Opprørt Giovanna Fletcher ble brutalt snubbed fra TOWIE - men søster dukket opp med Mario

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter å ha tilbrakt år med å se broren hennes stjerne i The Only Way Is Essex, følte Giovanna Fletcher seg endelig modig nok til å komme inn i reality -tv -verdenen.



Hennes yngre bror, Mario Falcone, debuterte under serie tre i 2011 og steg til å bli en av de mest populære og kontroversielle skikkelsene i Essex.



Podcastdronningen, som ikke var fremmed for rampelyset etter å ha giftet seg med McFly's Tom Fletcher, ble til slutt enige om å være en del av ITVBe -showet.



Angstfull Giovanna var veldig nølende i starten og tok mye overbevisende for å gå på kamera for en scene med Mario.

'De snakket meg til å være en del av scenen. De måtte virkelig snakke meg inn i det. Det var en massiv ting for meg å si at jeg skal gjøre det, forklarte I & apos; a A Celebrity -finalisten til sine medkamerater.

Giovanna ble imidlertid utslitt da produsentene bestemte seg for å kutte øyeblikket på showet - med at det hadde tatt mye mot for henne å gå med på å filme.



Giovanna Fletcher med sin yngre bror Mario Falcone (Bilde: WireImage)

'Og så ble jeg kuttet. Jeg ble mer opprørt over å bli kuttet. Jeg er ikke Towie nok, spøkte hun.



Det som gjorde tiltaket enda mer kontroversielt var at Mario & # 39; s andre søster, Giorgina, dukket opp på TOWIE.

toppløs piero herlighet

Mario ble sett henvende seg til siteren for å få råd om forhold da han hadde problemer med eks Lucy Mecklenburgh tilbake i 2012.

Etter å ha diskutert dramaet, lo de om at moren deres gikk inn på Mario som hadde sex i enkeltsengen sin.

chessington slo og løp

De delte også en klem i et hjertevarmende øyeblikk, som uten tvil ville ha vært lik Giovannas glemte scene.

Giorgina har dukket opp med Mario i TOWIE - men vi fikk aldri se scenen hans med Giovanna (Bilde: Saml ukjent)

Mens han forklarte hva som skjedde på slottet, fortalte den tidligere EastEnders -stjernen Shane Richie Giovanna at han hadde opplevd lignende smerter.

'Det skjer med oss ​​alle. Jeg har gjort ting tidligere da jeg trodde, hei, jeg er med i denne filmen, og jeg har sett den, og jeg har ikke vært i den, og de har kuttet meg, forklarte Shane.

'Jeg ble avvist i år av Mr Tumble. Så, vi er alle ute av arbeidslivet, sjefen min ringer og sier at jeg har satt deg for denne delen, de lager denne filmen før de går i lås, og de vil at du skal spille en frekk kobber.

'Nei. Vil ikke ha ham. Kom ikke engang tilbake til meg. '

'Jeg har stjernespillet sammen med Hugh Jackman, Kate Winslet, og jeg tenker ja, jeg er klar for Mr Tumble og nei. Selv Mr Tumble ville ikke jobbe med meg. '

Giovanna ga ham noen visdomsord og sa: 'Noen ganger er du bare ikke ønsket. Og det er ok. Du fortsetter liksom å bølge. Noen ganger vil Towie ikke ha deg. Noen ganger vil Mr Tumble ikke ha deg, men noen vil. '

Shane og Giovanna snakket om å bli kuttet (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

TOWIE -seerne har kanskje ikke sett det, men Mario og Giovanna har et veldig nært søskenbånd.

Giovanna var der for Mario i hans mørkeste øyeblikk, med den tidligere TOWIE -stjernen som avslørte at hun reddet livet hans etter et selvmordsforsøk.

'Jeg skylder henne alt,' sa Mario til Sunday People og forklarte hvordan søsteren hjalp ham med å snu livet sitt og bli far.

'Folk vet kanskje ikke dette, men Giovanna reddet bokstavelig talt livet mitt da jeg var på min laveste ebbe.

'Jeg hadde en veldig vanskelig tid for åtte år siden da jeg gikk gjennom et veldig offentlig samlivsbrudd. Jeg fikk mye hat på sosiale medier og følte meg virkelig støttet inn i et hjørne - som om dette var den eneste veien ut.

charlotte crosby kjæreste mitch

'Giovanna var fantastisk - utrolig. Det var tydelig at hun var veldig sjokkert og opprørt. Men i en krise går hun i superorganisert modus.

Mario har takket Giovanna for å ha reddet livet (Bilde: Joe Pepler / PinPep / WENN.com)

'Hun visste nøyaktig hva jeg måtte gjøre og hvor jeg måtte gå. Hun ordnet opp med fire dagers rådgivning med en Harley Street -lege i London i begynnelsen og ytterligere ti avtaler i løpet av ukene.

'Det snudde virkelig ting for meg. Hun oppmuntret meg til å snakke med folk og ikke holde ting tappet opp. Det reddet livet mitt - uten tvil. '

Mario er nå forlovet med makeupartisten Becky Miesner, som han har sønnen Parker Jax med, forklarte at Gi også hjalp til med forholdet.

'Giovannas råd reddet forholdet vårt i de første dagene. Hun sa til meg 'alt som ble sagt i sinne mellom 10 om natten og seks om morgenen teller ikke,' forklarte Mario.

«Hun tok meg under vingen. Hun sa at du må være et lag. Du skjønner ikke som fyr hvor mye partneren din går gjennom å vokse barnet inni dem, til å føde, til fødselsdepresjon.

'Hun fortalte meg bokstavelig talt de riktige tingene å si og gjøre. Uten det rådet ville det virkelig ha presset Becky og meg til randen, så det reddet oss. '

Giovanna har vært en støtte for alle i leiren (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

Mario mener Giovanna har vært en suksess blant seerne fordi hun er veldig relatabel.

Hun har vært en konstant kilde til støtte for alle kjendiser på slottet - og gjør det for alle travle mødre for å vise hvor motstandsdyktige de er.

'Hun gjør det utrolig, jeg er så stolt av henne. Gi som alle ser er Gi som jeg kjenner - kjærlig, morsom, omsorgsfull og varm for alle hun møter, sa han til The NEWSAM.

Når jeg tidligere har hatt problemer med psykisk helse, var hun alltid der for meg som en skulder å gråte på. Det er akkurat slik hun er, hun vil alltid sørge for at andre mennesker er lykkelige og blir ivaretatt. Hun er en strålende mamma, og du kan virkelig se det.

brendan o carroll barn

På spørsmål om muligheten for å bli dronning av slottet, sa Mario: I våre øyne har hun allerede vunnet, men jeg ville være så glad på hennes vegne hvis hun ble offisielt kronet til slottets dronning.

'Hun gjør det for alle de travle mødrene der ute og for å vise hvor spenstige de er. Hun er den eneste kvinnen igjen, og jeg håper virkelig at folk stemmer på henne.

*I & apos; m A Celebrity sendes i kveld på ITV klokken 21.00

Se Også: