Tragedie og mystikk over Dillon The Hackers død da PewDiePie hyller

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mange fans var overbevist om at netthistorier var en bluff, til PewDiePie tilsynelatende bekreftet nyheten i en tweet i går



PewDiePies erkefiend Dillon The Hacker sies å ha gått bort i forrige måned, men hans død er fortsatt innhyllet i mystikk.



De siste dagene begynte rykter å virvle om at internettstjernen, som het Dillon Henderson, hadde dødd i en alder av 20 år.



Mange fans var overbevist om at netthistorier var en bluff, til PewDiePie tilsynelatende bekreftet nyheten i en tweet i går.

Han skrev: 'Dillon hackeren var en så talentfull ung komiker.

'Han lyktes med å trolle hele publikummet mitt på et tidspunkt. Slike triste nyheter å høre om hans bortgang.



'Mine kondolanser til familien og de nærmeste. RIP Dillon. '

Senere rapporter har antydet at Dillon faktisk døde for en måned siden, men familien hans bestemte seg for å ikke offentliggjøre nyhetene.



Dillon antas å ha dødd i juli 20 år gammel (Bilde: Youtube)

Hans siste tweets ble sendt 28. juli da han skrev om å se en episode av Boy Meets World.

Svært lite er kjent om hva som skjedde med Dillon The Hacker, men hyllester har strømmet inn fra vennene hans, inkludert romkamerat Tyler Damsma.

Hans hjerteskjærende innlegg på Twitter antydet at Dillon døde 28. juli. Han skrev: 'Verden er et mørkt sted. Jeg lever nå i en film som er over.

'Hovedpersonen er ikke lenger her.'

Hans beste venn og samarbeidspartner BG Kumpi aka Kevin Stafford twitret senere: Det var vanskelig å holde dette inne så lenge.

'RIP Dillon ... min eneste venn i denne mørke verden. Drikk en fjelldugg i himmelen med Jesus for meg kompis.

Han var kjent for å trolle PewDiePie med ropende videoer (Bilde: Getty Images)

Dillon feydde berømt med PewDiePie i en online kamp som pågikk i årevis.

Han begynte først å få oppmerksomhet da han la ut et klipp med tittelen 'PewDiePie roast ... PewDiePie sucks!' tilbake i 2014.

I klippet ropte han på kameraet, stemplet YouTuber som en 'spøk' og truet med å kaste ham 'i en søppelbøtte'. Han kalte seg selv PewDiePies verste mareritt.

Vennene hans hyllet på sosiale medier (Bilde: Youtube)

Les mer

chris kort linda barker
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han fortsatte å legge ut videoene, og han fornærmet regelmessig YouTuber, hevdet å ha overtatt kanalen hans og til og med erklært at han hadde stjålet kjæresten sin.

Dillon fikk rundt 136 000 abonnenter på sin egen kanal og nesten 27 millioner visninger.

Den triste nyheten kom bare dager etter at PewDiePie, det virkelige navnet Felix Kjellberg, feiret en stor milepæl da han ble den første individuelle YouTuber som nådde 100 millioner abonnenter.

PewDiePie giftet seg også med sin mangeårige kjæreste Marzia Bisognin samme uke.