Virgin Media On Demand ned for noen husholdninger - her kan du kontrollere om du er berørt

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Bloomberg)



Virgin Media -kunder ser ut til å oppleve tilkoblingsproblemer samme dag som nettverket ble kåret til en av landets mest urolige tjenester.



resultater for verdensmesterskapet 2018 i dag

Husholdninger i regioner som Sheffield, Manchester, Birmingham og London har rapportert om tilkoblingsproblemer med flere som hevder at de ikke klarer å komme seg på nettet.



De har tatt til twitter for å rapportere strømbrudd på flere tjenester, men vi har identifisert problemer med On Demand -funksjoner.

NEWSAM Money skrev inn en rekke postnummer i tilkoblingskontrollen til nettstedet, og ble fortalt: 'Kunder nasjonalt ser det mulig at feil oppstår på deres On Demand -tjeneste.'

En talsmann for Virgin Media fortalte oss at bare et lite antall kunder har blitt berørt.



Det er ingen utbrudd på nettverket vårt. Som alltid kan alle enkeltkunder som kan ha problemer ta kontakt, og vi kan ta en nærmere titt på eventuelle problemer, sier en kommentar.

Hvis du opplever problemer med tilkoblingen din, kan du sjekk statusen her .



Stoppet kommer etter at nettverket ble kåret til den verste leverandøren i Storbritannia i en meningsmåling av forbrukerorganet Who ?.

jake paul fight time uk

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: