Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 anmeldelse: Stilig headset er lett for ørene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det kan være vanskelig å finne et anstendig spillhodesett i mellomklassen, spesielt hvis du er ute etter noe trådløst. Balanserende komfort, flott design og solid lyd er Turtle Beachs Stealth 600 Gen 2-linje, en oppdatering til deres allerede anstendige Stealth-serie med hodetelefoner.



elsker øya jess og mike

Tilbyr et billigere alternativ til den litt mer premium 700-modellen, er 600 Gen 2 et sett med elegant utseende som tilbyr fin lydkvalitet og noen praktiske funksjoner til en rimelig pris.



Å teste ut Xbox-versjonen (kompatibel med Xbox One så vel som Xbox Series S og X), oppsett er en lek, med headsettet som bruker konsollens egen trådløse teknologi for å koble seg til maskinen via et enkelt knappetrykk, omtrent som en Xbox-kontroller.



Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 har mye å tilby (PlayStation-versjonen avbildet)

Headsettet har en ren estetikk som ser både høyteknologisk og subtil ut. X-aksen hengslet er på selve øretelefonene i stedet for ved hodebåndsleddet, noe som føles lurt. Flip-to-mute-mikrofonen brettes pent inn i selve ørepluggen, noe som betyr at den ikke kommer i veien når den ikke er nødvendig, samtidig som den beholder de pene linjene i designet.

Knappene og skivene er også plassert på baksiden av den venstre koppen, noe som gir enkel tilgang og holder hodesettet ryddig.



En behagelig høyteknologisk, men enkel estetikk

Når vi snakker om knapper og skiver, så vel som skivene for mikrofon og lydvolum, finner du en modusknapp som lar deg raskt hoppe mellom fire forhåndsinnstilte lydinnstillinger som hver vil øke spesifikke ting som bass, diskant eller vokallyd.



jeg er en kjendis 2019

Hvis du liker tall, er 50mm-høyttalerne utstyrt med neodymmagneter og har et frekvensresponsområde på 20Hz – 20kHz. I reelle termer leverer boksene av høy kvalitet et fantastisk lydnivå, med dyp bankende bass og rike toner som skaper en oppslukende opplevelse under spillene jeg testet.

Stealth 600-lyden er heller ikke bare for visning, med en Superhuman Hearing-funksjon som får headsettet til å fokusere på posisjonsjusteringer av lydeffekter som fottrinn, våpeninnlasting og kjøretøystøy. Denne forsterkede 3D-effekten gjør det lettere å spore eller unngå fiender, noe som er spesielt nyttig for konkurrerende flerspiller. Jeg brukte den med stor effekt når jeg prøvde å holde meg i live i Zombie Army 4: Dead War, og det ekstra fokuset på trampingene og stokkingen til vandøde nazister forsterket den skumle atmosfæren.

Siste spillanmeldelser

Under panseret er et 900mAh Lithium Polymer-batteri som lover 15 timers levetid mellom ladingene (via den medfølgende USB C-kabelen). I praksis fulgte headsettet med på dette, og jeg ble stadig overrasket over hvor mye juice som var igjen.

Når det kommer til følelsen av hodesettet, har øretelefonene doble øreputer med det Turtle Beach kaller et ProSpecs Glasses Relief System. I hovedsak er delen av putene som hviler mot briller fylt med en mykere type skum, noe som betyr at brillebrukere som meg opplever mindre ubehag under lengre lekeøkter. Denne briljante designen betyr at jeg ikke trengte å kutte en spilløkt bare fordi sidene av hodet mitt verket av trykket fra brillearmene mine på sidene av hodet.

Kjennelse

Det er noen flotte funksjoner som øker komforten og tilpasningen

Stealth 600 Gen 2 er et perfekt pitched mid-range headset, som kombinerer trådløs frihet, solid lydkvalitet og en fin konstruksjon, alt til en rimelig pris. Tidligere hadde jeg brukt Turtle Beachs Ear Force XO Four-headset med Xbox One, og økningen i lyd og komfort med Stealth Gen 2 er umiddelbart merkbar. Hvis du leter etter spillhodetelefoner som tilbyr en fin brukeropplevelse, vil du absolutt finne dem her.

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 er tilgjengelig nå (for Xbox og PS4/PS5/Switch) for £89,99

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: