Vodafone-kunder kan nå be Alexa om å ringe gjennom sine Amazon Echo-høyttalere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vodafone har annonsert at kunder nå kan ringe og motta anrop gjennom Amazon Echo-høyttalere ved å bruke Alexa-stemmeassistenten.



Ved ganske enkelt å koble mobilnummeret til Alexa-kontoen sin, vil Vodafone-kunder kunne ringe alle kontaktene deres, håndfri, ved å bruke deres eksisterende mobiltelefonabonnement.



Så enten du er opptatt med husarbeid eller å lage mat, trenger du ikke å stoppe det du gjør og ta telefonen.



Kunder kan bestemme hvilke av deres Echo-enheter som skal ringe, og de kan slå innkommende ringing på eller av når som helst.

Det fungerer til og med hvis du har mistet smarttelefonen eller den har gått tom for batteri, og hvis du har problemer kan du ringe nødnummer direkte gjennom Alexa-høyttaleren din.

'Vi er selvfølgelig stolte over å være de første som tilbyr denne tjenesten globalt, men enda viktigere gir vi en annen enkel måte for våre kunder å holde kontakten på,' sa Max Taylor, forbrukerdirektør i Vodafone UK.



er shaun wallace gift

'Vodafone UK-kunder kan nå benytte seg av mobilsamtalegodtgjørelsene sine, kvitte seg med fasttelefonene sine og gjennom en integrert adressebok ringe eller motta anrop over Alexa-enheter i hjemmet.'

Tjenesten fungerer ved hjelp av Vodafone OneNumber, som er gratis for alle Red Pay-månedskunder.



OneNumber lar kunder dele mobilabonnementets tillatte data, minutter og tekstmeldinger med flere enheter som Alexa eller smartklokke.

For å ringe eller motta anrop med Vodafone OneNumber på en Alexa-aktivert enhet, er alt du trenger å gjøre å spørre. For eksempel: 'Alexa, ring mamma'.

(Bilde: AFP/Getty Images)

Alexa-brukere som ikke er på Vodafone, eller som ikke har et OneNumber-mobilabonnement, kan også foreta utgående telefonsamtaler til de fleste mobil- og fasttelefonnumre i Storbritannia, USA, Canada og Mexico gjennom deres Echo-enheter eller Alexa-appen.

'Dette er bare en måte Amazon fortsetter å utvide vår Alexa Communication-tjeneste på, noe som gjør det enda enklere for våre kunder å holde kontakten med familie og venner rundt om i verden,' sa Brian Oliver, direktør for Alexa Communication.

Nyhetene kommer i forkant av lanseringen av Vodafones 5G-nettverk, som selskapet hevder vil være 4 til 5 ganger raskere enn 4G-nettverket, og tilby nedlastingshastigheter på opptil 400 Mbps.

Nettverket vil bli slått på i Birmingham, Bristol, Cardiff, Glasgow, Manchester, Liverpool og London 3. juli, før det lanseres i andre britiske byer senere i sommer.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: