Vodafone har en telefontariff på £1 per dag som er umulig å gå over – og den fungerer på alle telefoner

Teknologi

Månedlige telefonkontrakter kan ha en alvorlig belastning på bankkontoene våre - så ett nettverk har gitt ut det som kan være den billigste telefontariffen noensinne.Vodafone har nettopp avduket en helt ny type telefonkontrakt som bare koster £1 om dagen, og du blir bare belastet de dagene du faktisk bruker telefonen.


Vanligvis 20p hver per tekst, minutt eller 5MB med data, vil tilbudet legge til en daglig forbruksgrense på £1 til kontrakten, noe som betyr at du aldri går over en eneste pundmynt.Når du har nådd grensen på £1, får du ubegrensede tekstmeldinger, ubegrensede minutter og 500 MB data per dag. Og hvis du ikke bruker telefonen, betaler du ikke en krone.


Et telefon-sim-kort

Det vil fungere på alle telefoner som er ulåst på Vodafone (Bilde: Getty)

Opprinnelig opprettet i forbindelse med Nokia 3310, Nokias re-vamp av 90-talls retroklassikeren, som koster bare £39, £1 per dag Pay As You Go-kontrakten har nå også blitt rullet på alle Vodafone-telefoner, inkludert rimelige smarttelefoner som Vodafone Smart E8 , Vodafone Smart first 7, og Sony Xperia L1.Siden SIM-kort på denne tariffen er gratis fra Vodafone-butikker, betyr dette at alle med disse telefonene kan hente et SIM-kort med tariffen og beholde det som et nød-SIM for data og meldinger, vel vitende om at de aldri vil bruke mer enn £1 av kreditt uansett hvor mye de bruker den.

Den daglige avtalen på £1 vil også fungere i Vodafones Europe Zone, noe som betyr at den er perfekt når du drar på ferie og ikke har lyst å miste din dyrebare iPhone.


Du kan hente den på nett fra Vodafone-nettstedet, eller i butikkene.

Mobiltelefontilbud 2020

Med den nye iPhone 8-innstillingen er du tilbake minst £40 i måneden, og til og med de fleste standard Android-telefoner noen hundre, ser det ut til at det å ha en mobiltelefon i disse dager kan ende opp med å koste deg en formue.

Vi har samlet alt det beste sim-only-tilbud fra alle de store nettverkene og forhandlerne.

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av