Ofre for USI-Tech kryptovaluta svindel rasende over mangel på handling fra myndigheters side

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arrangør Sharon James



Det er ingen overdrivelse å kalle kryptovalutainvesteringsutstyret USI-Tech for en svindel av globale proporsjoner.



Jeg har hørt fra folk så langt unna som Australia, USA, Sør -Afrika, Japan og Malaysia som har mistet hver krone de har lagt ned i det.



Og noen av dem virker nesten like rasende på politiet for det de ser på som mangel på handling som de er mot svindlerne selv.

USI Tech hevdet å være en plattform som kan tillate brukere å automatisk handle Bitcoin, med 140% avkastning på 140 dager.

USI Tech har åpnet verden for kryptofinansiering og den utmerkede fortjenesten som følger med det som ingen andre selskaper har gjort før, skryter nettstedet.



'Vi gjør det mulig for mindre investorer å endelig bli involvert i Forex- og Bitcoin -markedene og ha virkelig suksess'.

Det tilbød også 35% provisjon hvis du tauet inn andre, og i min historie fra februar i fjor fortalte jeg hvordan NEWSAM konfronterte to arrangører som prøvde å tromme nye medlemmer på en rekrutteringsøkt på et hotell i Merseyside.



Jeg tjener like mye som fotballspillere, skrøt Sharon James, mens Tracey Peake hevdet: Jeg tjener mens jeg sover.

De ble rasende da de skjønte at speilet også var i rommet og ble fjernet fra hotellet, skjult under skjerf - noe som er merkelig å gjøre hvis de virkelig trodde dette var en ekte investeringsmulighet.

Gjemmer seg: Sharon James og Tracey Peake (Bilde: Andy Stenning/)

Mitt stykke påpekte at USI Tech var en uregulert investering i Storbritannia, og i United Startes hadde regulatorer gitt en opphør og opphør varsel og kalte det et hemmelighetsfullt Dubai-basert selskap.

Sharon James insisterte på at USI Tech driver en legitim virksomhet og krevde en unnskyldning for artikkelen min, og lovet: Hvis jeg ikke gjør det, vil jeg formelt instruere advokater om ærekrenkelse av karakteren min.

Jeg har ikke beklaget, eller hørt fra advokatene hennes.

Sharon James på rekrutteringsøkt

USI Techs nettsted er nå forsvunnet, sammen med investorers penger.

Et offer fra Romford, Essex, beskrev Action Fraud som ikke egnet til hensikt etter at det ikke sendte saken hans til offiserer for etterforskning.

Den fattige gutten, som investerte 2650 pund, har samlet en gruppe på 60 andre ofre i Storbritannia.

Når et medlem av offentligheten rapporterer en forbrytelse som denne til politiet og gir fullstendig tilstrekkelig informasjon, inkludert navn og kontaktinformasjon og har fotografier av de skyldige tilgjengelig, bør forbrytelsen etterforskes grundig, sa han.

kim og ray-j

Et offer fra Melton Mowbray, Leics, som tapte 3 300 pund, ble fortalt at Action Fraud hadde videreformidlet klagen til National Fraud Intelligence Bureau, drevet av City of London Police, men de tok det ikke videre.

Det foreslås at du kontakter Dubai politimyndigheter for å se om de er i stand til å tilby ytterligere hjelp, fortalte det uhjelpelig ham.

Han slo tilbake: Dette er en massiv svindel som må undersøkes fra de britiske promotørene helt opp til eierne som har forsvunnet.

Et offer fra Ayr, Skottland, var så overbevist av USI Tech at han investerte 40 000 pund og oppmuntret slektninger til å bli med.

Det er sykt å tenke på at disse eierne og deres viktigste datterselskaper bare kan gå bort og ingenting kan gjøres, sa han.

Ikke rart, påpekte ett offer, at 91% av anmeldelser på Trustpilot gi Action Fraud den laveste poengsummen av en av fem.

Handlingssvindel på Trustpilot

En talsmann for Action Fraud sa at den mottar rundt 25 000 online -rapporter og 40 000 telefonsamtaler hver måned.

De rapportene som inneholdt tilstrekkelig informasjon vil ha blitt sendt videre til lokale styrker for etterretningsformål, '' la han til.

'Selv om ikke alle rapporter kan sendes videre for etterforskning, kan noen bli videreformidlet for etterretningsformål, noe som kan bidra til å bygge et bilde av hvordan og hvor svindel og cyberkriminalitet skjer.'

Når det gjelder USI Tech: Svindelens internasjonale karakter medfører vanskeligheter med å spore betalinger og mistenkte.

Tracey Peake og Sharon James har ikke svart på meg. For alt jeg vet de virkelig gjorde ting, var dette et flott opplegg og ble lurt til å rekruttere andre, men det hjelper ikke at de ikke har gitt sin versjon av hendelsene.

I mellomtiden er Tracey Peake opptatt med å promotere noe pseudo-vitenskapelig helse-søppel som kalles Kangen Water. Ifølge et nylig Facebook -innlegg av henne, produserer dette sunt 'omstrukturert tynnere vann'.

Tynnere vann. Alvor?

Se Også: