Vodafone lanserer ny bredbåndshastighetsgaranti - og du kan få en umiddelbar refusjon hvis den svikter deg

Vodafone Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vodafone har lansert en ny bredbåndsgarantitjeneste for kunder - og det er lovende super raske hastigheter - eller pengene tilbake.



Fra og med denne måneden vil firmaet tilby alle nye og oppgraderte hjemmebredbåndsbrukere den & ultimate hastigheten garantert & apos; - men bare de på utvalgte pakker.



Vodafones Superfast 1 -pakke , vil kundene garanteres en minimumshastighet på 25 Mbps mens de på den Superrask 2 pakke vil motta en minimumshastighet på 55 Mbpsii.



Vodafone - som har 19,3 millioner bredbåndskunder over hele verden - sa at den er så sikker på at den vil kunne levere, at alle som svikter løftet, vil få en umiddelbar refusjon på 15% på månedsregningen.

Alt kundene trenger å gjøre er å kreve via Vodafone Bredbånd -appen for å få en automatisk refusjon.

største familie i Storbritannia

Nick Jeffery, administrerende direktør i Vodafone i Storbritannia, sa: 'Enten de driver en familie eller en liten bedrift, ønsker kundene garanterte bredbåndshastigheter de kan stole på.



'Derfor lanserer vi den ultimate hastighetsgarantien. Så enten det er mamma, pappa og barna som streamer den siste storfilmen på filmkveld, eller en videokonferanse med småbedrifter, vil de kunne stole på oss. '

Hvilke pakker er inkludert?

Bare utvalgte superraske og fiberbredbåndspakker er inkludert (Bilde: AFP)



Hvis du ønsker å bli med på Vodafones løfte - eller du er i en løpende kontraktsavtale med Vodafone (fordi kontrakten din er avsluttet) - nedenfor er prisene du vil betale. Når du registrerer deg, vil Vodafone til å begynne med gi deg et hastighetsestimat for adressen din/eiendommen.

Vodafones hastighetsløfte gjelder for:

  • Superrask 1: (opptil 38 Mbps) garanterer en minimumshastighet på 25 Mbps for £ 23/måned

    kate winslett - naken
  • Superrask 2 (opptil 76 Mbps) garanterer en minimumshastighet på 55 Mbps for £ 28/måned.

Hvis du allerede er en Vodafone -mobilkunde, kan du også få £ 2 i måneden i rabatt på regningen. På toppen av dette kan det imidlertid påløpe en £ 60 ny linjeinstallasjon og ruterlevering (£ 9,99).

Hvordan vet jeg om hastigheten ikke stemmer overens?

meningsmåling

Lider du av sakte bredbånd?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Kunder fra Vodafone kan laste ned Bredbånd -appen på ios ellerfor å sjekke hastigheten.

arsenal team bilde 2014

Du kan sjekke hastigheten din via & apos; info & apos; menyen, og hvis den viser en lavere hastighet enn garantien, kan du søke om rabatten automatisk.

Jeg er ikke en Vodafone -kunde - hva med meg?

Bredbåndsleverandører må snart la kundene gå straffefri hvis de bruker mer enn en måned på å oppfylle de lovede hastighetene.

Fra 23. mai 2018 må bedriftene gi en garantert minimumshastighet på salgsstedet, sa Ofcom.

Hvis hastigheten faller under det lovede nivået, har de 30 dager på seg til å forbedre ytelsen før de må la kunden gå straffefri.

Nye bredbåndsendringer kommer i mai

  • Nye rettigheter til å forlate straffefri hvis du ikke får lovet hastighet
  • Retten til å avslutte TV- og telefonavtalen din også hvis du er på en pakkeløsning
  • Lovkrav om å gi mer realistisk informasjon om hastighet i hastigheten på salgsstedet. Dette må gjenspeile travle perioder mellom 20.00 og 22.00 eller 12.00 til 14.00 for bedrifter.

Hvordan ta opp en sak for sakte bredbånd

For tiden har tilbydere ubegrenset tid til å løse problemet før kundene kan forlate kontrakten hvis hastigheten faller under et minimumsgarantinivå. Hvis du får en dårlig avtale, er det du kan gjøre med det.

Les mer

Flere forbrukerrettigheter forklart
Sakte - eller ikke eksisterende - bredbånd Betalte ferierettigheter Flyforsinkelse kompensasjon Leveringsrett - få pengene tilbake
  • Gjør en hastighetstest. Ta et skjermbilde hver gang du sjekker. Her & apos; s hvordan sjekke bredbåndshastigheten .

  • Be om alternativer. Snakk med leverandøren din, du kan be om noe for å øke hastigheten, få en reduksjon i betalingene dine - eller de kan til og med ha en løsning.

    chelsea ferguson bare fans
  • Ta det høyere. Fortsatt ikke fornøyd? Kom med en klage, men det lønner seg å formulere argumentet ditt på en enkel måte.

  • Hvis du vil gå ut av kontrakten, må du dokumentere den dårlige servicen og innsatsen du har gjort for å ordne opp. Bredbåndshastighet er ikke garantert, men du kan argumentere for at du ikke får tjenesten du betalte for den, den blir konstant forstyrret.

Se Også: