Veterinærer 'ripper av' kjæledyrelskere med lammende avgifter - men det er en måte du kan spare en formue på

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dyrlæger 'ripper av' dyreelskere(Bilde: Getty)



Veterinærer ripper av kjæledyrelskere med lamsluttende påslag så høye som 167% for medisiner som kan kjøpes for en brøkdel av prisen online.



I fjor brukte Storbritannias 13 millioner dyreeiere rekord 7,16 milliarder pund på sine furrige venner - med en tur til veterinæren som den største enkeltkostnaden.



Leser Lena McEleney ble sjokkert da vi viste henne hvor mye større veterinærpraksis som øker prisene til intetanende kunder.

Min miniatyr Yorkshire Terrier Pippa ble foreskrevet et seks måneders kurs med Bravecto loppetabletter fra veterinæren til en pris av £ 80 for to esker.

beste klips i hair extensions uk

I fjor brukte Storbritannias 13 millioner dyreeiere rekord 7,16 milliarder pund på sine lodne venner (Bilde: Getty)



Men vi fant det samme stoffet online for 14,99 pund per eske-50,02 pund billigere enn veterinærprisen, som var en påslag på 167%.

Lena, fra Kempston, Bedford, sa: Jeg kan ikke tro hvordan de kan rettferdiggjøre kostnaden.



Veterinærregninger er ikke bare astronomiske, og de legger så mye til medisinprisen så urettferdig for dyreeiere. Jeg skal kjøpe Pippas medisiner på nettet fra nå av.

Jenny Finchs ni år gamle Jack Russell Terrier kalt Badger ble diagnostisert med hjertesykdom i mai.

Jenny Finch med sin ni år gamle Jack Russell, Badger

Veterinæren foreskrev Vetmedin til en pris av £ 63 i måneden - eller £ 766,50 i året, men fant stoffet på nettet for billigere.

Den 58 år gamle omsorgspersonen fra Croydon, sør i London, sa: Det er forferdelig når det er billigere å sette dyret sitt ned enn hva det koster å behandle det.

hva betyr 696

Vi har blitt fortalt at Badger har ett til to år å leve og må ta denne medisinen resten av livet.

Kostnaden hver måned gjennom veterinæren var £ 63, så jeg så på nettet. Veterinæren min belastet meg £ 18 for resept.

Animal medisin kan kjøpes mye billigere online (Bilde: Getty)

På internett fant jeg nøyaktig samme medisin for £ 80 for omtrent et tremåneders kurs. Det er £ 456,25 i året, noe som vil spare meg for £ 310,25.

For å spare høye avgifter, be veterinæren din om å skrive ut en resept, som vanligvis koster £ 8 til £ 14, og deretter gå på nettet. Men vær forsiktig med falske nettsteder.

Kjøp dyremedisin trygt online

  • Du kan enkelt sjekke om et nettsted er anerkjent fordi merket til Veterinærmedisinering vil vises - et krav fra kroppen.
  • Når du har resept fra veterinæren din, logger du på gov.uk/check-animal-medicine-seller-accredited for å finne en godkjent selger.
  • Noen forhandlere har lov til å selge medisiner uten å bli akkreditert. Kontakt inspeksjonsteamet for veterinærmedisinering for å finne ut om de er det.

Se Også: