three, som eies av CK Hutchison, sa at skolene kunne be om gratis tilleggsdata gjennom programmet for hjelp for teknologi for utdanning.

Three, BT, Virgin og Vodafone har alle billige eller gratis tilbud tilgjengelig for folk som sliter

Three, BT, Virgin og Vodafone har alle billige eller gratis tilbud tilgjengelig for folk som sliter (Bilde: Getty Images/iStockphoto)



De ubegrensede dataene vil bli brukt til slutten av skoleåret i juli, heter det.

'Tre Storbritannia ønsker å støtte de familiene som trenger tilgang til tilkobling for å støtte barnets læringsbehov under pandemien,' sa handelssjef Elaine Carey.



Keir Starmer har takket Three for flytten.

I morges sa jeg at vi må sikre at barna kan lære hjemmefra, og påpekte at datakostnader er et stort problem, twitret Sir Keir.

Godt gjort @ThreeUK - akkurat den nasjonale innsatsen vi trenger akkurat nå.

En rekke operatører, inkludert Three og BT, tilbød allerede pakker med mobildata i DfEs ordning.

BT sa for eksempel at det ga 20 GB gratis data i måneden til vanskeligstilte familier.

'Dataene er tilgjengelig via barneskoler, og vil gi elevene tilgang til hvilken som helst utdanningsressurs skolen deres abonnerer på for å sikre at ingen blir etterlatt mens ansikt til ansikt undervisning settes på pause', sa en talsmann.

Vodafone har tilbudt 350 000 SIM -kort som gir 30 GB data til skoler og høyskoler for vanskeligstilte studenter, og det sa at det ville fortsette å jobbe med th

Det er hjelp tilgjengelig for datakostnader

Det er hjelp tilgjengelig for datakostnader (Bilde: Getty)

regjeringen for å hjelpe.

Virgin Media lanserte en rimelig tjeneste for alle med universell kreditt i høst - tilbyr bredbånd fra £ 15 i måneden .

Utdanningsdepartementet sa i forrige måned at det ville levere mer enn 1 million enheter til skoler, høyskoler og råd.

Så langt har 560 000 bærbare datamaskiner blitt gjort tilgjengelig for studenter siden starten av pandemien og 100 000 flere kommer.

Se Også: