Britiske feriefirmaer anklaget for å doble prisene etter at Boris Johnson presenterte veikartplanen

Koronavirusnedstengning

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sykes Cottages er en av de største ferieleilighetene i Storbritannia med over 15 000 eiendommer(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Britiske feriefirmaer har blitt anklaget for å ha prøvd å tjene penger på desperate husholdninger - med prisstigninger på opptil 100% siden statsministeren avduket sitt veikart for gjenoppretting mandag.



hvem skal i storebror 2017

Prisene på lokale pauser har doblet seg i pris, ifølge kundene - noe som presser noen korte pauser opp til mer enn 1000 pund, etter at regjeringen advarte om at utenlandsreiser kan være utenfor kortene i flere måneder.



Noen pauser til feriesteder ved stranden, som Dorset, har hoppet 100%, noe som har skapt forargelse blant ferierende som sier at de blir utnyttet.

Det kommer når utenrikskontoret fortsetter å fraråde ikke-essensielle reiser med Boris Johnsons veikart som advarer om at internasjonale helligdager kan være ute av kortene tidligst 17. mai.

Har du blitt rammet av en rip-off fra et opphold siden veikartet ble avduket? Ta kontakt: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



Statsministeren sa at selvbetjente ferieferier vil være tillatt fra 12. april, men hoteller og B & B må tidligst vente til 17. mai før de kan åpne dørene (Bilde: Getty)

Mandag kunngjorde statsministeren at selvbetjente ferieferier vil være tillatt fra 12. april, men hoteller og B & B må tidligst vente til 17. mai før de kan åpne dørene.



Ingen blanding av husholdninger er tillatt på det stadiet, og bare hytter eller Airbnb -utleie som ikke har felles fasiliteter, kan åpnes.

Sykes Cottages, en av de største leverandørene av selvbetjente opphold med over 15 000 eiendommer, har blitt anklaget for å prøve å dra fordel av familier som er desperate etter å unnslippe lockdown.

Bekymringer ble reist i går av styrelederen i South West Tourism Alliance, Alistair Handyside, som driver tre hytter i Devon.

Handyside sa at Sykes, som eies av private equity -investorer, ønsker å tjene en rask penge.

'Hvis du ser på hva noen av de store agentene tar betalt - for hytter - øker de prisene dramatisk. Jeg har sett at noen dobler prisene, og det er ikke uvanlig, sa han.

'Kapasiteten er nede. Mange mennesker har forlatt sektoren fordi de ikke klarer å håndtere Covid -forberedelsene eller at de har gått i stykker.

'Når det er mindre kapasitet og større etterspørsel, får du prisvandring. Det var uunngåelig, men ikke på disse nivåene. '

Sykes Cottages har blitt anklaget for å ha utnyttet familier under pandemien (Bilde: Internett ukjent)

Samtidig brukte kritikere av Sykes Facebook for å påstå enorme prisøkninger. Selskapet benektet påstandene.

En kvinne som leter etter overnatting nær Dorset -kysten, skrev: 'Pass på' Sykes Price Hikes '! Hytta vi booket for april - 2020 - var £ 580 per uke.

'I år - 2021 - samme uke 1010 £.'

En kvinne i Wales, som har leid eiendommen sin til ferierende gjennom Sykes og er i ferd med å reise, sa at hun ikke hadde kontroll over prisene.

Hun skrev: 'Jeg er en eier, har nettopp sjekket prisene mine, og de har gått fra £ 459 til £ 1,145! Jeg har stilt spørsmålstegn ved dette, og de har sagt det på grunn av etterspørsel. Helt ærlig er jeg flau og har fortalt dem å ordne seg. '

Handyside sa: 'Kapasiteten er nede. Mange mennesker har forlatt sektoren fordi de ikke klarer å håndtere Covid -forberedelsene eller at de har gått i stykker.

'Når det er mindre kapasitet og større etterspørsel, får du prisvandring. Det var uunngåelig - men ikke på disse nivåene. '

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Sykes Holiday Cottages sa at prisene settes automatisk i henhold til tilgjengelighet og etterspørsel.

når er morgenland 2014

En talsmann sa: 'Vi har ikke endret vår tilnærming til prising, og våre feriepriser er og vil alltid være konkurransedyktige.

'Som mange andre virksomheter i reiselivsnæringen, driver vi et prissystem som automatisk setter priser basert på tilgjengelighet og etterspørsel.'

Haven Holidays -kunder har også rapportert lignende prisstigninger.

'Jeg vil at du skal forklare hvordan den samme ferien kan gå fra 373 pund i morges til 529 pund nå,' skrev en kvinne til firmaet på Twitter.

'Du har stengt telefonlinjene dine, og jeg har ventet hele dagen med å snakke med noen via chat -kanalen.'

En annen sa at Haven -pausen han håpet å bestille hadde hoppet 8 000 pund på mindre enn en dag.

'Prøv å la ferien gå fra rundt 2 000 pund på betalingsstedet til 10 000 pund etter at du krasjer bestillingen din, slik at de kan øke prisene,' skrev kunden online.

En kvinne la til: 'Har noen lagt merke til hvordan prisen har gått opp for en campingvognferie på @haven siden @BorisJohnson kunngjorde #notfair #prishike #thesearehardtimes.'

Staycation -giganten Awaze, eieren av Cottages.com, sa at den solgte én booking hvert sekund mandag etter at Boris Johnson ga familier et glimt av håp om liv etter lockdown. Det solgte rekord 10.000 pauser på 24 timer.

Reiseselskapet sa at Cornwall -pausene er opp med 671% og Devon 623%.

Pitchup.com har i mellomtiden tatt en bestilling hvert sju sekund i løpet av de siste 24 timene.

Awaze -gruppens kommersielle sjef Simon Altham sa: 'Vi ønsker velkommen til gårsdagens veikart fra regjeringen, som gir ferierende og eiendomseiere i England klarhet i å ta og nyte et opphold i år.

Feriefirmaet Pitchup er hovedsakelig assosiert med camping og campingvogner, men selskapet tilbyr også pauser i sine statiske hjem rundt om i landet

'I fjor etter lignende kunngjøringer så vi at bestillingen toppet seg hvert 11. sekund, men denne gangen har etterspørselen overgått våre forventninger og komfortabelt slått rekorden.

'Det er klart at briter er desperate etter å komme seg unna, og har nå klarhet og tillit til å bestille.

'Dette vil være glade nyheter for mange virksomheter som er avhengige av turisme i hele England, og vil tillate dem å planlegge gjenåpningen nøye og hensynsfullt.'

Se Også: