Victoria's Secret Fashion Show 2014: Hvordan få tak i en billett for å se englene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Victorias hemmelige show Se galleri

En av de hotteste hendelsene i showbiz -kalenderen er rett rundt hjørnet, men hvordan får du tak i billetter for å se modellene stramme tingene sine opp og ned på catwalken i årets Victoria's Secret Fashion Show?



I fjor rocket Taylor Swift catwalken sammen med en mengde skjønnheter, og i år som leder oppstillingen blir Alessandro Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss og Jourdan Dunn.



billy bob thornton/angelina jolie

I år kommer pop -skjønnheten Taylor tilbake, og hun får selskap av den nære vennen Ed Sheeran, Ariana Grande og Hozier, i tillegg til hundrevis av kjendiser.



Taylor swift på Victoria Secret Fashion Show 2013 -showet i New York

Taylor opptrådte på showet i 2013 (Bilde: IF)

Men hvordan kan du få deg et sted å komme nært og personlig med disse berømte ansiktene?

Vel, du må bli invitert til å begynne med, forklarte en representant for merket.



hemmelig hagefest 2017 datoer

Sharen Jester Turney, president og administrerende direktør i Victoria's Secret, sa: 'Victoria's Secret selger ikke billetter til vårt show-only-show og gir ingen tredjepartsagent fullmakt til å selge billetter på våre vegne.

'Den eneste måten å skaffe billetter på er ved spesiell invitasjon eller gjennom veldedige bidrag til forhåndsgodkjente ideelle organisasjoner.'



Selv om et britisk-basert nettsted kalt Cornucopia Events hevder at de driver en eksklusiv concierge-tjeneste til showet.

Candice Swanepoel går på rullebanen under Victoria's Secret Fashion Show i 2012 på Lexington Avenue Armory

Candice Swanepoel (Bilde: WireImage)

Ifølge nettstedet deres vil pakkene sette deg tilbake minst £ 11,995. Og det er bare startprisen.

jess og mike elsker øya

Så hva får du for £ 11, 995?

VIP -pakkene deres inkluderer flyreiser og overnatting, flyplasstransport, en personlig sjåfør, noen som kan ordne middagsreservasjoner og fungere som en guide, de kommer til å skaffe godbitene dine (& apos; akkurat som alle andre kjendiser på showet & apos;), og du har tilgang til etterfesten.

Se Også: